English

Dcera odbojáře odmítne převzít vyznamenání od Zemana

Seznam Zprávy

Prezident Miloš Zeman bude 28. října naposledy udělovat státní vyznamenání. Seznam Zprávy zjistily, že se chystá in memoriam ocenit odbojáře Josefa Mašína a také svého lékaře Miroslava Zavorala.

More from Seznam Zprávy

Apr 4

Andrej Babiš se radikalizoval, říká expert

www.seznamzpravy.cz

Není jisté, jestli se předsedovi ANO Andreji Babišovi podaří u nadcházejících voleb mobilizovat svoje voliče, míní politolog Lubomír Kopeček. Od té doby, co už není premiér, se podle něj ve svých projevech radikalizoval.

Sep 2

„Tak to prostě nebude!“ Miroslava Němcová nejen o vítězství nad rakovinou

Seznam Zprávy

Pevná vůle a silné přesvědčení, že zásadní boje se dají a musí vyhrát, provázejí političku ODS už dlouhá léta. Do hlavy si odmítá pouštět i urážky od lidí, kteří nejsou schopni diskutovat.

Aug 31

„Měla jsem sílu a vášeň pro politiku.“ Teď Miroslava Němcová plánuje odchod

Seznam Zprávy

Nejvýraznější žena ODS bilancuje svou kariéru. Mluví o situacích, kdy už chtěla dávno odejít, proč přestala rozumět Václavu Klausovi a jaké citové strádání zažívají v politice ženy-matky.

Feb 17

TMBK: Andrej Babiš přišel o kamaráda

www.seznamzpravy.cz

V minulosti to byl Babišův snad nejlepší kamarád, nyní si ale Emmanuel Macron hledá nové přátele. A Babišovi se to rozhodně moc nelíbí. Další koláž populárního grafika pro SZ.

Jan 14

TMBK: Odvolil i Andrej Babiš s chotí

www.seznamzpravy.cz

Návštěva manželů Babišových ve volební místnosti se neobešla bez komplikací. Další provokativní koláž populárního grafika pro Seznam Zprávy.

Jan 1

Prezident Miloš Zeman je na návštěvě Slovenska

www.seznamzpravy.cz

Prezident nečekaně odjel na Slovensko. Jeho cesta souvisí s třicátým výročím vzniku Slovenského státu.

Dec 16

TMBK: Andrej Babiš ve škole

www.seznamzpravy.cz

Andreji Babišovi se jeho výstup před žáky základní školy zrovna nepovedl. Další koláž populárního grafika pro Seznam Zprávy.

Dec 5

TMBK: Andrej Babiš našel recept, jak se stát prezidentem

www.seznamzpravy.cz

Andrej Babiš se stane prezidentem. Díky čemu dokázal uchvátit srdce Čechů a Češek? Další koláž populárního grafika pro Seznam Zprávy.

Nov 29

Prezident Andrej Babiš. Dokáže ho někdo zastavit?

Seznam Zprávy

Česko má nového premiéra. A ten starý konečně řekl, o co mu jde. Generál Pavel ale našel protizbraň. Další díl satirického pořadu Jindřicha Šídla.

Nov 20

Babiš připustil kandidaturu na prezidenta

Seznam Zprávy

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) připustil svou kandidaturu na prezidenta. V odpovědi na dotaz na svém Facebooku ji ale podmínil sesbíráním dostatečného množství podpisů občanů. Zároveň zopakoval, že to teď pro něj není téma.

Oct 19

Nový prezident? Babiš není v čele „závodu“

Seznam Zprávy

Podle průzkumu, který před sněmovními volbami hledal vhodného kandidáta na prezidenta, by Češi na Hradě nejradši viděli Petra Pavla. Čtvrtina respondentů však vhodného kandidáta zatím nemá.

Oct 7

Za Zemanem byl opět lékař. Prezident nemá chuť k jídlu, řekl Babiš

Seznam Zprávy

Jde už o druhou návštěvu lékaře v tomto týdnu. Hrad trvá na tom, že zdravotní stav prezidenta je dobrý.

Oct 4

Komentář: Vystrašený Andrej Babiš se schovává za ochranku

Seznam Zprávy

Andrej Babiš se plete. Všichni novináři, které si dal na černou listinu, se jím zabývají ne proto, že jsou jím posedlí, ale prostě proto, že už osm let vládne. A kdo vládne, má se zpovídat a být pod veřejnou kontrolou.

Oct 3

Kdo se ukryl v rájích? Andrej Babiš, „Putinova peněženka“, král a další

Seznam Zprávy

Investigativní novináři zveřejnili v rámci projektu Pandora Papers miliony dokumentů, které odkrývají finanční transakce těch nejbohatších a nejvlivnějších lidí světa. Je mezi nimi i premiér Babiš. Kdo další v síti uvázl?

May 20

Je to šlendrián, řekl Babiš k Arenbergerovi. S prezidentem ministra neřešil

www.seznamzpravy.cz

Premiér Andrej Babiš řekl, že pokud bude mít ministr zdravotnictví všechny dokumenty v pořádku, nevidí důvod k odvolání. Řekl to při návštěvě Lysé nad Labem. S prezidentem prý včera případné odvolání ministra neřešil.

Sep 20

Začíná soud, kvůli němuž Andrej Babiš „zrušil“ Brno

Seznam Zprávy

U Krajského soudu v Brně začíná rozplétání největšího korupčního skandálu hnutí ANO v jeho dosavadní historii. Proces může ovlivnit blížící se krajské volby i koronavirus.

Jun 27

Velký čáp perlí. TOP 5 výroků Miroslava Pelty u soudu

Seznam Zprávy

Jindřich Šídlo si pozval do studia sportovního reportéra Luďka Mádla, největšího znalce duše velikána českého fotbalu Miroslava Pelty, aby mu vysvětlil jeho výroky u soudu.

Jun 12

Polská miniinvaze do země krále Miroslava

Seznam Zprávy

Neměli bychom dělat z komára velblouda, jenže…

Jun 2

Komentář: Andrej Babiš našel své „zpovykané Pražáky“

Seznam Zprávy

Že si výpadem proti velkým městům premiér u tamních obyvatel úplně nešplhne, na to by se dalo vsadit.

Mar 22

Jaké kompenzace chystá premiér Andrej Babiš

www.seznamzpravy.cz

Na pondělním zasedání bude vláda řešit opatření, která mají zmírnit dopady koronavirové krize na podnikatele, zaměstnance i živnostníky. Premiér Andrej Babiš to řekl v rozhovoru pro iDnes.