English

Liberec - Bohemians 1:3, domácí dvěma góly zmrazil jejich bývalý hráč Matoušek

iDNES.cz / Sport

Poprvé v dějinách samostatné ligy zvítězili fotbalisté Bohemians v Liberci. Ve 22. kole je k tomu nasměroval Drchal, dvěma góly a skvělým výkonem se blýskl Matoušek. V dresu domácích se povedlo jen snížit Prebslovi.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 5

Liberec - Bohemians 1:3, domácí dvěma góly zmrazil jejich bývalý hráč Matoušek

iDNES.cz / Sport

Poprvé v dějinách samostatné ligy zvítězili fotbalisté Bohemians v Liberci. Ve 22. kole je k tomu nasměroval Drchal, dvěma góly a skvělým výkonem se blýskl Matoušek. V dresu domácích se povedlo jen snížit Prebslovi.

Oct 22

Slovan Liberec - Jablonec 2:0, hosté zahazovali šance a domácí je trestali

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby ovládli liberečtí fotbalisté. V utkání 13. kola Fortuna ligy porazili Jablonec 2:0, když se o góly postarali útočníci Rabušic a po pauze Van Buren. Jablonec prohrál potřetí za sebou.

Sep 11

Bohemians - Liberec 0:2, rychlé góly a dvě červené, domácí trápení nekončí

www.idnes.cz

Ani ve čtvrtém domácím vystoupení sezony fotbalisté Bohemians neuspěli. Proti Liberci v 8. kole nezvládli vstupy do obou poločasů a záhy inkasovali nejprve od Valenty a po přestávce také od Červa. Slovan se posunul na třetí místo před…

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Dec 8

Jablonec - Bohemians 2:1, výhra po krásných gólech, domácí jsou třetí

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté zvládli dohrávku 9. ligového kola s Bohemians a a po vítězství 2:1 se dotáhli na třetí místo ligové tabulky, kde mají nyní stejnou bilanci jako Sigma Olomouc.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Oct 26

Sparta - Bohemians 4:0, dva góly do půle, pak domácí dohrávali exhibičně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se snadno dostávali do šancí, které proměňovali. Pohotová zakončení Kozáka s Kangou v prvním poločase jim tak ve 14. kole Fortuna ligy dopomohla k přesvědčivému vítězství 4:0 nad Bohemians 1905, kteří naopak v…

Sep 28

Zlín - Jablonec 0:1, první výhru venku trefil kuriózním gólem Matoušek

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé vyhráli venku a vyšvihli se na třetí příčku tabulky. V utkání 11. kola Fortuna ligy ve Zlíně jim ke třem bodům pomohli i domácí, chybu brankáře Dostála se stoperem Buchtou trestal Matoušek.

Jul 12

Jablonec - Bohemians 2:0, první duel sezony patřil Matouškovi, dal oba góly

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté zvládli úvodní utkání nového ročníku díky Janu Matouškovi, hostovi ze Slavie. Jedna z mnoha letních posil vstřelila při vítězství 2:0 nad Bohemians oba góly.

Apr 21

Bohemians - Jablonec 1:0, po pěti měsících gól, výhru trefil Bartek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians mají před závěrečným ligovým kolem naději, že se vyhnou bojům o záchranu a poskočí do prostřední skupiny. V domácím prostředí porazili Jablonec 1:0 a před vlastními fanoušky vyhráli teprve podruhé v sezoně.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Feb 17

Bohemians - Brno 1:0, gól z penalty, domácí závěr zvládli i v oslabení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zahájili jaro vítězně. Jediný gól v utkání 17. kola první ligy proti Brnu vstřelil v 63. minutě z penalty Dominik Mašek, kterého předtím fauloval gólman Melichárek. Domácí pak náskok 1:0 ubránili v deseti po druhé…

Nov 24

Bohemians - Liberec 0:0, svižnému fotbalu chyběly jen góly

iDNES.cz / Sport

Souboj dvou příjemných překvapení fotbalové ligy vítěze neměl. V páteční předehrávce 15. kola domácí Bohemians 1905 remizovali s Libercem 0:0, byť oba týmy měly několik možností ke vstřelení gólu. Liberec zůstal čtvrtý, Bohemians jsou…

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Oct 30

Bohemians - Liberec 2:1, domácím pomohl i vlastní gól Latky

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté po čtyřech povedených zápasech prohráli. V utkání 12. kola první ligy na Bohemians 1905 nezvládli úvody obou poločasů, vždy inkasovali po pár vteřinách od výkopu a podlehli 1:2, když snížili až osmnáct minut před…

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Feb 28

Jablonec - Bohemians 3:0, čekalo se na první gól, pak bylo rychle hotovo

fotbal.idnes.cz

Přes padesát minut to nebylo ono, pak jablonečtí fotbalisté dali gól a zápas 18. kola první ligy proti Bohemians 1905 pohodlně dovedli k vítězství. Jablonec na jaře podruhé vyhrál a upevnil si třetí příčku. Bohemians ještě neskórovali.