English

Síla Bayernu začíná už na schodech. Co večer čeká Viktorii Plzeň

Seznam Zprávy

Speciální sklon tribun, dokonalá akustika a trávník, který dostává lepší péči než vy doma v koupelně. Allianz Arena v Mnichově nabízí neuvěřitelné fotbalové podmínky. Pojďte se do ní podívat.

More from Seznam Zprávy

Mar 25

„Fuj.“ Milovníky tradic naštvala novinka od nejstaršího pivovaru v Mnichově

www.seznamzpravy.cz

Na dlouhodobý pokles konzumace piva zareagoval i pilíř každoročního Oktoberfestu mnichovský výrobce Augustiner Bräu. Jeho novinka v podobě nealkoholického ležáku pivní konzervativce rozzuřila.

Feb 18

V Mnichově se na závěr mluvilo i o dodávkách střel Taurus na Ukrajinu

www.seznamzpravy.cz

Šéf diplomacie EU na konferenci v Mnichově vzkázal, že pokud chce Unie sehrát v případě konfliktu na Blízkém východě geopolitickou roli, musí být jednotnější. Podle politologa konference odhalila, jak je Izrael izolovaný.

Feb 17

„Nebojte se porážky Putina“. V Mnichově řešili Trumpa i Navalného

Seznam Zprávy

Zelenskyj na bezpečnostní konferenci vzkázal, že pokud americký exprezident Trump přijede na Ukrajinu, vezme ho na frontu, aby viděl, jak vypadá skutečná válka. Západní lídři také slibovali, že vyvodí důsledky z úmrtí Navalného.

Feb 18

Putin neplánuje mír, řekl Stoltenberg v Mnichově

Seznam Zprávy

Bez Severoatlantické aliance by Evropa nebyla v bezpečí, proto je další posílení NATO v zájmu nás všech. V bavorské metropoli to na Mnichovské bezpečnostní konferenci prohlásil generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg.

Feb 17

Macron se zajímal o mou vizi, napsal Pavel o schůzce v Mnichově

www.seznamzpravy.cz

Emmanuel Macron se v kampani před českými prezidentskými volbami setkal s Andrejem Babišem, teď se viděl i s nově zvoleným prezidentem Petrem Pavlem.

Dec 8

Klimatičtí aktivisté zablokovali ranvej letiště v Mnichově

www.seznamzpravy.cz

Provoz letiště to ovlivnilo jen málo, protože druhá letová dráha fungovala, jen některé lety měly menší zpoždění. Informovala o tom agentura DPA.

Nov 23

V Mnichově Hradišti příští rok obnoví park a kašnu u zámku. Jde o nápad obyvatel

www.seznamzpravy.cz

V Mnichově Hradišti na Mladoboleslavsku začnou příští rok s obnovou parku a kašny pod zámkem. Revitalizaci, která byla jedním z nápadů loňského ročníku participativního rozpočtu, schválili radní města.

Nov 21

Nový skatepark v Mnichově Hradišti by se mohl začít stavět v roce 2024

www.seznamzpravy.cz

Nový skatepark v Mnichově Hradišti v areálu bývalého letního kina by se mohl začít stavět v roce 2024. Radní minulý týden vybrali firmu MP Technik, která za 295 000 korun bez DPH připraví projektovou dokumentaci.

Oct 26

Zámek v Mnichově Hradišti o víkendu otevře běžně nepřístupné prostory

www.seznamzpravy.cz

Zámek v Mnichově Hradišti na Mladoboleslavsku o víkendu lidem otevře běžně nepřístupné prostory. V sobotu a neděli si budou moci prohlédnout obrazárnu a zlatý salonek.

Oct 12

Špek a kabanos. Za prosperitou Bayernu Mnichov stojí i velkouzenář z Ústí

Seznam Zprávy

Bayern Mnichov je fotbalový gigant, který stojí na pevných ekonomických základech. Vybudovat je pomáhal i podnikatel Rudolf Houdek, jenž provozoval prosperující uzenářskou firmu. Rodák z Ústí nad Labem.

Oct 8

Teď hraju byznysovou Ligu mistrů, říká král klik, bývalý fotbalista Ulich

Seznam Zprávy

V jaké kondici jsou české firmy? Energetické společnosti a banky hrají o titul, sklárnám a pekárnám hrozí baráž. „My hrajeme klidný střed ,“ říká bývalý profesionální fotbalista, nyní majitel firmy M&T Ivo Ulich.

Oct 4

Síla Bayernu začíná už na schodech. Co večer čeká Viktorii Plzeň

Seznam Zprávy

Speciální sklon tribun, dokonalá akustika a trávník, který dostává lepší péči než vy doma v koupelně. Allianz Arena v Mnichově nabízí neuvěřitelné fotbalové podmínky. Pojďte se do ní podívat.

Sep 27

Osmý div světa. Jak to vypadá v aréně, než na trávník vyběhne Bayern Mnichov

www.seznamzpravy.cz

Šídlo a Hodková jsou na cestě na večerní zápas Ligy národů Švýcarsko - Česko. Jde o všechno: o udržení se v elitní skupině, ale také o to, zda najdou funkční nabíječku pro svůj automobil.

Aug 9

Plzeň se blíží k Lize mistrů. Data tvrdí, že sílu na postup do skupiny má

www.seznamzpravy.cz

Nosiče vody tentokrát posílil datový analytik Jakub Dobiáš. Nabídl řadu unikátních postřehů k plzeňské cestě za úspěchy, ale také k charakteristice hry Slavie, formě Kryštofa Daňka a adaptaci Erlinga Haalanda v Manchesteru City.

Aug 2

Robert Lewandowski se stal v Bayernu Mnichov legendou. Nikoli miláčkem davu

Seznam Zprávy

Po osmi letech skvělých výkonů, dobývání trofejí a bourání střeleckých rekordů odchází polský útočník Robert Lewandowski z německého Bayernu Mnichov do španělského FC Barcelona.

Sep 23

Ztraceni v Mnichově. Nejpalčivější otázka českých moderních dějin

Seznam Zprávy

Mnichovská dohoda a otázka „měli jsme se bránit“, to jsou možná nejčastěji probíraná témata moderních českých dějin. Přesto lze ještě stále upozornit na jejich méně známé a překvapivé pojetí.

Aug 12

Rohlik.cz vyrazil na západ. V Mnichově si změnil jméno

Seznam Zprávy

Po Maďarsku a Rakousku zkusí Rohlik.cz prorazit i v Německu. Pro start své expanze si vybral Mnichov, další německá velkoměsta budou následovat.

Jun 16

Video: Aktivista zranil při nehodě padáku na stadionu v Mnichově několik lidí

Seznam Zprávy

Několik osob skončilo v nemocnici po nezdařeném protestu organizace Greenpeace, jejíž aktivista na motorovém paraglidu narazil do konstrukce mnichovské Allianz Areny. UEFA akci označila za bezohlednou a nebezpečnou.

Aug 27

Glosa: Liga mistrů epidemiologů

Seznam Zprávy

Rčení „fotbal nemá logiku“ získává za pandemie covidu-19 nový význam. O vítězích a poražených rozhodují u zeleného či jiného stolu hygienici. Jak to skončí?

Aug 23

Zazáří Mbappé s Neymarem, či esa Bayernu? Je tu finále Ligy mistrů

Seznam Zprávy

Zápas o věčnou slávu a fotbalovou nesmrtelnost je tu. Neymar a Mbappé v barvách PSG se postaví Lewandowskému a spol., tedy hvězdám Bayernu ve finále Ligy mistrů. Očekává se ofenzivní koncert, rozhodovat se ale bude v defenzivě.