English

Na žebříček už nekoukám, říká tenistka Kvitová po titulu z Miami. Teď se chce připravit na Wimbledon

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová přivezla do Prahy pohár za svůj 30. titul kariéry. Vybojovala ho v Miami, kde se jí v minulosti nikdy nepovedlo dostat dál než do čtvrtfinále. Díky triumfu v obtížnějších podmínkách je také znovu mezi světovou elitou.

More from iROZHLAS / Sport

Apr 1

Kvitová ovládla turnaj v Miami. Česká tenistka porazila Rybakinovou a má jubilejní 30. titul v kariéře

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve finále turnaje v Miami Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu 7:6 a 6:2 a slaví tak svůj jubilejní třicátý titul na okruhu WTA v kariéře. Česká tenistka se s úřadující wimbledonskou šampionkou vypořádala za hodinu a 42…

May 8

Skvěle podávající Petra Kvitová postoupila na turnaji WTA v Madridu do čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová dál kráčí na turnaji v Madridu za obhajobou titulu a drží letos antukovou neporazitelnost. I díky výbornému servisu si v osmifinále ve španělské metropoli poradila dvakrát 6:3 s Francouzkou Caroline Garciaovou a ve…

May 4

Petra Kvitová vykročila za svým čtvrtým madridským titulem, Kateřina Siniaková v prvním kole vypadla

iROZHLAS / Sport

První překážku na cestě za čtvrtým titulem na oblíbeném turnaji v Madridu Petra Kvitová zdárně překonala. Druhá tenistka světového žebříčku porazila Američanku Sofii Keninovou 6:1, 6:4 a drží si stoprocentní letošní bilanci na antuce. Před…

Mar 27

Petra Kvitová musí na tenisový trůn dál čekat, v Miami vypadla ve čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová nevyužila možnost přiblížit se postu světové jedničky. Ve čtvrtfinále turnaje v Miami podlehla ve čtvrtfinále Australance Ashleigh Bartyové ve třech setech.

Mar 20

Proti soupeřkám i astmatu. Petra Kvitová má v Miami další šanci stát se světovou jedničkou

iROZHLAS / Sport

Tenistku Petru Kvitovou čeká jeden z nejtěžších turnajů sezóny. V americkém Miami to pro ni platí každý rok a ani moc nezáleží na tom, proti komu si na kurtu zahraje.

Jan 30

Tenistka Petra Kvitová v Petrohradu zvládla duel s Azarenkovou a postoupila do čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová zvládla první zápas po finále Australian Open a v Petrohradu vykročila za obhajobou titulu. Turnajová jednička si ve druhém kole poradila s Běloruskou Viktorií Azarenkovou 6:2 a 7:6.

Jan 24

Petra Kvitová: Finále je neskutečný výsledek, ale turnaj ještě nekončí

iROZHLAS

Petra Kvitová poprvé po zranění ruky postoupila do finále grandslamového turnaje. V Melbourne vyřadila Američanku Collinsovou a pak čekala, kdo se stane její finálovou soupeřkou.

Sep 29

Jen tři gemy. Petra Kvitová vypadla v Pekingu hned v prvním kole

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová vypadla na špičkově obsazeném tenisovém turnaji v Pekingu hned v prvním kole. Česká jednička nepotvrdila pozici páté nasazené hráčky a podlehla australské soupeřce Darie Gavrilovové hladce 2:6 a 1:6.

Aug 24

Petra Kvitová má problémy s ramenem, vzdala čtvrtfinále v New Havenu

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová vzdala čtvtfinálový zápas turnaje v New Havenu. Ze zápasu proti Španělce Carle Suárezové Navarrové odstoupila po prvním setu kvůli problémům s ramenem.

Jul 1

Petra Kvitová je českou jedničkou, před Wimbledonem vystřídala Plíškovou na 7. místě

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová je staronovou českou jedničkou ve světovém žebříčku WTA. Na sedmém místě vystřídala Karolínu Plíškovou, která neobhájila na turnaji v Eastbourne body za loňský titul a v novém pořadí tenistek o jednu pozici klesla.

Jun 24

Páté finále, pátý triumf. Petra Kvitová ve finále v Birminghamu přehrála Rybárikovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová získala už pátý turnajový titul v sezoně. Ve finále v Birminghamu otočila zápase se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a za dvě hodiny vyhrála 4:6, 1:6 a 2:6.

Oct 6

Petra Kvitová dál drtí české soupeřky. V Pekingu porazila Strýcovou a je v semifinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vyhrála 24. zápas nad českou soupeřkou v řadě. Ve čtvrtfinále turnaje v Pekingu porazila Barboru Strýcovou ve dvou setech a postoupila do semifinále.

Aug 28

Češky vstoupily do US Open. Petra Kvitová i Kristýna Plíšková jsou ve druhém kole

iROZHLAS / Sport

Pro tři české tenistky začalo US Open už po sedmnácté hodině. Na kurtech ve Flushing Meadows o postup do druhého kola bojovaly Petra Kvitová, Kristýna Plíšková a Tereza Martincová. První dvě jmenované své utkání zvládly, nejmladší…

Jun 24

Petra Kvitová si zahraje první finále od zranění, Šafářová musela v Birminghamu vzdát

iROZHLAS / Sport

Lucie Šafářová musela kvůli zranění stehenního svalu skrečovat svůj souboj proti Petře Kvitová za stavu 6:1 a 1:0. Ve finále se Kvitová potká buď Garbiňe Muguruzaovou, nebo Ashleigh Bartyovou.

Oct 21

Petra Kvitová v Lucemburku postoupila do finále, porazila Američanku Davisovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si zahraje o svůj druhý letošní titul na okruhu WTA. V Lucemburku porazila ve dvou setech Američanku Lauren Davisovou a postoupila do finále. Její soupeřkou bude Rumunka Monica Nicolescuová.

Aug 9

Petra Kvitová je ve čtvrtfinále, otočila zápas s Ruskou Makarovovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vyhrála i třetí zápas na olympijském turnaji. Proti Rusce Jekatěrině Makarovové prohrála v prvním setu pět her v řadě. Nepříznivý vývoj ale dokázala otočit a po téměř dvou a půl hodinách zvítězila 4:6, 6:4 a 6:4.…

Nov 1

Za výkon se stydět nemusím, řekla po finále na Turnaji mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová na svůj další velký titul nedosáhla. V dramatickém finále Turnaje mistryň podlehla Polce Agnieszce Radwaňské 1:2 na sety a v Singapuru skončila jako poražená finalistka.

Oct 31

Odehrála jsem super zápas, zářila po postupu do finále Turnaje mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenisový Turnaj mistryň zatím přináší Petře Kvitové velké zvraty. Poprvé už se skoro smiřovala s vyřazením, když jí pomohla do semifinále výhra kamarádky Lucie Šafářové ve stejné skupině. Teď v semifinále zase porazila Rusku Marii…

Aug 29

České finále ovládla Petra Kvitová. V New Havenu obhájila titul

iROZHLAS / Sport

Téměř dvě a půl hodiny dlouhé české finále sledovali diváci v New Havenu. Na jeho konci Petra Kvitová porazila Lucii Šafářovou ve třech setech a na svém oblíbeném americkém turnaji obhájila loňský titul. Šafářová svou kolegyni z…

Dec 22

Sportovcem roku je podruhé v kariéře tenistka Petra Kvitová

www.rozhlas.cz

Letos na vítězství v anketě Sportovec roku zlatá medaile z olympijských her nestačila. Podruhé v kariéře se z vítězství raduje Petra Kvitová, která ovládla travnatý Wimbledon. Cenu si odnesla po stejném úspěchu i v roce 2011. Druhá…