English

Bohemians - Plzeň 0:2, hostům vyšel úvod. Zápas plný soubojů rozhodl Chorý

iDNES.cz / Sport

Zápas plný soubojů a s minimem střel. Plzeňští fotbalisté v Praze porazili v 21. kole Fortuna ligy Bohemians 2:0. Oba góly padly v úvodních minutách, kdy se postupně trefili Chorý a Šulc.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 28

Plzeň - Teplice 3:0, góly až po přestávce, dvakrát se trefil Chorý

www.idnes.cz

Až do druhého poločasu si diváci v Plzni počkali na branky, po poločase ale viděli rovnou tři. Domácí fotbalisté porazili ve 30. kole Teplice 3:0, o dva góly se postaral Tomáš Chorý, jednou se prosadil další útočník Matěj Vydra.

Feb 24

Plzeň - Zlín 3:0, třetí výhra za sebou. Šulc dal dva góly, Mosquera jeden výstavní

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté potvrdili formu z venkovních duelů konečně i doma. Po výhrách v Ostravě a na Bohemians si v 22. kole Fortuna ligy doma smlsli na Zlínu 3:0 a upevnili si třetí příčku. Dva góly dal Šulc, který je s jedenácti brankami…

Feb 17

Bohemians - Plzeň 0:2, hostům vyšel úvod. Zápas plný soubojů rozhodl Chorý

iDNES.cz / Sport

Zápas plný soubojů a s minimem střel. Plzeňští fotbalisté v Praze porazili v 21. kole Fortuna ligy Bohemians 2:0. Oba góly padly v úvodních minutách, kdy se postupně trefili Chorý a Šulc.

Jan 28

Fotbalisté Plzně ve Španělsku porazili Kryvyj Rih, Chorý dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně porazili ukrajinský tým Kryvyj Rih 3:0, vyhráli i druhý zápas na soustředění ve Španělsku a celkově páté utkání zimní přípravy. Dvě branky vstřelil útočník Tomáš Chorý, jednou se za Viktorii prosadil obránce Robin Hranáč.

Feb 5

Plzeň otočila v Brně, na Slavii ztrácí bod. Výhru má i Sparta, Bohemians jsou čtvrtí

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté i ve druhém utkání v jarní části nebyli v komfortní situace, ale na rozdíl od minulého duelu s Hradcem Králové duel 18. kola Fortuna ligy v Brně zvládli a vyhráli 3:1. Jelikož o den dřív si vedoucí Slavia poradila na…

Jan 21

Povedená generálka. Oba góly Plzně proti Molde vstřelil útočník Chorý

www.idnes.cz

Viktoria Plzeň zvládla poslední přátelský zápas na soustředění ve španělském Benidormu. V generálce před startem jarní části Fortuna ligy porazila Molde 2:0. Obě trefy má na svém kontě plzeňský útočník Tomáš Chorý.

Oct 22

Plzeň - Ostrava 3:1, dva góly v úvodu, výhru v závěru stvrdil Mosquera

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté pokračují v ligové krasojízdě. V sobotním utkání 13. kola Fortuna ligy zdolali ostravský Baník 3:1, což byla jejich už desátá výhra a upevnili si vedení v tabulce, v níž má sedmibodový náskok na Slavii, kterou v neděli…

Aug 27

České Budějovice - Plzeň 0:1, radost v nastaveném čase. Tři body trefil Mosquera

www.idnes.cz

Tak přece jen to jsou všechny body. Plzenští fotbalisté v rámci 5. kola nejvyšší soutěže na poslední chvíli rozhodli zápas v Českých Budějovicích a odvezli si výhru 1:0. Ve čtvrté minutě nastavení se prosadil střídající Mosquera po…

Aug 19

Plzeň - CSKA Sofie 2:0, góly z dorážek, výhru lepšího týmu trefili Havel a Mosquera

iDNES.cz / Sport

S výborným vkladem vstoupí příští čtvrtek fotbalová Viktoria Plzeň do odvety závěrečného předkola o postup do základní skupiny Konferenční ligy, v úvodním domácím zápase totiž CSKA Sofie porazila 2:0. O branky se postarali Milan Havel a po…

Nov 29

Tři góly za čtyři zápasy. Chorý se znovu trefil za Waregem

www.idnes.cz

Fotbalista Tomáš Chorý vstřelil v belgické lize třetí gól v posledních čtyřech zápasech. V utkání 14. kola pomohl český útočník Waregemu k výhře 3:0 na hřišti Gentu, čtvrtečního soupeře Liberce v základní skupině Evropské ligy.

Aug 11

Plzeň si poradila se St. Pöltenem, Pardubice hrály s Bohemians bez gólů

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté porazili St. Pölten 2:0, vyhráli i druhý zápas na soustředění v Rakousku a celkově třetí v letní přípravě. Přes léto ještě neinkasovali. Po změně stran se v Jenbachu prosadili kapitán Jakub Brabec a Tomáš Chorý.

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Oct 20

Plzeň - Ostrava 3:0, góly až po pauze, trefili se Hejda, Krmenčík a Chorý

iDNES.cz / Sport

Padesát minut se čekalo na gól, pak se trefil stoper Hejda a plzeňští fotbalisté dovedli zápas 13. kola Fortuna ligy k vítězství. Krátce po Hejdovi přidal další gól Krmenčík a v nastavení dorazil ostravský Baník další útočník Chorý.

Oct 19

Bohemians - Plzeň 2:2, domácí dvakrát vedli, v závěru bod ubránili

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se minimálně na 47 hodin probojovali do čela tabulky, ale výsledek v předehrávce 12. kola Fortuna liga jim příliš velkou radost nepřinesl. Remizovali na Bohemians 2:2, kde dvakrát prohrávali. Na prvním místě mají…

May 12

Plzeň - Slovácko 1:1, klopýtání k titulu pokračuje, bod zachránil Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté nedokázali razantně vykročit za titulem ani v dalším domácím utkání. V 28. kole proti Slovácku po kiksu brankáře Kozáčika prohrávali, dvanáct minut před koncem jim bod zajistil střídající Chorý.

Apr 8

Bohemians - Plzeň 5:2, po debaklu se náskok lídra ztenčil na sedm bodů

iDNES.cz / Sport

Plzeňská jarní bída nekončí. V 23. kole fotbalové ligy naopak nabrala ještě větších rozměrů. Ligový lídr prohrál v bláznivém zápase na Bohemians 2:5 a sedm zápasů před koncem soutěže má na prvním místě sedmibodový náskok před Slavií.

Jan 10

Plzeň přestřílela Domažlice 7:4, první gól v novém angažmá dal Chorý

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté přestříleli Domažlice 7:4 a vyhráli i druhé utkání zimní přípravy. Dvakrát se za vedoucí celek nejvyšší soutěže trefil Jan Kopic a premiérový gól v dresu Viktorie zaznamenala posila Tomáš Chorý.

Aug 7

Plzeň - Bohemians 1:1, obhájce titulu obral o body debutant Hašek

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté poprvé v nové sezoně ztratili body. Ve druhém ligovém kole sice nad Bohemians vedli po gólu Jana Kopice, ale ještě před přestávkou vyrovnal Martin Hašek mladší. Syn bývalého reprezentanta nastoupil v lize poprvé v…

Mar 12

Plzeň - Bohemians 2:0, první místo v tabulce pojistily dva góly Ďuriše

iDNES.cz / Sport

Minimálně do nedělního odpoledne si budou fotbalisté Plzně v čele ligové tabulky užívat náskok devíti bodů na druhou Spartu. Sobotní večerní utkání 21. kola zvládli a porazili doma Bohemians 2:0 díky dvěma gólům Michala Ďuriše.