English

Jágrův dres se stane nedotknutelný. Na Džegra vzpomíná jeho Presidento Czecho

Seznam Zprávy

Lubomír Rys strávil 15 sezon s Jaromírem Jágrem v Americe jako jeho dvorní řidič a člověk, který mu byl vždycky k ruce. Začínal se slavným českým hokejistou právě v Pittsburghu, kde se české ikoně dostane nejvyšších poct.

More from Seznam Zprávy

Apr 19

Česká firma prorazila s trdelníky. Bude je prodávat v Kataru i Los Angeles

Seznam Zprávy

Společnost Trdlokafe má ve světě úspěch s trdelníky. Letos plánuje otevřít více než 200 nových poboček. Zájem ze zahraničí pomůže společnosti konečně dosáhnout na miliardový obrat.

Apr 2

Adidas zakázal na dresech číslo 44 kvůli podobnosti s nacistickým symbolem

www.seznamzpravy.cz

Design fotbalových dresů značky Adidas při personalizaci na číslo 44 připomíná runu přivlastněnou nacistickým oddílem Schutzstaffel (SS). Společnost Adidas v reakci na kritiku personalizaci dresů pozastavila.

Feb 16

Jágrův dres se stane nedotknutelný. Na Džegra vzpomíná jeho Presidento Czecho

Seznam Zprávy

Lubomír Rys strávil 15 sezon s Jaromírem Jágrem v Americe jako jeho dvorní řidič a člověk, který mu byl vždycky k ruce. Začínal se slavným českým hokejistou právě v Pittsburghu, kde se české ikoně dostane nejvyšších poct.

Oct 30

Nejlepší centr Jaromíra Jágra všech dob. Taková byla kariéra Tomáše Plekance

www.seznamzpravy.cz

Tomáš Plekanec, hokejový útočník Kladna, Montrealu, ale také krátce Komety Brno či Toronta, oznámil o víkendu, že ze zdravotních důvodů nechce pokračovat v profesionálním hokeji.

Aug 13

Kvíz: Jaké číslo nosí na dresu Jágr? Že víte? Co zkusit něco těžšího

www.seznamzpravy.cz

Je tu pravidelný test vašich sportovních znalostí. Dnes si vyzkoušejte, jak dobře znáte čísla dresů slavných českých i světových sportovců.

Feb 15

25 snímků hokejové legendy. Podívejte se, jak stárne Jaromír Jágr

Seznam Zprávy

68, číslo, které zná každý hokejový fanoušek. Patří hokejové legendě Jaromíru Jágrovi. Dnes slaví 51. narozeniny.

Dec 31

Sportovní kvíz: Jak pozorně jste sledovali Katar, Peking a Jaromíra Jágra?

Seznam Zprávy

Rok 2022 byl mimořádně bohatý na velké sportovní zážitky. Možná jste některé viděli na vlastní oči, jiné v televizních přenosech. Zkuste si je připomenout v našem sportovním kvízu.

Jun 10

Jaromír Bosák: Zadřený český motor a Cristiano Ronaldo

www.seznamzpravy.cz

Fotbalový komentátor Jaromír Bosák glosuje souboj českých fotbalistů s Portugalskem v Lize národů.

Jun 2

Do kladenské haly, kde je doma Jágrův klub, přiteče od státu 143 milionů

Seznam Zprávy

Na přestavbu kladenského zimního stadionu přispěje i Národní sportovní agentura. Pokud město Kladno dodá ještě několik vyžádaných dokumentů, obdrží dotaci 143 milionů Kč. V hale budou nastupovat Rytíři Kladno, klub Jaromíra Jágra.

May 31

Jaromír Jágr zakládá vlastní značku. Po padesátce hledá nový smysl života

www.seznamzpravy.cz

Na český trh vstupuje nová značka Jaromíra Jágra. JJ68 je spojením monogramu hokejisty a legendárního čísla jeho dresu. Zaměří se na potravinové doplňky nebo kosmetiku převážně českého původu, vyvinuté a vyrobené v Česku.

Feb 10

Češi mají nejhezčí olympijské hokejové dresy všech dob, píše deník

Seznam Zprávy

Sportovní deník The Athletic vyhlásil letošní dresy české hokejové reprezentace za nejlepší hokejové olympijské dresy všech dob.

Jan 5

Kdo zaplatí Jágrovi střechu nad hlavou? Stát rozdělil první miliony na sport

Seznam Zprávy

Plných 900 milionů korun si stát loni připravil na investici do sportovních staveb. Podle zjištění Seznam Zpráv by se prvními příjemci milionů z nového dotačního programu měly stát projekty multifunkčních hal v Brně a Jihlavě.

Nov 7

Trafika: Co rozdělilo očkování a hokejové dresy, spojí sázení stromků

Seznam Zprávy

Také nestíháte přečíst všechny zprávy o dění v Česku i ve světě? Právě proto je tu podcast Trafika. Tentokrát se dvěma Marianami.

Aug 7

Notičky: Schillerová škrtí český sport, otazník visí i nad Jágrovou halou

Seznam Zprávy

V newsletteru Notičky Luděk Mádl provádí zákulisím fotbalu či jiných sportů. Přečtěte si nejnovější vydání – pokud se vám budou Notičky líbit, přihlaste se k odběru.

Jul 27

Česká práce oslnila Los Angeles. Na letišti září světlo ze Šenova

Seznam Zprávy

Svítidlo vysoké 17 metrů a vážící 4 tuny nově zdobí mezinárodní letiště v Los Angeles. V nově otevřené části terminálu ho instalovala severočeská sklářská firma Preciosa Lustry.

Oct 15

Byznysově-hokejové otevření sezony ve Špindlu se ruší. Za rok, říká Jágr

Seznam Zprávy

Každoroční byznysová společenská událost – otevření zimní sezony ve Špindlerově Mlýně – bude letos skromnější, než se plánovalo. Hokejový turnaj na patě sjezdovky Svatý Petr, kde měl vyrůst stadion pro 7000 lidí, bude až za rok.

Sep 3

ANO vytáhlo osvědčenou zbraň. Fotku Jaromíra Jágra

Seznam Zprávy

Andrej Babiš sáhl v reklamě po legendě českého hokeje už několikrát. Před volbami 2013 Jágr chválil Vodňanské kuře, o tři roky později Babiš vytáhl společnou fotku. Přízeň hvězdy ale v minulosti získali i další politici.

Jul 29

Jaromír Bosák: Svéráz českého fotbalového hostování

Seznam Zprávy

Horké léto, doslova a do písmene. To je program fotbalistů v těchto dnech. Venkovní teploty šplhají přes třicítku a mladíci v kopačkách polykají kilometry v tréninkových areálech. A přitom do začátku nové sezony chybí jen pár dní.

May 15

Jaromír Bosák: Líčidla českého fotbalu se loupou

Seznam Zprávy

Bude se hrát. Hurá. Fotbal se během posledních dnů vyšplhal z ilegality zpět na povrch zemský i v českých a moravských zemích, o Slezsku nemluvě. Fanoušek si konečně, i když jen u televize, zase přijde aspoň trochu na své.

Apr 12

Jaromír Jágr bude příští rok určitě ještě hrát, říká Robert Záruba

Seznam Zprávy

„Hlas českého hokeje“ měl teď komentovat play off hokejové extraligy a chystat se na mistrovství světa. Jenže svět se změnil.