English

Slovácko - Nice 0:1, gól po hrubce Nguyena, výhru trefil host z Arsenalu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka ve svém třetím vystoupení v základní skupině Konferenční ligy neskórovali. A proto v domácím utkání francouzskému Nice podlehli 0:1. Krátce po pauze chyboval brankář Ngueyen a radoval se Pépé.

More from iDNES.cz / Sport

Aug 31

Plzeň - Kostanaj 3:0, opět vítězství, Viktoria jde do Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté postoupili do skupiny Konferenční ligy. V odvetě play off snadno porazili kazachstánský celek Tobol Kostanaj 3:0 a po úvodním vítězství 2:1 si poprvé zahrají hlavní fázi třetí pohárové soutěže UEFA. Soupeře se dozví při…

Jun 24

Fotbalistům Osasuny hrozí za korupční aféru vyloučení z Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalovému klubu Osasuna Pamplona hrozí vyloučení z příštího ročníku Evropské konferenční ligy. Vedení sedmého týmu uplynulé sezony španělské ligy informovalo na svém webu, že o možném trestu dostalo vyrozumění od UEFA. Důvodem vyloučení…

Nov 7

Fiorentina s Barákem zahájí play off Evropské konferenční ligy proti Braze

www.idnes.cz

Fotbalisté Fiorentiny s reprezentačním záložníkem Antonínem Barákem narazí ve 1. vyřazovacím kole Evropské konferenční ligy na portugalskou Bragu. Norské Bodö/Glimt, ve kterém působí osmnáctiletý obránce Lucas Kubr, se utká s Lechem Poznaň.

Oct 27

Slovácko kvůli přesunu utkání Konferenční ligy má odložený duel na Spartě

iDNES.cz / Sport

Nedělní zápas 14. kola fotbalové ligy Sparta - Slovácko byl odložen. Důvodem je páteční dohrávka utkání Konferenční ligy mezi celkem z Uherského Hradiště a Kolínem nad Rýnem, které se dnes nedohrálo kvůli mlze.

Oct 6

Slovácko - Nice 0:1, gól po hrubce Nguyena, výhru trefil host z Arsenalu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka ve svém třetím vystoupení v základní skupině Konferenční ligy neskórovali. A proto v domácím utkání francouzskému Nice podlehli 0:1. Krátce po pauze chyboval brankář Ngueyen a radoval se Pépé.

Sep 24

Fotbalisté Slovácka budou hrát v Nice před prázdnými tribunami

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka odehrají říjnový zápas v Nice v Evropské konferenční lize před prázdnými tribunami. Francouzský klub dostal od disciplinární komise UEFA trest za chování svých příznivců v úvodním duelu skupiny D proti Kolínu nad Rýnem.

Aug 11

Slovácko si zahraje o postup do Konferenční ligy s AIK Stockholm

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka se v play off Evropské konferenční ligy střetnou s AIK Stockholm. Švédský celek po dvou remízách 1:1 vyřadil po penaltovém rozstřelu makedonskou Škendiji Tetovo.

Jun 3

Potvrzeno, Slovácko si díky triumfu v poháru zahraje 3. předkolo Evropské ligy

www.idnes.cz

Zvýšila se jim šance na postup do základní skupiny evropských pohárů. Fotbalisté Slovácka budou v příštím ročníku hrát 3. předkolo Evropské ligy, potvrdila UEFA. Účast si tým z Uherského Hradiště zajistil vítězstvím ve finále českého…

Feb 19

Zlín - Slovácko 1:0, derby pro domácí díky chybě střídajícího brankáře

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka prohráli i svůj druhý zápas v jarní části a klesli na pátou příčku. Derby ve Zlíně směřovalo k bezbrankové remíze, když osm minut před koncem si hostující brankář Fryšták srazil za tyč zpětnou hlavičku Cedidly z…

Dec 20

Kontumační výhra 3:0 pro Rennes. Tottenham vypadl z Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Tottenham na jaře evropské poháry hrát nebude. Rozhodla o tom kontumace odloženého zápasu Konferenční ligy proti fotbalistům Rennes ve prospěch francouzského týmu. Do vyřazovací fáze se tak kvalifikoval Arnhem, který narazí na Rapid Vídeň.

Sep 7

Finále Evropské konferenční ligy v Česku? Fousek bude jednat s UEFA

www.idnes.cz

Podle předsedy Fotbalové asociace ČR Petra Fouska Česko uvažuje o pořádání finále Evropské konferenční ligy v roce 2023, nebo 2024. Jednáním o této možnosti s Unií evropských fotbalových asociací (UEFA) ho pověřil výkonný výbor FAČR.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jul 22

Fotbalisté FC Kodaň jsou blízko postupu. Vyzvou v Konferenční lize Slovácko?

www.idnes.cz

Pokud se fotbalistům Slovácka podaří postoupit přes Lokomotiv Plovdiv do 3. předkola Evropské konferenční ligy, narazí zde zřejmě na FC Kodaň. Dánský celek porazil v úvodním utkání Torpedo Žodino 4:1 a udělal výrazný krok k průniku do…

Jun 23

Ikona fotbalové ligy Blažek cepuje brankáře ústeckých fotbalistů

www.idnes.cz

Nejzvučnější posilu získala ústecká Arma ne do kádru, ale do realizačního týmu. Ikona fotbalové Sparty, bývalý legendární brankář Jaromír Blažek, v druholigovém klubu cepuje gólmany.

Nov 29

Lille před utkáním Evropské ligy se Spartou remizovalo, Nice prohrálo

www.idnes.cz

Fotbalisté Lille ztratili v utkání 12. kola francouzské ligy body, na hřišti St. Etienne remizovali 1:1. Do čtvrtečního utkání Evropské ligy, v němž přivítají Spartu, tak půjdou po dvou stejných nerozhodných výsledcích. Nedařilo se ani…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

May 14

Dukla - Slovácko 0:1, s koučem Kozlem se loučila nejnižší návštěva ligy

iDNES.cz

Po sedmi letech se s Duklou loučil kouč Luboš Kozel. Loučil se porážkou, jeho tým ve 30. kole první ligy podlehl doma Slovácku 0:1. A loučil se před bídnou návštěvou, na poslední zápas sezony dorazilo jen osm stovek diváků. Na odchodu je i…

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Apr 16

Slovácko - Boleslav 0:2, vítězství přiblížilo hosty Evropské lize

iDNES.cz

Další krůček k postupu do kvalifikace Evropské ligy udělali fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří ve 25. ligovém kole vyhráli 2:0 na Slovácku. Vítězství svými góly zajistili Adam Jánoš a z penalty Lukáš Magera.

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.