English

Bohemians - Slovácko 1:0, sen o Evropě pokračuje, rozhodl opět Köstl

iDNES.cz / Sport

Minule vyhráli na hřišti třetí Plzně, tentokrát doma skolili páté Slovácko a dál sní o pohárové Evropě. Fotbalisté Bohemians nepolevují, v 25. kole sebrali tři body díky dalšímu gólu Daniela Köstla a po vítězství 1:0 si upevnili čtvrté…

More from iDNES.cz / Sport

May 14

Mladá Boleslav - Slovácko 0:1, rychlý gól Jurošky, hosté oživili šanci na poháry

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté nepotvrdili víkendové vítězství v Ostravě, díky kterému se v ligové tabulce posunuli na čtvrté místo, a ve třetím kole nadstavbové skupiny o titul doma podlehli Slovácku 0:1. Jedinou branku vstřelil hned v úvodu…

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

Dec 16

Ml. Boleslav - Slovácko 0:1, pětistovku Petrželovi zpříjemnil Valentův gól

www.idnes.cz

Nestárnoucí fotbalová osobnost Milan Petržela odehrál jubilejní 500. zápas v tuzemské nejvyšší soutěži. A na jeho konci mohl slavit vítězství Slovácka v Mladé Boleslavi (1:0), které po změně stran zajistil Matěj Valenta.

Sep 23

Slovácko - Karviná 2:0, domácím zajistily klid rychlé góly Holzera a Valenty

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka porazili v devátém ligovém kole předposlední Karvinou 2:0 zejména díky dvěma rychlým gólům z úvodu zápasu. Domácí Holzer s Valentou soupeře odzbrojili během prvních dvaceti minut, hosté odpověď nenašli.

Apr 16

Bohemians - Boleslav 4:0, pro domácí nejvyšší výhra sezony, dávali krásné góly

iDNES.cz / Sport

Krásné góly, vysoké vítězství, euforie. Fotbalisté Bohemians v 27. kola Fortuna ligy smetli doma Mladou Boleslav 4:0 a drží si čtvrtou příčku, která znamená účast v předkole Konferenční ligy.

Dec 1

Bohemians - Karviná 3:0, rozhodly dva slepené góly, hosté stále bez výhry

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians 1905 v dohrávce 13. ligového kola odčinili hrozivý debakl 0:6 s Plzně, v domácím prostředí porazili Karvinou 3:0. Ta nadále zůstává posledním celkem soutěže bez vítězství.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Feb 22

Boleslav - Slovácko 0:0, nudný souboj pohárových adeptů gól nepřinesl

iDNES.cz / Sport

Dva adepti na pohárová umístění ani ve druhém jarním utkání nevyhráli a k tomu ani neskórovali. Mladá Boleslav v 22. kole Fortuna ligy remizovala v nudném zápase se Slováckem 0:0.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Jul 21

Bohemians - Boleslav 3:0, skvělá první půle, u dvou gólů byl Podaný

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v prvním domácím utkání nového ligového ročníku porazili Mladou Boleslav jednoznačně 3:0. Pohárového účastníka zaskočili v prvním poločase, během kterého se postupně prosadili Vacek, Podaný a Hronek.

May 25

Slovácko - Karviná 2:0, dva góly Sadílka, domácí potvrdili formu

iDNES.cz

Sezonu Fortuna ligy zakončili fotbalisté Slovácka výhrou. V závěrečném kole nadstavbové skupiny o udržení porazili 2:0 Karvinou, která míří do baráže, kde si zahraje dvojzápas s Jihlavou. Oba přesné zásahy zaznamenal Lukáš Sadílek.

Mar 9

Karviná - Bohemians 0:3, jasná záležitost, Koubek slaví první gól

iDNES.cz / Sport

V nečekaně jednoznačnou záležitost se změnil souboj domácí Karviné s fotbalisty Bohemians. Pražané si v prvním poločase utkání 24. kola Fortuna ligy vypracovali tříbrankový náskok, který udrželi až do konce.

Feb 16

Slovácko - Karviná 2:0, penaltová výhra, góly střílel Daníček

www.idnes.cz

Dva zákroky na Diviše, dvě penalty, obě proměněné Daníčkem a tři body. Slovácko v utkání 21. kola první ligy porazilo Karvinou 2:0 a navázalo na minulé vítězství ve Zlíně.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Sep 30

Slovácko - Karviná 0:0, žádný gól, jen tyč. Domácí čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Už šest zápasů čekají fotbalisté Slovácka na vítězství. Proti Karviné navíc popáté z šesti posledních zápasů neskórovali a na domácím stadionu remizovali 0:0. Pro Karvinou jde o první letošní bod ze hřišť soupeřů.

Sep 16

Slovácko - Boleslav 0:1, o výhře rozhodl svým první ligovým gólem Chaluš

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté podruhé za sebou vyhráli a odpoutali se ode na tabulky. V 7. kole získali tři body na hřišti Slovácku, když jediný gól utkání dal mladý stoper Chaluš. Slovácku nepomohla ani změna trenéra, počtvrté za sebou…

Mar 6

Slavia v poháru vyzve Karvinou, Boleslav bude hrát na Bohemians

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté narazí ve čtvrtfinále domácího fotbalového poháru na Karvinou. Mladá Boleslav, která obhajuje loňský triumf, bude hrát na Bohemians. Rozhodl o tom pondělní los na Strahově.

Feb 25

Bohemians - Slovácko 0:0, oba týmy na jaře ještě nedaly gól

iDNES.cz / Sport

Ve dvou jarních kolech nedali Bohemians a Slovácko ani gól. Střeleckou nemohoucnost protáhli ve vzájemném zápase v 18. ligovém kole.

Nov 26

Karviná - Bohemians 3:0, góly padaly po pauze, poprvé se trefil Panák

fotbal.idnes.cz

Karvinští fotbalisté zabrali. Po dvou porážkách a střeleckém půstu v 15. kole první ligy porazili Bohemians 3:0. Nováček o svém vítězství rozhodl ve druhém poločase, Bohemians naopak prohloubili nepovedené období, z posledních šesti zápasů…