English

Přál si návrat do Baníku, místo toho teď Cadu táhne fotbalovou Plzeň

iDNES.cz / Sport

Na začátku letní přípravy při pohovoru s trenérem Koubkem naznačil, že by z Plzně zase rád zamířil hostovat do Ostravy, kde se mu dařilo v jarní části sezony. „Říkal mi, že ho tam měli rádi, v Ostravě se líbilo i manželce. Jenže já mu hned…

More from iDNES.cz / Sport

Dec 16

Bohemians - Budějovice 0:0, s dočasným koučem hosté po sedmi kolech bodovali

iDNES.cz / Sport

Českobudějovičtí fotbalisté v 19. kole Fortuna ligy remizovali na stadionu Bohemians 0:0 a získali první bod po sedmi kolech. Tým vedl po konci předchozích trenérů Marka Nikla s Tomášem Zápotočným provizorně Jiří Lerch.

Dec 13

Bohemians - Liberec 0:0, převaha byla klokanům málo, předtím byl lepší Slovan

iDNES.cz / Sport

Navzdory víc než půl hodiny trvající početní výhodě fotbalisté Bohemians v dohrávce 17. kola remizovali s Libercem 0:0. Do vyloučení Ghaliho měl víc ze hry hostující Slovan, který pak v oslabení podržel brankář Bačkovský.

Jul 12

Koubek: Trénuju druhé nejlepší mužstvo v kariéře. První byla mistrovská Plzeň

iDNES.cz / Sport

Aby nekazil partu, sednul si na elektrokolo a odjel s ostatními směr Kitzbühel. Patnáct kilometrů tam, patnáct zpátky. „Jezdím, když mám baterku. Stačím se i kochat přírodou. V sedmdesáti a plus už je to vážně na baterku,“ vyprávěl…

Jun 5

Plzeň povede nejstarší kouč v lize. Koubek má roční smlouvu a asistenta Trousila

iDNES.cz / Sport

Fotbalovou Plzeň převzal potřetí v kariéře trenér Miroslav Koubek. Nejstarší kouč v lize se do západočeského klubu vrátil po osmi letech a nahradil Michala Bílka, kterému vypršela smlouva. Překvapením je jméno prvního asistenta: nikoli…

May 27

Sparta - Plzeň 0:1, mistrovské oslavy po porážce, rozhodl Vydra

www.idnes.cz

Sparťanští fotbalisté mistrovskou sezonu zakončili porážkou. V závěrečném kole Fortuna ligy už jistí šampioni ve slavnostním utkání doma podlehli Plzni 0:1. Po hodině hry rozhodl Vydra.

Nov 27

Plzeň - Bohemians 6:0, po třech kolech bez výhry spustili domácí kanonádu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté po třech kolech bez vítězství zase zabrali. V 16. kole Fortuna ligy zdemolovali Bohemians vysoko 6:0. V první půli se trefili Pernica, Kopic a Mosquera, po pauze se radovali Bucha, Sýkora a Kayamba.

Jun 1

Fotbalisté Hradce už mají nového kouče. Frťalovým nástupcem se stal Koubek

iDNES.cz / Sport

Novým trenérem fotbalistů Hradce Králové se stal Miroslav Koubek. Na lavičce prvoligového nováčka nahradil Zdenka Frťalu, který po postupu z rodinných důvodů skončil.

May 4

Mistrovská lekce. Proč fotbalisté Plzně za dominantní Slavií zaostávají

iDNES.cz / Sport

Představte si, jak perfektně připravení jste. Znáte sílu soupeře, jeho klasické akce máte dokonale přečtené. Víte, co od něj čekat, vždyť už vás na stejném místě několikrát pořádně vypekl. A pak to přijde. Zmar. Bezmoc. Totální dominance,…

Apr 25

Bohemians - Slavia 0:0, bezgólová bitva, mistrovské oslavy se odkládají

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté si musejí na oslavy třetího titulu v řadě ještě minimálně týden počkat. V 29. ligovém kole totiž ve vršovickém derby na Bohemians jen remizovali 0:0.

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Oct 20

Bohemians - Opava 1:0, nový kouč začal vítězně, body trefil Vodháněl

iDNES.cz / Sport

Trenér Luděk Klusáček začal angažmá v Bohemians 1905 vítězně. V 13. kole fotbalové ligy jeho tým porazil poslední Opavu 1:0, po hodině hry rozhodl svým třetím gólem sezony Vodháněl.

Aug 3

Bohemians - Plzeň 0:0, boj bez šancí, hosté v lize poprvé ztratili

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně potřetí v řadě na stadionu v Ďolíčku nezvítězili. Na Bohemians ve 4. kole nejvyšší soutěže remizovali 0:0 a poprvé v sezoně ztratili body. Neúplnou ligovou tabulku sice Viktoria vede, v neděli ji ale může přeskočit Slavia.

Mar 9

Karviná - Bohemians 0:3, jasná záležitost, Koubek slaví první gól

iDNES.cz / Sport

V nečekaně jednoznačnou záležitost se změnil souboj domácí Karviné s fotbalisty Bohemians. Pražané si v prvním poločase utkání 24. kola Fortuna ligy vypracovali tříbrankový náskok, který udrželi až do konce.

Dec 2

Karviná - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl bývalý klokan Budínský

iDNES.cz

Fotbalisté Karviné přezimují mimo sestupové pásmo. V 16. ligovém kole o tom rozhodlo těsné vítězství 1:0 nad Bohemians, které zařídil někdejší hráč Pražanů Budínský.

Aug 12

Brno - Bohemians 0:0, první bod pro Zbrojovku, klokan Kuchta nedal penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté brněnské Zbrojovky mají premiérový bod v sezoně, ve třetím kole ligy remizovali s Bohemians 1905 0:0. Hosté mohli navázat na domácí výhru nad Karvinou, jenomže Kuchta neproměnil ve 12. minutě penaltu.

Mar 15

Bohemians - Plzeň 0:1, obhájce nenadchl, ale náskok Slavie snížil

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté stáhli náskok vedoucí Slavie na jediný bod. Pomohla jim k tomu výhra v dohrávaném zápase 16. kola na hřišti Bohemians 1:0. V úvodu rozhodl Marek Bakoš.

Aug 7

Plzeň s Bohemians, to je Pivarník vs. Koubek aneb Proti svým

iDNES.cz

Domácí ligová premiéra fotbalistů Viktorie Plzeň má o náboj postaráno. Přijde krátce po postupu do play-off Ligy mistrů a navíc přijedou pražští Bohemians 1905.

Mar 12

Plzeň - Bohemians 2:0, první místo v tabulce pojistily dva góly Ďuriše

iDNES.cz / Sport

Minimálně do nedělního odpoledne si budou fotbalisté Plzně v čele ligové tabulky užívat náskok devíti bodů na druhou Spartu. Sobotní večerní utkání 21. kola zvládli a porazili doma Bohemians 2:0 díky dvěma gólům Michala Ďuriše.

Sep 20

Bohemians - Plzeň 0:1, šestou výhru v řadě trefil Ďuriš

iDNES.cz / Sport

Bez ztráty bodu, bez inkasovaného gólu. Parádní série plzeňských fotbalistů pod novým trenérem Karlem Krejčím trvá dál. V 7. kole Synot ligy úřadující český mistr zvítězil 1:0 na hřišti Bohemians 1905, což byl šestý úspěšný zápas od chvíle…

May 23

Bohemians - Plzeň 3:2, mistrovskou kocovinu trestal hattrickem Bratanovič

iDNES.cz

Pátý den po zisku titulu plzeňští fotbalisté v domácí lize padli. V 29. kole je nachytali Bohemians 1905, tým s aktuálně nejlepší formou porazil čerstvého mistra 3:2, když všechny góly dal slovinský útočník Bratanovič. Plzeň utrpěla…