English

Inovovaný Volkswagen Touareg dostal zlepšený podvozek a nová světla

Deník.cz / Auto

Současná třetí generace Volkswagenu Touareg se dočkala faceliftu. Ten přiváží pozměněný vzhled, nové technologie, vylepšený podvozek či úplně nová světla. Zajímavostí je také drobnost v podobě osvětleného zadního loga, které se v Evropě…

More from Deník.cz / Auto

May 26

Inovovaný Volkswagen Touareg dostal zlepšený podvozek a nová světla

Deník.cz / Auto

Současná třetí generace Volkswagenu Touareg se dočkala faceliftu. Ten přiváží pozměněný vzhled, nové technologie, vylepšený podvozek či úplně nová světla. Zajímavostí je také drobnost v podobě osvětleného zadního loga, které se v Evropě…

Apr 19

Porsche Cayenne má i po faceliftu V8. Extrémně silnou verzi si ale nekoupíme

Deník.cz / Auto

Prapůvodní SUV automobilky Porsche je už ve svojí třetí generaci, a i když má Cayenne postupem času přijít jako ryzí elektromobil, v tuto chvíli je čas na facelift. I po něm nabídne Porsche osmiválec, a to i pro Evropu. Ačkoliv tu úplně…

Aug 8

Porsche Cayenne bez střechy bylo jen konceptem. Naštěstí....

Deník.cz / Auto

Zatímco archivy tajných služeb se otevírají zpravidla po padesáti letech, automobilky odrývají svá střežená tajemství třeba už po dvou desetiletích. Nyní se k tomu odhodlalo Porsche.

Sep 24

Porsche oficiálně končí s diesely. Nahradí je hybridy

Deník.cz / Auto

Končí tak kapitola, která podle mnohých vůbec neměla být napsána.

Apr 6

Nový Volkswagen Touareg už si můžete objednat. Zatím s jedinou motorizací

Deník.cz / Auto

Záhy po světové premiéře začíná v Česku předprodej třetí generace SUV Touareg. Nedočkaví zájemci však mají zatím k dispozici pouze jedinou naftovou motorizaci a trojici výbav. Další nabídka výbavových linií i pohonnyých jednotek přibude v…

Mar 23

Volkswagen odhalil nový Touareg. Je větší, lehčí a nabitý technologiemi

Deník.cz / Auto

Volkswagen v čínském Pekingu před chvílí představil nový Touareg. Celkově třetí generace tohoto SUV dostala o řád vyšší výbavu s novými prvky, více místa v interiéru, ale také výrazně nižší hmotnost.

Mar 1

TEST: Ostré i jemné. Porsche Cayenne S je luxusní SUV s rošťáckým charakterem

Deník.cz / Auto

Slavný Ferry Porsche, který společně se svým možná ještě slavnějším otcem Ferdinandem stál u začátků automobilky, jež nese rodinné jméno, v roce 1989 prohlásil: „Kdybychom postavili terénní auto podle našich požadavků na kvalitu a s logem…

Dec 19

Nový Volkswagen Touareg by se měl ukázat na jaře. Co od něj čekat?

Deník.cz / Auto

Současná druhá generace Volkswagenu Touareg je na trhu od roku 2010 a není tedy divu, že německá značka již plánuje nástupce. Z nových informací se dozvídáme, že třetí generaci máme očekávat už příští rok na jaře. Jaká bude?

Oct 13

Nové Porsche Cayenne vstupuje na český trh. Kolik stojí první varianty?

Deník.cz / Auto

Třetí generace velkého SUV od Porsche míří pomalu i na český trh. Prozatím jsou nabízeny pouze dvě nejnižší varianty s výběrem ze dvojice šestiválcových motorů. Ani tak se ale nemá nový Cayenne vůbec za co stydět.

Sep 18

Jak jsou na tom čínská auta s kvalitou? Tomuto SUV se při jízdě ulomil pedál

Deník.cz / Auto

Kvalita vozů čínských automobilek byla vždy vděčným tématem. A ačkoliv se v posledních letech bezesporu obecně zlepšila, což některým čínským značkám dodalo sebevědomí k plánům na dobytí evropského trhu, vypadá to, že je stále co zlepšovat…

Aug 30

Nové Porsche Cayenne oficiálně. Novinka nabídne novou techniku a vyšší výkon

Deník.cz / Auto

Porsche oficiálně představilo třetí generaci svého velkého SUV. Evoluční design novinky jsme díky úniku fotografií znali už dříve, nyní tak přichází na řadu hlavně informace o nové technice uvnitř.

May 2

Porsche Cayenne má zajímavý rekord. Utáhlo 285 tun vážící letadlo

Deník.cz

Německá automobilka se rozhodla překonat rekord v tažení nejtěžšího letadla. A povedlo se jí to, s naftovým Cayennem překonala dosud nejlepší počin z roku 2013 o 115 tun.

Sep 29

Volkswagen I.D. naznačuje elektrickou budoucnost. Převezme za vás i balík

Deník.cz / Auto

Německá automobilka Volkswagen dopředu avizovala, že na autosalonu v Paříži představí koncept elektromobilu, který poodhalí budoucnost značky a předznamená příjezd podobného produkčního vozu. A že půjde o auto podobně revoluční, jako byl…

Apr 25

Volkswagen T-Prime GTE: Hybridní studie naznačuje podobu nového luxusního SUV

Deník.cz / Auto

Volkswagen už dopředu avizoval, že na autosalonu v Pekingu představí novou studii SUV. Tak se také stalo, německá automobilka v Číně odhalila koncept T-Prime GTE.

Apr 19

Volkswagen v Pekingu ukáže studii SUV. Zřejmě jako předobraz nového Touaregu

Deník.cz / Auto

Volkswagen zveřejnil první obrázky nové konceptu, který představí na autosalonu v čínském Pekingu. Studie SUV by mohla být předobrazem nové generace oblíbeného Touaregu.

Mar 25

Volkswagen a Porsche svolávají 800 000 aut na kontrolu pedálů

Deník.cz / Auto

Německý automobilový koncern Volkswagen svolává po celém světě zhruba 800 000 sportovně užitkových vozů značek Volkswagen a Porsche kvůli možnému problému s pedály.

Dec 10

Porsche poprvé dodalo přes 200 tisíc aut za rok. Prodeje táhne Cayenne

Deník.cz / Auto

I když do konce roku ještě tři týdny zbývají, manažeři automobilky Porsche si už teď mohou spokojeně mnout ruce. Německý výrobce totiž letos poprvé v historii dokázal prodat více než 200 tisíc aut za rok.

Apr 26

Volkswagen ukázal studii C Coupé GTE, možný předobraz nového Phaetonu

www.denik.cz

Volkswagen na autosalonu v Šanghaji vystavuje studii velkého luxusního sedanu. Koncept C Coupé GTE by tak mohl naznačit, jak bude vypadat nové provedení vlajkové lodi značky, tedy modelu Phaeton.

Mar 4

Volkswagen Sport Coupé GTE najde trasu podle toho, jak se řidič cítí

www.denik.cz

Hlavním tahákem automobilky Volkswagen na ženevském autosalonu je studie Sport Coupé Concept GTE. Čtyřdveřové kupé ukazuje nový designérský styl značky. Současně může jít o předobraz příští generace modelu CC.

Jan 14

Studie Cross Coupé GTE naznačuje vzhled budoucích SUV Volkswagenu

www.denik.cz

Detroit/Praha /FOTOGALERIE/ - Volkswagen na právě probíhajícím autosalonu vystavuje zajímavou studii hybridního SUV. Jmenuje se Cross Coupé GTE a má poodhalit, jak budou vypadat příští "esúvéčka" a crossovery tohoto německého výrobce.