English

Ministr Nekula v Blesku: Obchodníci testovali práh bolesti zákazníků. Blýská se na lepší časy

Blesk.cz

V Česku máme stále jedny z nejvyšších cen potravin. Jejich zdražení je způsobené kromě jiného inflací a vysokými cenami energií. Ale podle ministerstva zemědělství v tom výraznou roli sehrávají i obchodníci. Jak ministerstvo zemědělství…

More from Blesk.cz

Jan 11

Zdeněk Mahdal: Výměna blondýnek!

Blesk.cz / Celebrity

Na letní románek s vnadnou Lenkou Dragounovou, která se ráda točí okolo slavných mužů, už jen s lišáckým úsměvem vzpomíná. Herec Zdeněk Mahdal (63) má totiž novou přítelkyni.

Jan 25

Cukr zdražil o 77 procent, Nekula vyzývá řetězce: Vysvětlete to! Ceny jsou nemorální

Blesk.cz

Ministr zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL) v dopise vyzval obchodní řetězce, aby vysvětlily vysoké ceny cukru. Upozornil na to, že loni na podzim ceny prudce stouply a obchody by podle něj neměly současné ekonomické situace zneužívat k…

Jan 11

Zdeněk Pohlreich vysvětluje: Proč jsem odešel z Primy?!

Blesk.cz / Celebrity

Populární český šefkuchař a bývalá tvář televize Prima Zdeněk Pohlreich (65) mění po třinácti letech působiště a míří na obrazovky k největšímu konkurentovi, televizi Nova. Co ho k tomu přimělo?

Jun 30

Ministr Nekula: Ceny mouky „ustřelily“. Zdražení je válka nervů, blokáda obilí na Ukrajině příležitost

www.blesk.cz

Blokáda vývozu obilí z Ukrajiny by mohla paradoxně pomoci Čechům, míní ministr zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL). Plné sklady, které potřebují kupce, bychom totiž mohli levněji odkoupit, jak řekl Blesk Zprávám. Cena obilnin by podle…

Jan 3

Vláda je kompletní, Zeman jmenoval covidového opozdilce. Nekula chystá třesk v dotacích

Blesk.cz

Prezident Miloš Zeman jmenoval ministrem zemědělství Zdeňka Nekulu (KDU-ČSL). Ještě předtím s ním několik desítek minut hovořil. Setkat se měli již v prosinci, kvůli Nekulově pozitivnímu testu na koronavirus se tak ale nestalo a odloženo…

Nov 1

Zdeněk Godla: Před StarDance musel do nemocnice

www.blesk.cz

Na včerejší StarDance nešel Zdeněk Godla (46) vůbec v dobré náladě. Má totiž v nemocnici vnoučka a od rána si lámal hlavu, jak by ho mohl mezi zkouškou a přímým přenosem navštívit.

Feb 15

Zemřela Zdeňka Kareninová: Držitelka ceny Thálie a sólistka brněnské opery

Blesk.cz / Celebrity

Ve věku nedožitých 90 let zemřela v sobotu dlouholetá sólistka brněnské Janáčkovy opery a nositelka ceny Thálie za celoživotní mistrovství v opeře Zdenka Kareninová.

Jun 13

Režisér Zdeněk Troška: Do penze až v 79 letech!

Blesk.cz

Čertoviny. Tak se jmenuje pohádka, kterou právě na různých místech v Čechách natáčí režisér Zdeněk Troška (64), i když je vlastně už důchodce!

Dec 12

Zamilovaný Zdeněk Macura: První rande s exVyVolenou Reginou

Blesk.cz

Hledali se, až se našli. Zdeněk Macura (42) se v nedávno vysílaném Prostřeno! zakoukal do Reginy Agii (38). Netrvalo dlouho a za bývalou účastnicí show VyVolení už vyrazil na návštěvu.

Mar 28

Zdeněk Svěrák slaví 80! Pošlete mu blahopřání

Blesk.cz / Celebrity

Herec, scenárista, učitel, otec nedoceněného génia Járy Cimrmana, kterého stvoříl spolu s Ladislavem Smoljakem, a pro mnohé ideální budoucí prezident Zdeněk Svěrák slaví 80. narozeniny. Popřejte mu prostřednictvím Blesk.cz k tomuto…

Mar 23

Kiska jmenoval premiéra nové vlády, dojde i na ministry

Blesk.cz

Slovenský prezident Andrej Kiska jmenoval ve středu dosavadního premiéra a předsedu sociálních demokratů (Směr-SD) Roberta Fica premiérem nové koaliční vlády, která vzešla z nedávných parlamentních voleb. Fico stál v čele slovenské vlády i…

Mar 15

Manželka Zdeňka Pohlreicha: Drží hladovku kvůli rakovině!

Blesk.cz / Celebrity

Rakovina jim převrátila život naruby! Obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (58) z »Ano, šéfe!« dokonce začal kvůli zákeřné chorobě manželky Zdeňky (43) vařit úplně jinak.

Mar 11

Manželka Zdeňka Pohlreicha po boji s rakovinou: Další operace!

Blesk.cz / Celebrity

I když porazila rakovinu, musí manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (58) znovu pod nůž. Čeká ji rekonstrukce prsů! Zdeňka Pohlreich (43) už dostala termín, ale nemůže se rozhodnout, jakou metodu využije...

Feb 25

Křemílek a Vochomůrka osiřeli. Zemřel jejich tvůrce Zdeněk Smetana

Blesk.cz

Ve věku 90 let zemřel režisér a výtvarník Zdeněk Smetana. Byl autorem řady milovaných postaviček českého animovaného filmu. Skřítků Křemílka s Vochomůrkou, psíků Štaflíka a Špagetky, Malé čarodějnice či Rákosníčka.

Feb 18

Zdeněk už nemá peníze pod polštářem, platí online. Jak na to bezpečně?

Blesk.cz

Zdeněk u sebe nosí hotovost málokdy. Vše se snaží platit kartou, nakupuje i přes internet. Kde a komu platí, si hodně hlídá. Domácí ekonomka má pro vás návod, jak bezpečně platit po internetu.

Jan 19

Nejslavnější kaskadér Zdeněk Srstka: Byl jsem uplakaný otloukánek!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by věřil, že český Arnold Schwarzenegger s tváří Josefa Švejka a jeden z prvních českých kaskadérů Zdeněk Srstka (80) byl jako dítě uplakaný otloukánek!

Dec 15

Zdeněk Svěrák: Bitva s Landou o dílo za 15 milionů!

Blesk.cz

Ať žijí duchové! je kultovní dílo z pera nedávno zesnulého Jiřího Melíška (†83) a Zdeňka Svěráka (79). Ten má kvůli němu těžkou hlavu. V režii Mirjam Landy (46) má vzniknout muzikál, ale za podmínek, které mu nevoní!

Aug 27

Šéf Zdeněk Pohlreich: Před kamerami odhalil milence!

Blesk.cz / Celebrity

V kuchyních českých hospod odkrývá nejen špínu. Hned v prvním díle nové série »Ano, šéfe!« Zdeněk Pohlreich (58) zavětří nevěru!

Aug 7

Zdeňka Pohlreichová po rakovině: Už má zase husté háro!

Vyhrává na plné čáře. Manželka Zdeňka Pohlreicha (58) je v boji s rakovinou úspěšná. Paní Zdeňka (42), která má po kolotoči ozařování a chemoterapií, se opět těší z hustých vlasů.

Mar 12

Zeman jmenoval Pelikána novým ministrem spravedlnosti

www.blesk.cz

Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval novým ministrem spravedlnosti Roberta Pelikána. Ve vládě nahradí Helenu Válkovou, která rezignovala k 1. březnu. Oba vybralo hnutí ANO. Pelikán dosud působil na ministerstvu jako první náměstek pro…