English

Obnovila bych trest smrti, říká místní po dvojnásobné vraždě v Klánovicích

Seznam Zprávy

Obyvatelé pražských Klánovic doufají, že vrah muže a dítěte bude policií dopaden co nejdřív. Někteří teď do lesa raději nechodí. Místní se shodují, že je třeba vraha co nejrychleji dopadnout a tvrdě potrestat.

More from Seznam Zprávy

Jun 19

Katalánsko je po volbách v patové situaci

www.seznamzpravy.cz

Předseda parlamentu Josep Rull po jednání s lídry stran rozhodl, že nikoho nepověří sestavením vlády Katalánska. Kandidáti Salvador Illa a Carles Puigdemont musí do konce srpna vyjednat podporu, jinak se uskuteční předčasné volby.

Apr 30

Policie ukončila vyšetřování výbuchu ve Vrběticích. Místní si myslí své

Seznam Zprávy

Policie potvrdila, že za výbuchy muničních skladů ve Vrběticích na Zlínsku stálo Rusko. Reportérka Seznam Zpráv zjišťovala, co tomu říkají lidé v místních obcích.

Dec 27

Střelec z fakulty se dopisem přiznal k vraždě v Klánovickém lese, řekla policie

Seznam Zprávy

V domě, kde žil útočník, který v budově pražské filozofické fakulty zabil čtrnáct lidí, našla policie dopis. Muž se v něm podle vyšetřovatelů přiznal k vraždě v Klánovickém lese.

Dec 20

Policisté ukončili akci v Klánovickém lese. Nikoho nebezpečného nenašli

www.seznamzpravy.cz

Policisté při pátrací akci v Klánovickém lese kvůli dvojnásobné vraždě neobjevili nikoho, kdo by se tam skrýval, ani nic, co by naznačovalo riziko.

Dec 20

Pátrací akce v Klánovickém lese pokračuje. Policie bude na místě do setmění

Seznam Zprávy

V pražském Klánovickém lese dnes pokračuje bezpečnostně-pátrací akce, které se účastní na 250 policistů nejen z Prahy. Hledají cokoli, co má souvislost s páteční dvojnásobnou vraždou.

Dec 19

Policisté po vraždách pročesávali Klánovický les. Už je volně přístupný

Seznam Zprávy

Od pátku pátrají kriminalisté po pachateli dvojnásobné vraždy v Klánovickém lese. Dnes tam probíhala bezpečnostně pátrací akce, které se účastnilo 250 policistů. Seznam Zprávy měly na místě reportérku.

Dec 18

Obnovila bych trest smrti, říká místní po dvojnásobné vraždě v Klánovicích

Seznam Zprávy

Obyvatelé pražských Klánovic doufají, že vrah muže a dítěte bude policií dopaden co nejdřív. Někteří teď do lesa raději nechodí. Místní se shodují, že je třeba vraha co nejrychleji dopadnout a tvrdě potrestat.

Dec 16

„Kdo by zabil dítě v kočárku?“ nechápou po střelbě lidé od Klánovického lesa

Seznam Zprávy

Dva zastřelené lidi našli policisté v pražském Klánovickém lese. Na výstřely policii upozornili místní. Jednou z obětí je podle policie dítě.

Jul 11

Ochrana lužních lesů nedá místním spát. Příprava je až hektická, říká starosta

www.seznamzpravy.cz

Lokalita největšího komplexu lužních lesů v Evropě by se měla stát chráněnou krajinnou oblastí příští rok. Jednání se však protahují. Oficiální proces vyhlášení CHKO by tak měl nakonec začít koncem prázdnin.

Jun 1

Cyklisté se nově dostanou bezpečně k nádraží v Praze-Klánovicích

www.seznamzpravy.cz

Cyklisté se nově dostanou bezpečně k nádraží v pražských Klánovicích. Technická správa komunikací (TSK) k nádraží zprovoznila 570 metrů dlouhou cyklostezku podél Staroklánovické ulice v Újezdu nad Lesy.

Jan 2

Tragédie v Krkonoších. Těla našli v lese, mimo cesty. Policie nařídila pitvu

Seznam Zprávy

Policisté i členové horské služby ukončili pátrání po pohřešované čtyřicetileté ženě a jejím tříletém synovi. Našli je mrtvé. Byli nezvěstní od úterý 27. prosince.

Sep 29

Policie hledá migranty, na některých hraničních přechodech se tvoří kolony

Seznam Zprávy

Od půlnoci jsou obnovené kontroly na česko-slovenské hranici. Opatření platí na deset dní. Vláda tak chce čelit rekordním počtům ilegálních migrantů.

Jul 30

V Saském Švýcarsku se nesmí do lesa. Zkrátka se to musí uhasit, říkají místní

Seznam Zprávy

Na německé straně hořícího parku nejezdí výletní tramvaj, kempy jsou poloprázdné, před hotely neparkují auta. Ve vzduchu je cítit kouř.

Nov 7

Bláto, hněv a policie. Tak vypadá ve fotkách bitva o staré kanadské lesy

Seznam Zprávy

Silniční blokády, kopání zákopů, spaní pod zeleným baldachýnem. Skupina aktivistů strávila poslední rok na ostrově Vancouver, kde bojují proti těžbě dřeva v jednom z posledních starých cedrových a jedlových lesů v Kanadě.

May 20

Belgická policie hledá v lesích po zuby ozbrojeného muže

Seznam Zprávy

Belgická policie i armáda pátrají po těžce ozbrojeném vojákovi s vazbami na krajní pravici. Muž již dříve vyhrožoval tamnímu vysoce postavenému virologovi a může pro okolí představovat značnou hrozbu.

Mar 5

Ředitel státních lesů chránil Babiše. Byl to zločin, trvá na svém policie

Seznam Zprávy

Bývalý ředitel státních Lesů ČR Daniel Szórád byl před dvěma týdny obviněn z nedbalosti a z podvodu. Státní zástupce Adam Borgula nevysvětlil proč.

Feb 1

Řekl si o to sám, říkají místní. U hoteliéra v Harrachově byl zátah policie

Seznam Zprávy

O víkendu se v Harrachově uskutečnil policejní zátah v hotelu Pytloun. Seznam Zprávy v reportáži přinášejí výpovědi místních obyvatel, podle nichž majitel Lukáš Pytloun pravidla nedodržoval, protože ubytovával hosty i přes zákaz.

Dec 11

Lesy ČR a policie mají mobilní aplikaci na potírání zlodějů dřeva

www.seznamzpravy.cz

Státní podnik Lesy České republiky (LČR) a policie začaly používat mobilní aplikaci, která jim má pomoci bojovat se zloději dřeva. Do aplikace revírník Lesů ČR zanese každou fůru dřeva, která na kamionu opouští skládku.

Oct 28

Razie v Katalánsku. Španělská policie zadržela 21 separatistů

Seznam Zprávy

Španělská policie dnes zadržela 21 příznivců samostatnosti Katalánska, podezřívá je z korupce a podpory nepokojů. Za organizaci referenda o nezávislosti odsoudil loni v říjnu španělský nejvyšší soud skupinu katalánských politiků.

Jul 17

Policie po pěti dnech dopadla v lese „německého Ramba“. Při zásahu byl zraněn

Seznam Zprávy

Dvě stě policistů dopadlo v lese muže přezdívaného Rambo ozbrojeného lukem a šípy. V neděli dokázal přemoci rovnou čtveřici policistů, sebral jim zbraně a dal se na dlouhý útěk.