English

Nepochopitelná rozhodnutí ničí důvěru v ligu: Sudí vaří bramboračku

Blesk.cz

Fortuna liga sotva začala a už se zase řeší jediné: skandální výroky rozhodčích. Muži ve žlutém se neslavně předvedli na Letné i v Hradci Králové.

More from Blesk.cz

Dec 27

Policie hledá Emu z Hradce Králové: Může být v ohrožení

www.blesk.cz

Policie pátrá po čtrnáctileté Emě Černé z Hradce Králové. V úterý okolo 21:00 odešla z domova neznámo kam. Dívka trpí psychickými problémy, u sebe nemá telefon ani léky, které denně užívá. Pátrají po ní v režimu dítě v ohrožení.

Dec 17

19. KOLO FORTUNA LIGY ONLINE: Slavia na hřišti Baníku, Plzeň v Olomouci

isport.blesk.cz

Na nedělní odpoledne připadly v tuzemsku dva fotbalové duely. Zatímco SK Slavia Praha hraje v Ostravě proti Baníku, plzeňskou Viktorku čelí na Hané střetu s Olomoucí. Dění v duelech můžete sledovat ONLINE prostřednictvím textových přenosů.

Oct 11

Policie vypátrala pohřešovanou dívku z Hradce Králové

www.blesk.cz

Policie vypátrala pohřešovanou patnáctiletou dívku z Hradce Králové, je v pořádku. ČTK to dnes večer řekla policejní mluvčí Šárka Pižlová. Policie po dívce od dnešního rána pátrala v režimu dítě v ohrožení. V noci odešla z domova neznámo…

Sep 3

7. kolo FORTUNA LIGY: Plzeň přehrála Bohemku, Sparta veze body z Liberce

isport.blesk.cz

Nedělní 7. kolo nejvyšší české fotbalové soutěže přineslo dva souběžně hrané duely. Zatímco střet domácí Viktorky s Bohemians Praha 1905 vyšel lépe západočeskému klubu, Sparta si veze body z horké půdy Liberce.

Sep 24

Vlak v Hradci Králové srazil člověka, na místě zemřel

www.blesk.cz

Nákladní vlak srazil a smrtelně zranil v sobotu odpoledne chodce na nádraží v Hradci Králové. Na trati může docházet ke zpoždění.

May 11

Trestanec zabil v Hradci Králové spoluvězně: Obvinili ho z vraždy

Blesk.cz

Královéhradecká policie v těchto dnech obvinila z vraždy čtyřiatřicetiletého vězně, který ve vazební věznici v Hradci Králové v jedné z cel usmrtil svého spoluvězně. Hrozí mu až 18 let vězení.

Nov 8

Fotbalista Mašek má skutečně netradiční hobby: Hraje první houbařskou!

isport.blesk.cz

Pořekadla, že do hub se nekope, se drží i ten, jehož živí jiné čutání: to do míče. Záložník Mladé Boleslavi Dominik Mašek (25) má na fotbalistu netradiční koníček. Už coby kluk propadl houbaření.

Oct 23

V Hradci Králové havaroval vrtulník: Při přistání se převrátil

www.blesk.cz

Na letišti v Hradci Králové havaroval v úterý večer při přistání malý cvičný vrtulník. Posádka vrtulníku, kterou tvořili žák a instruktor, zraněna nebyla. Škoda na vrtulníku byla předběžně odhadnuta na 300.000 eur (7,7 milionu korun).

Jul 4

Řidič v Hradci Králové srazil chodce a pořezal ho nožem: S dětmi v autě pak prchl

www.blesk.cz

Zcela neuvěřitelná scéna se odehrála v Hradci Králové v úterý v podvečer. Řidič osobního vozu údajně srazil muže na chodníku, vystoupil, pořezal ho nožem a pak z místa činu ujel. Ve voze měl mít dvě malé děti. Policistům se ho již podařilo…

Jul 2

Kebab v Hradci Králové otrávil 81 lidí: Policie již zná viníka

Blesk.cz

Akutní otravu z jídla z bistra v centru Hradce Králové způsobil konzumentům na počátku června zlatý stafylokok produkující střevní jed enterotoxin typu A. Po požití tortilly s kuřecím kebabem, zeleninou a tzatziki onemocnělo 81 lidí. Z…

Apr 20

Tragická nehoda v Hradci Králové: Ženu přejel bagr!

www.blesk.cz

Nerozhlédla se a vběhla přímo pod kola bragru! Devětašedesátiletá žena bohužel svým zraněním na místě podlehla.

Sep 3

Nad Hradcem Králové hvízdaly letecké motory: Letadla pod patronací kardinála!

www.blesk.cz

Po celý víkend duněly letecké motory nad letištěm v Hradci Královém. Konal se tady totiž 24. ročník letecké přehlídky CIA. K vidění tady bylo na sedm desítek letadel a vrtulníků z celého světa.

Sep 2

V Hradci Králové dnes začíná letecká přehlídka: Přiletěl ukrajinský obr!

www.blesk.cz

Přiletěli do vydatného deště, ale přesto v dobré náladě! Příslušníci ukrajinského letectva dorazili včera jako první z letošních účinkujících na dnes začínající leteckou přehlídku CIAF. K vidění bude asi 70 letounů z 10 států.

May 17

U Hradce Králové objevili unikátní meteorit: Má vlastní rodokmen

Blesk.cz

Unikátní úkaz na nebi mohli spatřit lidé před rokem 17. května. Noční oblohu totiž rozzářil bolid! Ten se rozpadl na několik menších meteoritů a jeden se na poli mezi obcemi Čistěvec a Benátky na Hradecku dokonce podařilo najít.

Apr 25

S HIV, ale bez ochrany: Prostitutka z Hradce Králové měla vědomě šířit nakažlivou nemoc

Blesk.cz

HIV pozitivní prostitutka Sabina K., která měla sexuální styk s téměř čtyřmi desítkami mužů, kterým o své nemoci neřekla, u soudu řekla, že nikomu nechtěla ublížit. Za pokus zločinu těžké ublížení na zdraví a zločin šíření nakažlivé lidské…

Mar 1

Úchylní Die Antwoord headlinery Rock for People v Hradci Králové

www.blesk.cz

Jsou úchylní, ujetí, podivní a cokoliv – jenom ne normální. Již dvakrát dobyli Česko a letos se chystají na velký návrat. Jihoafrická kontroverzní formace Die Antwoord, která se hudebně pohybuje na pomezí rap ravu, hip hopu, trapu a…

Sep 22

Razie na krajském úřadě v Hradci Králové: Policie má jít po mailech hejtmana

Blesk.cz

Na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje v centru Hradce Králové a v sídle Zdravotnického holdingu kraje na Pospíšilově třídě od čtvrtečního dopoledne zasahuje policie. Vyšetřování a zásah policie na krajském úřadu v Hradci Králové se…

Feb 6

Smrt lesního muže z Hradce Králové: Jeho družka s dcerou skončí na ulici?!

Blesk.cz

Uštvali ho! To si o smrti královéhradeckého lesního muže myslí jeho ochránci, kteří bojovali za to, aby Miroslav Vojtěch (†63) mohl dál bydlet v tamní hájence. Proti zbourání domku bojují dál a snaží se také pomoci jeho družce, které hrozí…

Aug 19

Opilá žena z Hradce Králové volala, že ji mlátí přítel. Ve skutečnosti ho ona pobodala

Blesk.cz

Na policii volala, že ji napadl přítel. Její hlas byl zlomený, její herecký výkon přesvědčivý. Ve skutečnosti ale žena z Hradce Králové nebyla obětí, ale útočníkem. Svého přítele brutálně pobodala, informovala TV Prima.

Aug 6

Ničivé sucho v Hradci Králové: Zachrání ho voda z Pardubic?

Blesk.cz

Největší sucho za posledních 15 let! Obrovská vedra a nedostatek srážek ničí celou republiku, na Královéhradecku je ale situace obzvláště kritická. Podle nového plánu má tuto oblast spasit převod vody ze soudního Pardubicka.