English

Bohemians - Slovácko 0:0, v boji o evropské poháry smírně. Více šancí měli hosté

iDNES.cz / Sport

Takticky svázaný zápas žádné góly nenabídl. Fotbalisté Bohemians v souboji o čtvrtou příčku české Fortuna ligy, která zajišťuje účast v evropských pohárech, remizovali 0:0 s pátým Slováckem a udrželi si jednobodový odstup od svého soupeře.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 2

Bohemians - Slovácko 1:0, sen o Evropě pokračuje, rozhodl opět Köstl

iDNES.cz / Sport

Minule vyhráli na hřišti třetí Plzně, tentokrát doma skolili páté Slovácko a dál sní o pohárové Evropě. Fotbalisté Bohemians nepolevují, v 25. kole sebrali tři body díky dalšímu gólu Daniela Köstla a po vítězství 1:0 si upevnili čtvrté…

Oct 23

Slovácko - Bohemians 1:0, výhru v nastavení trefil střídající Cicilia

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka porazili ve 12. kole první ligy Bohemians 1905 1:0. O páté výhře týmu z Uherského Hradiště za sebou rozhodl ve třetí minutě nastavení střídající Rigino Cicilia.

Sep 18

ONLINE: Slovácko - Zlín 3:0, domácí v přesile, k asistenci přidává Holzer i gól

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka i Zlína minulý týden před derby prohráli. Jak dopadne jejich vzájemný duel? Zápas osmého kola Fortuna ligy sledujeme od 16 hodin v podrobném online přenosu.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Dec 8

Fotbalisté Jablonce po dvou výhrách venku hostí v dohrávce Bohemians

www.idnes.cz

V odloženém utkání 9. kola první ligy nastoupí v úterý fotbalisté FK Jablonec doma na Střelnici od 17 hodin (O2 TV) proti Bohemians 1905. Zápas se měl původně odehrát 29. listopadu, ale Pražané museli kvůli koronaviru do karantény.

Feb 22

Boleslav - Slovácko 0:0, nudný souboj pohárových adeptů gól nepřinesl

iDNES.cz / Sport

Dva adepti na pohárová umístění ani ve druhém jarním utkání nevyhráli a k tomu ani neskórovali. Mladá Boleslav v 22. kole Fortuna ligy remizovala v nudném zápase se Slováckem 0:0.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

May 11

Bohemians - Slovácko 0:0, nemohoucí domácí se opět trápili v koncovce

www.idnes.cz

Totální nemohoucnost fotbalistů Bohemians vstřelit gól se projevila i ve 2. kole nadstavbové části Fortuna ligy ve skupině o záchranu, po bezbrankové remíza se Slováckem už má před barážovou příčkou už jen dvoubodový náskok.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Mar 10

Slovácko - Bohemians 1:0, vyrovnaný souboj rozsekl v závěru Daníček

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka ve 20. kole první ligy porazili Bohemians a už nejsou na sestupové příčce. Vyrovnaný souboj rozhodl v 79. minutě záložník Daníček střelou z hranice vápna.

Nov 24

Bohemians - Liberec 0:0, svižnému fotbalu chyběly jen góly

iDNES.cz / Sport

Souboj dvou příjemných překvapení fotbalové ligy vítěze neměl. V páteční předehrávce 15. kola domácí Bohemians 1905 remizovali s Libercem 0:0, byť oba týmy měly několik možností ke vstřelení gólu. Liberec zůstal čtvrtý, Bohemians jsou…

Sep 15

Teplice - Bohemians 0:0, v nudném souboji chyběly šance i góly

iDNES.cz / Sport

V sázce byl posun do špičky tabulky, ale Teplice ani Bohemians lákavou nabídku v předehrávce 7. kola fotbalové ligy nevyužily. Zápasu chyběly šance, i proto skončil bezbrankovou remízou.

Sep 9

Bohemians - Slovácko 1:0, střelecký půst i čekání na výhru ukončil Hašek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians se po třech zápasech dočkali gólu - a hned byl vítězný. Díky trefě Martina Haška z 65. minuty zdolali Slovácko 1:0, tři body si připisují po třech kolech. Slovácko padlo podruhé v sezóně.

Aug 26

Slovácko - Olomouc 0:0, domácí trefili břevno, duel však góly nenabídl

iDNES.cz / Sport

Zatímco fotbalisté Olomouce, nováčka fotbalové ligy, remizovali v sezoně poprvé, Slovácko si rozdělilo body se soupeřem v aktuálním ročníku už potřetí. Po bezgólovém skóre zůstávají oba týmy v první polovině tabulky, hosté jsou dokonce o…

Aug 6

Jihlava - Slovácko 0:0, bez šancí, bez gólů, čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Mají první bod, ale nadšeni z něj být nemohou. Jihlavští fotbalisté po minulé porážce v Karviné v druhém kole první ligy remizovali se Slováckem 0:0. Jejich nový kouč Ivan Kopecký tak dál čeká na první ligovou výhru v kariéře.

Feb 25

Bohemians - Slovácko 0:0, oba týmy na jaře ještě nedaly gól

iDNES.cz / Sport

Ve dvou jarních kolech nedali Bohemians a Slovácko ani gól. Střeleckou nemohoucnost protáhli ve vzájemném zápase v 18. ligovém kole.

Feb 18

Slovácko - Jablonec 0:0, na gól se čekalo marně, padla jen červená karta

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka a Jablonce vstoupili do druhé poloviny sezony bezbrankovou remízou. Ta nakonec mohla o trochu víc vyhovovat domácím, kteří se v závěru museli bránit po vyloučení Daníčka a trenéra Levého rozhodčí vykázal na tribunu.

Aug 20

Slovácko - Bohemians 2:0, domácím pomohly tyče, po pauze udeřili

fotbal.idnes.cz

V prvním poločase je dvakrát po akcích soupeře zachránila tyč, po přestávce fotbalisté Slovácka dvakrát udeřili, proto v utkání 4. kola první ligy porazili Bohemians 2:0. Ti mají po čtyřech zápasech jediný bod.

Mar 19

Bohemians - Slovácko 2:0, domácím pomohla krásná střela i teč soupeře

iDNES.cz / Sport

Poté, co v minulém kole nestačili na Plzeň, fotbalisté Bohemians 1905 dokázali navázat na předchozí vydařené výkony. Na domácím hřišti porazili Slovácko 2:0 díky parádní ráně Hubínka a tečované střele Mosquery a potvrdili, že na jaře mají…

Sep 26

Slovácko - Bohemians 1:0, hosté dál čekají na výhru, rozhodl Diviš

iDNES.cz

Bez několik stabilních hráčů šli fotbalisté Slovácka do domácího zápasu proti Bohemians 1905. Navzdory absencím nakonec utkání zvládli a gólem Diviše vyhráli 1:0. Hosté prohráli třetí utkání po sobě a v tomto ročníku čekají na první…