English

Privátní cestu do Osvětiman Mynář neuhradil. Ať to platí úředník, sdělil Hrad

Seznam Zprávy

Hrad našel viníka, který může za to, že si kancléř Vratislav Mynář nechal dovézt hradní dopravou stromky do Osvětiman a že za to nezaplatil.

More from Seznam Zprávy

Mar 9

Kancléř Mynář k dnešku rezignoval

www.seznamzpravy.cz

Kancléř bývalého prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář k dnešku rezignoval. S účinností od dnešního dne podal Zemanovi rezignaci ve středu.

Mar 4

Kancléř Mynář si na Hradě za deset let vydělal přes 17 milionů

Seznam Zprávy

Vedoucí Kanceláře prezidenta republiky (KPR) Vratislav Mynář si za deset let ve funkci vydělal na platu a odměnách téměř 17,4 milionu korun po zdanění.

Mar 2

Ovčáček prodává artefakty z hradní kanceláře

www.seznamzpravy.cz

Jiří Ovčáček po deseti letech ve funkci vyklízí kancelář na Hradě. A nabízí různé artefakty do dražby.

Feb 15

Jak Mynář vedl hradní kancelář? Dokumenty už prý přichystali, říká nástupkyně

Seznam Zprávy

Doufám, že jsme dospělí a rozumní lidi a nezůstane taková ta pachuť, říká budoucí vedoucí Kanceláře prezidenta republiky Jana Vohralíková o dosavadní spolupráci s dosluhujícím Vratislavem Mynářem.

Feb 8

TMBK: Party stan nebyl to jediné, co si kancléř Mynář půjčil z Hradu

www.seznamzpravy.cz

Podle zjištění Seznam Zpráv si kancléř Mynář „půjčil“ party stan z Hradu, aby si ho postavil ve svém skiareálu v Osvětimanech. Nebylo to ovšem to jediné, co si na Moravu vzal. Další koláž populárního grafika pro SZ.

Feb 8

Hradní stan stojí u sjezdovky déle, než Mynář přiznává

Seznam Zprávy

Kancléř Vratislav Mynář Seznam Zprávám tvrdil, že hradní stan si na svou sjezdovku řádně objednal a zaplatil. Část pronájmu ale podle zjištění redakce zatajil. Již tři dny navíc odmítá poskytnout podklady, jež redaktorům slíbil.

Aug 22

Kancléř Mynář kandiduje doma v Osvětimanech

Seznam Zprávy

Hradní kancléř Vratislav Mynář znovu kandiduje v komunálních volbách doma v Osvětimanech. „Pracovitý zastupitel. Chodí za mnou na porady,“ chválí jej starosta městyse.

Aug 5

Glosa: Kancléř Mynář si přeje vyšetřování. To je skvělý nápad

www.seznamzpravy.cz

A teď ta horší zpráva, pořád ještě je to sedm měsíců. A ačkoliv o existenci hlavy státu máme za poslední rok – nebo spíš tři – pouze omezené důkazy, zdá se, že jí v poslední době poněkud otrnulo.

Apr 4

Kancléř Mynář dokončuje nový dům. Na dohled od vyhořelé restaurace

Seznam Zprávy

Vratislav Mynář dokončuje v éře svého hradního kancléřství přestavbu další nemovitosti. Tentokrát buduje dřevěný dům v Osvětimanech.

Dec 10

Přijede popravčí četa? ptal se hradní kancléř Mynář fotbalového šíbra Berbra

Seznam Zprávy

Ve spisu, který policie vede v souvislosti s vyšetřováním aféry Romana Berbra, se objevuje i jméno Vratislava Mynáře, kancléře prezidenta republiky. U mocného fotbalového šíbra podle všeho hledal podporu pro klub 1. FC Slovácko.

Oct 19

Mynář a spol. se chovají jako na dobytém území, říká bývalý hradní kancléř

Seznam Zprávy

Bývalý šéf prezidentské kanceláře Ivo Mathé kritizuje mlčení a zastírání informací o zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana.

Oct 18

„Neuvěřitelné.“ Politici označili vystoupení hradního kancléře za pohrdání

Seznam Zprávy

Za pohrdání občany a ukázku devastace úřadu prezidenta označili pravicoví politici dnešní vystoupení hradního kancléře Vratislava Mynáře, které se mělo týkat mimo jiné zdravotního stavu hospitalizovaného prezidenta Miloše Zemana.

Mar 17

Dokument prvně ukazuje, proč nedostal kancléř Mynář prověrku

Seznam Zprávy

Nový dokument popisuje, proč hradní kancléř Vratislav Mynář před pěti roky nedostal od Národního bezpečnostního úřadu prověrku na stupeň přísně tajné.

Mar 9

Kancléř Mynář si stěžuje. Hraje na to, že jeho kauza je promlčena

Seznam Zprávy

Vratislav Mynář čelí měsíc obvinění kvůli dotačnímu podvodu v souvislosti s přestavbou penzionu, na který jeho firma získala téměř šest milionů korun z Evropské unie.

Nov 10

Kancléř Mynář stavěl bez povolení. Podívejte se, jak to dotáhl až k pokutě

Seznam Zprávy

Kancléř Vratislav Mynář rekonstruoval strašnickou vilu bez povolení, za porušení zákona dostal dodatečně pokutu.

Oct 6

Kancléř Mynář jednal se šéfkou hygieniků, jak na Hradě uspořádat 28. říjen

www.seznamzpravy.cz

Letošní předávání státních vyznamenání z rukou prezidenta republiky Miloše Zemana komplikuje epidemie, Hrad pracuje na tom, aby se i tak mohl ceremoniál uspořádat.

Sep 25

Prezidentův kancléř Mynář plánuje se svými miliony návrat na Moravu

Seznam Zprávy

V druhé části rozhovoru Seznam Zpráv s Vratislavem Mynářem kancléř hovoří o tom, že místo politiky se po angažmá na Hradě bude soustředit na svůj byznys. Mocné finanční skupiny ho prý ale vábí do svých služeb.

Sep 23

500 milionů pro kancléře? Mynář domlouval na Hradě prodej dolu

Seznam Zprávy

Seznam Zprávy popisují okolnosti prodeje hlubinného dolu na Opavsku. Vratislav Mynář přiznal, že se v něm angažoval, odmítl však, že by měl za to slíbené peníze.

Apr 18

Kancléř Mynář uspořádal ve své restauraci zabijačku. Hygienikům to zatajil

www.seznamzpravy.cz

Hradní kancléř Vratislav Mynář uspořádal v pátek ve své restauraci v Osvětimanech na Uherskohradišťsku zabijačku, které se v době platnosti nouzového stavu zúčastnilo šest lidí.

Feb 27

Hrad se koronaviru nebojí. Přímo do Pekingu vyrazil kancléř Mynář

www.seznamzpravy.cz

Uprostřed koronavirové nákazy, kdy země ve snaze omezit její šíření ruší lety a diplomatické návštěvy, se kancléř prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář vydal do Pekingu. Kudy letěl, proč byla cesta neodkladná a jestli bude muset po…