English

Plzeň - Zlín 4:0, tři góly po pauze, obstarali je náhradníci Vlkanova s Chorým

iDNES.cz / Sport

Obhájce titulu jasně zdolal poslední tým tabulky. Plzeňští fotbalisté v závěrečném utkání 28. kola Fortuna ligy porazili Zlín 4:0, když dvě branky dal po půli střídající Vlkanova. První trefu obstaral kapitán Hejda po půlhodině, čtvrtou v…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 28

Plzeň - Teplice 3:0, góly až po přestávce, dvakrát se trefil Chorý

www.idnes.cz

Až do druhého poločasu si diváci v Plzni počkali na branky, po poločase ale viděli rovnou tři. Domácí fotbalisté porazili ve 30. kole Teplice 3:0, o dva góly se postaral Tomáš Chorý, jednou se prosadil další útočník Matěj Vydra.

Mar 10

Plzeň - Sparta 4:0, ze šlágru exhibice, dva góly dal Chorý, Krejčí vyloučen

iDNES.cz / Sport

Druhý debakl během čtyři dnů, nejtěžší ligová porážka sezony. Sparťanští fotbalisté v 24. kole Fortuna ligy podlehli v Plzni vysoko 0:4, navíc přišli o vyloučeného kapitána Krejčího a jejich náskok v čele tabulky se smrsknul na jediný bod.…

Aug 31

Plzeň - Kostanaj 3:0, opět vítězství, Viktoria jde do Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté postoupili do skupiny Konferenční ligy. V odvetě play off snadno porazili kazachstánský celek Tobol Kostanaj 3:0 a po úvodním vítězství 2:1 si poprvé zahrají hlavní fázi třetí pohárové soutěže UEFA. Soupeře se dozví při…

Apr 30

Plzeň - Teplice 1:1, domácím zachránil bod Chorý pět minut před koncem

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté po porážce na Spartě opět ztratili body, tentokrát doma remizovali s Teplicemi 1:1. Hosté překvapivě vyhráli poločas, když se trefil Hyčka. Za domácí v 85. minutě srovnal Chorý.

Apr 23

Plzeň - Zlín 4:0, tři góly po pauze, obstarali je náhradníci Vlkanova s Chorým

iDNES.cz / Sport

Obhájce titulu jasně zdolal poslední tým tabulky. Plzeňští fotbalisté v závěrečném utkání 28. kola Fortuna ligy porazili Zlín 4:0, když dvě branky dal po půli střídající Vlkanova. První trefu obstaral kapitán Hejda po půlhodině, čtvrtou v…

Nov 9

Plzeň - Brno 4:0, domácí přezimují první, dva góly dal útočník Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté ve středeční dohrávce 4. kola porazili na vlastním stadionu Brno 4:0 a tabulku vedou o čtyři body před druhou Slavií. Dva góly dal i útočník Chorý, který přitom minule unikl vyloučení.

Oct 29

Zlín - Plzeň 0:3, návrat do ligy opět úspěšný, vítězství zařídili Jirka a Chorý

iDNES.cz / Sport

Fotbalistům Plzně se opět povedlo přepnout a po pohárové prohře zabrat v domácí soutěži. Ve 14. kole Fortuna ligy si mistr poradil na hřišti Zlína a zvítězil 3:0. Dvěma góly se blýskl Jirka, na trefu Chorého pak asistoval.

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Aug 22

Plzeň - Karviná 2:0, neomylní domácí, Chorý s Kašou zařídili návrat do čela

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň pokračuje v neomylné jízdě první ligou a v úvodu sezony vyhrála i svůj pátý zápas. Výsledek 2:0 s Karvinou a návrat na první místo tabulky zajistili útočník Chorý obránce Kaša. Hosté naopak na první úspěch čekají.

Jul 8

Plzeň - Liberec 4:0, domácí dominovali, dva góly vstřelil Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v posledním domácím zápase sezony 2019/20 hladce zvítězili, Liberec deklasovali 4:0 i díky dvěma trefám Čermáka. Zbylé dva góly přidali Kovařík s Mihálikem. Slovan se propadl na pátou příčku a čeká jej dodatečné utkání…

Jun 21

Plzeň - Jablonec 2:0, hosté kousali, za domácí skórovali Chorý a Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté boj o první příčku nevzdávají. V úvodním kole nadstavby ve skupině o titul porazili Jablonec 2:0 a na vedoucí Slavii, s níž hrají už ve středu, dál ztrácejí šest bodů. Proti Jablonci se po rohu prosadil útočník Chorý, v…

Jun 7

Slavia - Plzeň 0:0, hit jara bez gólů, domácí udrželi osmibodový náskok

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté nedopustili výraznější zápletku a v lize si udrželi před nejbližším pronásledovatelem osmibodový náskok. Bezgólovému šlágru 28. kola s Plzní v prázdném Edenu zoufale chyběla atmosféra, víc šancí v něm měli domácí.

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Oct 20

Plzeň - Ostrava 3:0, góly až po pauze, trefili se Hejda, Krmenčík a Chorý

iDNES.cz / Sport

Padesát minut se čekalo na gól, pak se trefil stoper Hejda a plzeňští fotbalisté dovedli zápas 13. kola Fortuna ligy k vítězství. Krátce po Hejdovi přidal další gól Krmenčík a v nastavení dorazil ostravský Baník další útočník Chorý.

Aug 25

Plzeň - Opava 4:0, jasná záležitost domácích, gól dal i Limberský

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté po mizerném období zabrali. V 7. kole Fortuna ligy porazili neškodnou Opavu vysoko 4:0. Plzeň vyhrála po třech ligových zápasech a vyřazení z obou pohárových kvalifikací. Opava padla popáté za sebou.

Jul 23

Plzeň - Olympiakos 0:0, v bitvě o Ligu mistrů měli blíž ke gólu domácí

iDNES.cz / Sport

Jen gól chyběl plzeňským fotbalistům v úvodní bitvě o Ligu mistrů. V prvním zápase 2. předkola doma remizovali s Olympiakosem Pireus. Předvedli zkušený a takticky vyspělý výkon, měli blíž k vítězství než řecký kolos, ale své příležitosti…

Dec 2

Plzeň - Olomouc 2:0, dva góly do půle a neškodný soupeř, trefil se i Chorý

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně se v prvoligové tabulce přiblížili vedoucí Slavii, která má pondělní utkání v Opavě k dobru, na rozdíl jediného bodu. Viktoria v 17. kole porazila Sigmu Olomouc 2:0, obě branky padly během úvodního poločasu.

Sep 14

FCSB - Plzeň 3:0, první gól ze sporné penalty, poté už domácí kralovali

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté útočili, měli velkou šanci, trefili břevno, ale když po dvaceti minutách dostali gól z chybně nařízené penalty, tak další průběh úvodního zápas základní skupiny Evropské ligy na hřišti FCSB nezvládli a vysoko prohráli 0…

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Jul 26

Plzeň - Karabach 0:0, domácí dohrávali v oslabení, gól nepadl

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně vstoupili do kvalifikace o Ligu mistrů nevýrazným výkonem. V domácím prostředí nedali gól Karabachu a po vyloučení Jana Baránka nakonec brali bezbrankovou remízu. Odveta se hraje v Ázerbajdžánu za týden.