English

Pavel Nedvěd zabalil funkci viceprezidenta Juventusu: Zfixlované účetnictví? Spadla klec!

Blesk.cz

Ještě jednou projel šuflata ve stole, naposledy se rozhlédl, zamknul kancl zvenku a odevzdal klíče na vrátnici. Pavel Nedvěd (50) rezignoval na post viceprezidenta Juventusu.

More from Blesk.cz

Nov 27

Fotbalista Nedvěd o předčasném konci v Juventusu: Rána do srdce

Blesk.cz

Je to rok, co zrovna skončil v milovaném Juventusu. Pavlu Nedvědovi (51) zlomila vaz aféra údajného falšování účetnictví. Bývalý skvělý fotbalový záložník to stále těžce nese.

Sep 1

Pavel Nedvěd byl v kauze Juventusu zbaven obvinění, ale… Koupil si milost?

isport.blesk.cz

Pod Apeninami vylézají kostlivci ze skříní. Týkají se gigantické kauzy (ne)zfixlovaného účetnictví Juventusu, a tudíž i exviceprezidenta turínského megaklubu Pavla Nedvěda (51).

Jul 14

Zamilovaná Dara práskla: Nedvěd se vrací k fotbalu! Dostal překvapivou nabídku

Blesk.cz

Dali se do stavění domu v Praze a Itálii, ale teď je ve hře útěk z půdy států EU! Česká legenda Pavel Nedvěd (50) bez svého milovaného fotbalu nemůže žít a nic se na tom nemění ani po trpkém konci v Juventusu. Jeho partnerka Dara Rolins …

Apr 19

Bývalý viceprezident Pavel Nedvěd jde válčit za Juventus: Od lásky do bitvy

Blesk.cz

Pod blonďatou čupřinou Pavla Nedvěda (50) se usídlily dvě ženy a dělají tam rotyku. Rajcovní popová hvězda Dara Rolins (50) tuze příjemnou a matrona Gabriella Palmieri Sandulli (65) nebezpečnou.

Jan 27

Po Nedvědovi zákaz i pro Ronalda? Drsné detaily konverzace tehdejšího týmu Juventusu

isport.blesk.cz

Vedení Juventusu, včetně Pavla Nedvěda, už sice své tresty za podivné dění v klubu zná, ale spirála odplat ještě nejspíš není u konce. A zdá se, že na mále mají další velké hvězdy! Zákazu by mohl čelit například i Cristiano Ronaldo, který…

Dec 27

Zlatý padák ve hře! Pavel Nedvěd přijel na schůzi Juventusu: 12,5 milionu v kapse?

isport.blesk.cz

Hnědý range rover se přiřítil před Allianz Stadium na Corso Gaetano Scirea v Turíně. Člen ochranky zvedl oči, spatřil za volantem blonďatou hřívu a otevřel bránu.

Nov 30

Pavel Nedvěd zabalil funkci viceprezidenta Juventusu: Zfixlované účetnictví? Spadla klec!

Blesk.cz

Ještě jednou projel šuflata ve stole, naposledy se rozhlédl, zamknul kancl zvenku a odevzdal klíče na vrátnici. Pavel Nedvěd (50) rezignoval na post viceprezidenta Juventusu.

Nov 4

Trable v Juventusu: Zavaří Nedvědovi a spol. dohoda s Ronaldem?

isport.blesk.cz

Cristiana Ronalda si jako fotbalovou superstar v Juventusu hýčkali. A podle zahraničních webů mu Italové finančně podstrojovali i ve chvíli, kdy se na oko muselo šetřit. Jenže jak se zdá, účetnictví »Staré dámy« se neshoduje s tím, jak se…

Apr 21

Pavel na ocet. Rodina viceprezidenta Juventusu Nedvěda dobyla Prahu

isport.blesk.cz

Milý Pavle, posíláme ti fotku ze Staromáku a vůbec k ničemu tě na výletě nepotřebujeme. Je nám tady hej, tak se v Turíně měj. I tak by se dala popsat fotka z centra Prahy.

Dec 4

Ronalda ženou k výslechu kvůli podivnému účetnictví Juventusu: Potopí Nedvěda a další?

Blesk.cz

Pro Pavla Nedvěda (49) jako viceprezidenta Juventusu to ještě v březnu byl Pan Nedotknutelný. A teď se kvůli účetním čachrům vedení turínského klubu o Cristiana Ronalda (36) otírá prokurátor. Fotbalovou ikonu prý čeká výslech.

Dec 2

»Grande Paolo« měl v Juventusu podepisovat pochybné smlouvy: Bílý kůň Nedvěd?

Blesk.cz

Už šest let dělá viceprezidenta Juventusu a svým podpisem stvrzuje všechny přestupy. Jenže teď je kvůli tomu Pavel Nedvěd (49) popotahován policií. Nasadil ho klub jako bílého koně?

Oct 18

Nedvěd filmovým hrdinou! Dokument o korupční aféře, která vzala Juventusu tituly

Blesk.cz

Korupční aféra jménem »Calciopoli« kolem fotbalového Juventusu, kvůli které přišel o dva tituly a byl sesazen do druhé ligy, v roce 2006 tvrdě dopadla i na Pavla Nedvěda (49), tehdy hvězdu italského klubu.

Jun 9

Pavel Nedvěd může být hrdý na přítelkyni Lucii: Má doma magistru!

isport.blesk.cz

On vystudoval vysokou školu fotbalovou a doma má místo červeného diplomu zlatý míč. To láska Pavla Nedvěda (48) má vzdělání tradičnějšího střihu. Včera se Lucie Anovčínová (25) pochlubila čerstvým titulem magistry z Varšavské univerzity…

May 16

Nedvěd fasoval cenu za zpackanou sezonu Juventusu: Má z ostudy tapíra!

isport.blesk.cz

Žádný ušatý pohár za Ligu mistrů ani trofej za italskou ligu, nic z toho v poličce Pavla Nedvěda (48), viceprezidenta fotbalového Juventusu, po téhle sezoně nepřibude. Přesto nafasoval cennou sošku do sbírky!

Apr 23

Bouřka v Juventusu: Viceprezident Nedvěd má dostat padáka! Vyštípe ho fešák Šeredové?

Blesk.cz

Konec Pavla Nedvěda (48) ve vedení fotbalového Juventusu je blíž než kdy jindy. Paradoxně to má zařídit láska modelky Aleny Šeredové (43)!

Mar 26

Fanoušci spílají Pavlu Nedvědovi za mizérii Juventusu: Na lavici obžalovaných!

Blesk.cz

»Stará dáma« churaví a její příznivci se mohou vzteky přeskočit. Ikona a vrcholný činovník Juventusu Pavel Nedvěd (48) nemá na turínské adrese Corso Gaetano Scirea 50 žádnou oázu klidu.

Aug 5

Nedvěd před popravou? V Itálii mají jasno: Vyhazov z Juventusu?!

Blesk.cz

Smráká se nad blonďatou kšticí muže, který se už za svého života stal bohem fandů »Bianconeri«? Podle renomovaných italských portálů ano! Pavel Nedvěd (47) se má stát obětí obří čistky v Juventusu.

Jun 7

Cudná necuda! Lechtivé fotky dcery viceprezidenta Juventusu Nedvěda

Blesk.cz

Bílá růže ze zahrady v prominentní turínské čtvrti La Mandria. Příjemně voní, trochu píchá, patří italskému mládenci jménem Giovanni Faruffini a její táta je Pavel Nedvěd (47).

Apr 30

Pavel Nedvěd bude zase kapitán: Do Hodonína přijede »stará garda« oslavit sto let fotbalu

www.blesk.cz

Dlouhé roky nosil na rukávu kapitánskou pásku české fotbalové reprezentace a kapitánem bude i nyní. Pavel Nedvěd přijede 5. května s partou bývalých spoluhráčů do Hodonína, aby s nimi oslavil 100 let od založení místního fotbalového klubu.

Nov 22

Bývalý policista zastřelil před klubem mladíka: Místo podmínky dostal 15 let!

www.blesk.cz

Před dvěma lety zastřelil strážník Pavel Koblížek před diskotékou ve Vysokém Mýtu mladého muže a druhého vážně zranil. Údajně šlo o sebeobranu, čemuž uvěřil i Krajský soud, který dal Koblížkovi pouze podmínku. V úterý ale Vrchní soud v…