English

VIDEO: Slavia je náš život, tvrdí fanoušci. A co říkají na Růžičku?

hokej.idnes.cz

Hokejová Slavia prožívá v této sezoně těžké časy, vystřídala čtyři hlavní trenéry a teď musí hájit extraligovou příslušnost v ošidné baráži. Ale právě tato nelehká doba dává prostor věrným fanouškům. Kovaní slávisté dorazili ve středu do…

More from idnes.cz

Apr 2

Růžička a Slavia. Záchranu ligy v Edenu má zařídit zvučný trenér

www.idnes.cz

Basketbalisté pražské Slavie budou bojovat o udržení v nejvyšší soutěži pod vedením trenéra Lubomíra Růžičky, který se vrací do české ligy po necelém roce. Bývalý kouč Brna a Svitav a někdejší reprezentační asistent, nahradil Portugalce…

Aug 27

Hokejové Kladno potvrdilo, že bude hrát domácí zápasy v Chomutově

www.idnes.cz

Vedení hokejistů Kladna dnes potvrdilo, že své domácí extraligové zápasy budou hrát v Chomutově. Kladenský stadion se rekonstruuje a opravy se výrazně protahují. Může se stát, že Rytíři odehrají v chomutovské Rocknet areně celou sezonu.

Feb 19

Slavia versus Slavia. Fotbalisté Karlových Varů se těší na pohár v Edenu

www.idnes.cz

Přání bylo vyslyšeno. Sedm fotbalistů si přálo dostat pražskou Slavii a los osmifinále MOL Cupu k nim byl příjemný. Pravda, o šest víc jich chtělo Spartu, ale Slavia je bomba. Oficiálním hracím dnem je středa 3. března, ale konkrétní…

Jun 24

Slavia je mistr ligy. Fanoušci v Edenu slaví

tv.idnes.cz

Fotbalisté Slavie mají dvacátý titul v dějinách a třetí za poslední čtyři roky. Obhajobu z loňska si zajistili tři kola před koncem nadstavbové části, druhou Plzeň doma zdolali 1:0 zásluhou Ševčíka. Domácí záložník se trefil v 69. minutě.

Dec 18

Takács v Edenu přesvědčil. Slavia na urostlého fotbalistu uplatnila opci

iDNES.cz

Fotbalová Slavia si pojistila služby defenzivního univerzála Ladislava Takácse, který na podzim v Edenu hostoval z Mladé Boleslavi. Suverénní lídr domácí ligy uplatnil na třiadvacetiletého hráče opci ve smlouvě a za údajných 26 milionů…

Aug 1

Hrozí Liga mistrů bez českých fotbalistů. Naději drží Slavia

iDNES.cz / Sport

Věřte nebo ne, od roku 1994 se to nikdy nestalo. Za pětadvacet let český fotbal nezažil, že by neměl ani jediného hráče v Lize mistrů. Letos může série skončit.

May 17

Růžičku na střídačce hokejového Chomutova vystřídá Štrba

www.idnes.cz

Hokejoví Piráti z Chomutova už znají nástupce legendárního Vladimíra Růžičky staršího. Po sestupu z extraligy do 1. ligy bude mužstvo trénovat Martin Štrba s asistenty Petrem Martínkem a nově Kamilem Koláčkem.

Aug 22

Jak se Eden mění na Ligu mistrů. Slavia na prahu k evropské elitě

iDNES.cz / Sport

Do garáží stadionu v pražském Edenu přijel kamion, který vezl reklamní panely či plachty s logy sponzorů Ligy mistrů. A za ním dorazilo na třicet pracovníků z Evropské fotbalové unie (UEFA). Zápas desetiletí pro fotbalisty Slavie nadešel.

Sep 14

Červenka jde za Růžičkou. Hokejový reprezentant podepsal v Chomutově

iDNES.cz / Sport

Nováček hokejové extraligy Chomutov má zvučnou posilu do útoku. Do týmu kouče Vladimíra Růžičky přichází mistr světa z roku 2010 Roman Červenka, který naposledy hrál za Petrohrad v KHL.

Jun 24

Hokejová Sparta se stěhuje do O2 arény, Slavia bude hrát v Edenu

iDNES.cz / Sport

Je to oficiálně potvrzené: hokejová Sparta se z Holešovic stěhuje do O2 arény, kde 11 let hrála své domácí zápasy Slavia. Ta však na jaře spadla z nejvyšší soutěže a nyní se vrací do vršovického Edenu.

Apr 17

Hokejová Slavia prohrála prodloužení a sestupuje, nahoru jde Chomutov

hokej.idnes.cz

Slavia po 21 letech v nejvyšší soutěži sestupuje do 1. hokejové ligy. Rozhodlo se o tom v prodloužení zápasu 11. kola baráže v Chomutově, který Pražané prohráli 2:3. Chomutov se vrací do extraligy, mezi elitou se udržela Olomouc - i díky…

Apr 14

Baráž: Chomutov hostí České Budějovice, Slavia musí porazit Olomouc

hokej.idnes.cz

Baráž o hokejovou extraligu pokračuje 10. kolem. Sledujte oba zápasy v podrobných reportážích.

Apr 10

Baráž: Slavia vyhrála v Budějovicích, Chomutov prohrává s Olomoucí

hokejdb.idnes.cz

Baráž o hokejovou extraligu pokračuje 8. kolem. Sledujte vývoj obou zápasů v podrobných on-line reportážích.

Apr 7

Baráž o extraligu: Slavia - Chomutov 1:1, Olomouc zdolala Budějovice 3:0

hokej.idnes.cz

Baráž o účast v příštím ročníku hokejové extraligy vstupuje do své druhé poloviny a zatím nikdo nemá nic jistého. Leccos napoví šlágr úterního programu, v němž Slavia hostí Chomutov. Olomouc přivítá soupeře z Českých Budějovic. Sledujte…

Apr 5

Baráž: Slavia překvapivě padla, Chomutov se na ni už dotahuje

hokej.idnes.cz

Šesté kolo baráže o hokejovou extraligu přineslo překvapení: vedoucí Slavia doma nestačila na České Budějovice a prohrála 1:3. Na prvním místě tak má už pouze jednobodový náskok, neboť Chomutov zvítězil v Olomouci jednoznačně 5:2.

Apr 5

Baráž: vedoucí Slavia hostí Budějovice, Chomutov hraje v Olomouci

hokej.idnes.cz

Baráž o hokejovou extraligu pokračuje 6. kolem. Slavia hostí České Budějovice, Chomutov hraje v Olomouci. Sledujte oba duely v podrobných reportážích.

Mar 29

Baráž o extraligu: Slavia hraje v Olomoucí, Budějovice hostí Chomutov

hokej.idnes.cz

Baráž o hokejovou extraligu pokračuje 3. kolem. Vedoucí Slavia hraje v Olomouci, České Budějovice hostí Chomutov. Sledujte oba duely on-line.

Mar 25

Startuje baráž: Slavia hostí Chomutov, Budějovice prohrály v Olomouci

hokej.idnes.cz

Začínají bitvy o hokejovou extraligu. Slavia s Olomoucí chtějí nejvyšší soutěž udržet, Chomutov s Budějovicemi urvat postup. Sledujte vývoj v podrobných reportážích.

Mar 25

Pikantní start baráže: Slavia vs. její „šéf“. Růžička fandí Chomutovu

hokej.idnes.cz

I když se pozornost hokejových fanoušků logicky upíná spíše k bojům o extraligový titul, rovněž „o patro níž“ se budou dít hodně zajímavé věci. Už jen středeční start baráže ve vršovickém Edenu bude docela „hukot“.

Feb 12

Zpátky domů. Hokejová Slavia bude hrát zápasy o udržení v Edenu

hokej.idnes.cz

Hokejová Slavia se v závěrečných fázích sezony vrátí do Edenu. Základní část ještě dohraje v O2 areně, k utkáním play-out a k případné baráži se však poslední celek extraligy přestěhuje do staré haly ve Vršovicích, v níž klub sídlí a…