English

Souček prožívá šťastné dny. Narodila se mu další dcera a West Ham stoupá

Seznam Zprávy

West Hamu, anglickému klubu, který spoluvlastní Daniel Křetínský, se podařilo vyškrábat se v Premier League do horní poloviny tabulky.

More from Seznam Zprávy

Feb 6

Skončí Manchester City v Premier League? Liga klub viní z finančních přečinů

www.seznamzpravy.cz

Vedení nejvyšší anglické fotbalové ligové soutěže předalo případ nezávislé vyšetřovací komisi. Slavnému klubu reálně hrozí peněžitý trest, nebo dokonce i vyloučení.

Jan 10

Katarští šejkové chtějí k PSG přidat podíl v klubu z Premier League

www.seznamzpravy.cz

Společnost Qatar Sports Investments údajně projevila zájem o podíl v klubu Tottenham Hotspur, ale spekuluje se i o dalších klubech z Premier League.

Oct 27

Souček prožívá šťastné dny. Narodila se mu další dcera a West Ham stoupá

Seznam Zprávy

West Hamu, anglickému klubu, který spoluvlastní Daniel Křetínský, se podařilo vyškrábat se v Premier League do horní poloviny tabulky.

May 12

Novou předsedkyní Českého PEN klubu je Markéta Mališová

www.seznamzpravy.cz

Název PEN v sobě skrývá hlavní podmínku členství: tvoří jej počáteční písmena profesí spjatých se slovesným uměním - poets, playwrights, editors, essayists, novelists, tedy básníci, dramatici, vydavatelé, esejisté, romanopisci.

Jan 21

Coutinho-mánie zachvátila Premier League

Seznam Zprávy

Po dlouhé době to vypadá na kompletní kolo, tedy hned 10 zápasů Premier League. Pátek servíruje „záchranářskou“ předehrávku mezi Watfordem a Norwichem. Nejžhavější Fantasy zboží se jmenuje Coutinho! Čím zaujal 400 tisíc manažerů?

Jan 13

Pololetní známkování Premier League

Seznam Zprávy

Anglická Premier League vkročila do druhého poločasu. Jak si na podzim vedla desítka nejlepších, hodnotí Karel Tvaroh.

Dec 2

Coufal a Souček v nepoznané situaci. Role Čechů ve West Hamu se změnila

Seznam Zprávy

Tomáš Souček i Vladimír Coufal dokázali svými stabilními výkony pozvednout kdysi skomírající londýnský velkoklub. Současný West Ham je podle „Elo“ modelu na svém historickém maximu. Jaká je aktuální role Čechů v rozjetém mužstvu?

Nov 25

Pelta čeká na rozsudek, financování jabloneckého klubu je v ohrožení

www.seznamzpravy.cz

Blíží se Den D. Městský soud v Praze na páteční dopoledne avizuje rozsudek v kauze Pelta a spol., ve které jde o rozdělování státních dotací pro sport. Půjde o rozsudek první instance, tedy nepravomocný, přesto velmi očekávaný.

Nov 11

Na Lvíčata čeká tým ostřílený Premier League s českou stopou v bráně

Seznam Zprávy

Česká fotbalová reprezentace do 21 let se dnes večer utká s domácí Anglii v kvalifikaci na Euro 2023. Kádr favorizovaného soupeře nabízí řadu odchovanců anglických velkoklubů, v brance nechybí muž jménem Josef Bursik.

Oct 28

Bude Křetínský šéfem Součka? Majitel Sparty chce koupit West Ham United

Seznam Zprávy

Křetínský vlastní od roku 2004 společně se skupinou J&T fotbalový klub AC Sparta Praha. V minulosti média psala o jeho zájmu o anglickou Chelsea a italské kluby AC Milán a AS Řím.

Aug 24

Kladiva se splašila, parta kolem Součka s Coufalem drtí Premier League

Seznam Zprávy

Stoprocentní bodový zisk, osm vstřelených branek a průběžné vedení v rámci čerstvě rozjeté Premier League. Bilance londýnského West Hamu po úvodu soutěže nemohla být růžovější. V čem tkví náhlý vzestup Hammers?

Jun 16

Na Euru jde Souček za postupem. Začínal v útoku a West Ham ho má na splátky

Seznam Zprávy

Každá hvězda se někde narodila. Tomáše Součka vzývají nyní příznivci české reprezentace na Euru, West Hamu v Premier League, doma nejvíc slávisté. Ale doslova zlatým pokladem se stal i pro klub z Havlíčkova Brodu, kde začínal.

May 23

Czech Ham United i šílení rozhodčí. Jaké příběhy psala Premier League?

Seznam Zprávy

Nejvíce na pandemii koronaviru doplatil Liverpool FC. Ztráta obávaných fans kvůli zavřeným stadionům, ofenzivní hvězdy z formy, řada zranění, spořivé vedení klubu - to vše vedlo k pádu střemhlav tabulkou.

Feb 23

Terminátor Souček za West Ham cedí krev. A fanoušci ho milují

Seznam Zprávy

Jako sovětský pěšák na předměstí Berlína v závěru druhé světové války vypadal Tomáš Souček při zápase West Hamu s rivalem z Tottenhamu. Český reprezentant svou obětavostí ještě víc upevnil své prominentní místo v srdcích fandů.

Jan 12

Jakému týmu Premier League fandí anglická královna a proč to nepřizná?

Seznam Zprávy

Britský monarcha musí zachovávat politickou neutralitu a ohledně fotbalových preferencí to platí jakbysmet. Jisté spekulace ale v průběhu let stejně na veřejnost unikly. Královskou rodinu totiž fotbal evidentně baví.

Sep 7

Za teroristický útok v tureckém klubu dostal Uzbek doživotí

Seznam Zprávy

Turecký soud odsoudil k doživotnímu vězení Uzbeka, který při teroristickém útoku v roce 2017 postřílel v istanbulském nočním klubu 39 lidí.

Jul 7

Tomáš Souček v Premier League boduje. Další skoky z Anglie do Slavie a zpět by mu neprospěly

Seznam Zprávy

Tomáš Souček už se v Premier League zapsal opravdu skvěle. A i v případě sestupu West Hamu by v Anglii pravděpodobně našel velmi dobré angažmá. Na tom se tentokrát shodli debatéři v čerstvé epizodě podcastu Angličan.

Apr 28

Majitelé klubů Premier League? Ligou nešustí jen ropné dolary

www.seznamzpravy.cz

Již dávno neplatí, že Premier League je výhradně anglická soutěž. Většina majitelů klubů jsou cizinci. Odkud pochází a na čem zbohatli? Dlouho se nad tím nikdo moc nepohoršoval. Možný prodej Newcastlu ale tuhle debatu rozvířil.

Apr 9

Audio: O kolik zlevní Pogba a jak moc kluby Premier League ušetří, když své zaměstnance hodí přes palubu?

www.seznamzpravy.cz

Přestupním trhem koronavirová krize bezpochyby zatřese. Nejenže se v jednotlivých zemích rozházejí přestupní okna, ale i dosavadní cenovky hráčů se budou přepisovat. A to číslovkami výrazně nižšími. Zasáhne to i trh v Anglii.

Apr 7

Foldyna vstoupil do poslaneckého klubu SPD. Zůstává nestraníkem

Seznam Zprávy

Bývalý sociální demokrat uvedl, že mu v ČSSD chybělo akcentování národního zájmu. Za SPD se chystá kandidovat v krajských volbách.