English

Slovácko - Slavia 1:3, dva góly dal Jurečka, rozhodl ten z dálky po chybě Heči

iDNES.cz / Sport

První gól z nádherné střely, druhý z velké dálky po chybě brankáře, třetí z penalty. Slávističtí fotbalisté si smlsli na svém oblíbeném soupeři, v 26. kole vyhráli na Slovácku 3:1 a minimálně do nedělního večera jsou v čele tabulky.

More from iDNES.cz / Sport

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

Mar 30

Slovácko - Slavia 1:3, dva góly dal Jurečka, rozhodl ten z dálky po chybě Heči

iDNES.cz / Sport

První gól z nádherné střely, druhý z velké dálky po chybě brankáře, třetí z penalty. Slávističtí fotbalisté si smlsli na svém oblíbeném soupeři, v 26. kole vyhráli na Slovácku 3:1 a minimálně do nedělního večera jsou v čele tabulky.

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Oct 21

Slavia - Slovácko 2:0, dlouhé minuty trápení, góly v závěru zařídili střídající

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté ve 12. ligovém kole nakonec přetlačili Slovácko 2:0 a minimálně do neděle se posunuli na první místo tabulky před Spartu. Vedoucí gól vstřelil chvíli před koncem střídající Jurásek, v nastaveném čase zvýšil ještě…

Oct 7

Slovácko - Teplice 2:0, góly ve druhé půli, rozhodlo brzké Marečkovo vyloučení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka zvládli souboj dvou sousedů v tabulce a v jedenáctém kole Fortuna ligy porazili Teplice 2:0. Už v pětadvacáté minutě byl vyloučen hostující stoper Mareček. Domácí se pak prosadili až ve druhé půli a posunuli se do…

May 27

Slavia - Slovácko 4:0, Olayinkovu rozlučku zastínil Jurečka, zase dal čtyři góly

www.idnes.cz

Podařilo se mu to ve druhém z posledních tří domácích zápasů. Slávistický útočník Václav Jurečka opět nastřílel čtyři góly a dovedl svůj tým k vysokému vítězství 4:0 nad Slováckem. Sám se navíc vyhoupl do čela tabulky ligových střelců.

May 7

Slavia - Bohemians 6:0, po půli debakl. Jurečka dal čtyři góly, o pátý přišel

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté vstoupili do ligové nadstavby suverénním vítězstvím 6:0 nad Bohemians, kteří v Edenu drželi krok jen první půlhodinu. Pak se nechali převálcovat. Čtyři góly dal Václav Jurečka, trefili se také David Douděra a Mick…

Feb 26

Slavia - Slovácko 2:0, z mnoha rohů dva góly, oba obstaral Olayinka

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté herně nenadchli, ale vyhráli. Ve šlágru 21. kola Fortuna ligy zdolali Slovácko 2:0 a v čele tabulky si udrželi dvoubodový náskok před Plzní. Jediným střelcem utkání byl Olayinka, obě branky dal po rohových kopech.

Apr 20

Slovácko - Liberec 2:0, k výhře pomohly penalty, obě proměnil Jurečka

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka napravili víkendovou porážku na Spartě a v závěrečném dějství základní části Fortuna ligy porazili Liberec 2:0. Oba góly dal Jurečka z pokutových kopů a se čtrnácti brankami je v čele tabulky střelců.

Sep 18

ONLINE: Slovácko - Zlín 3:0, domácí v přesile, k asistenci přidává Holzer i gól

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka i Zlína minulý týden před derby prohráli. Jak dopadne jejich vzájemný duel? Zápas osmého kola Fortuna ligy sledujeme od 16 hodin v podrobném online přenosu.

Jan 31

Slavia - Jablonec 3:0, mezi prvním a druhým byl rozdíl třídy, gólů mohlo být víc

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté už vedou ligovou tabulku o dvanáct bodů – a to ještě neskončila ani první polovina soutěže. V 17. kole mistr doma porazil druhý Jablonec rozdílem třídy 3:0.

Sep 26

Slavia - Slovácko 3:0, dva góly Kúdely, po pauze hosté pálili do tyčí i břevna

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté mají čtvrtou výhru v ligové sezoně a nejméně do nedělního večera, kdy nastoupí Sparta v Příbrami, jsou první v tabulce. V domácím zápase 5. kola se Slováckem (3:0) našli nečekaného střelce, dva góly dal stoper Ondřej…

Mar 1

Slovácko - Slavia 2:0, druhá jarní ztráta, lídra dorazil Zahustel

iDNES.cz / Sport

Po více než šest letech dokázali fotbalisté Slovácka na vlastním stadionu porazit Slavii. O vítězství 2:0 ve 23. kole Fortuna ligy se svými trefami postarali Milan Petržela a Ondřej Zahustel. Náskok vedoucí celku tabulky na druhou Plzeň se…

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Oct 25

Kodaň - Slavia 0:1, druhou výhru trefil prvním gólem v klubu Matoušek

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté lépe zvládli bojovné utkání v Kodani, domácí mužstvo porazili 1:0 a v Evropské lize jsou ve skupině C druzí. Premiérovou brankou za pražský tým rozhodl útočník Matoušek, jenž se prosadil těsně po přestávce.

Apr 29

Slavia - Slovácko 0:0, velká ztráta domácích, jen tyč a nevyužité šance

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie nepřetlačili v domácím prostředí Slovácko a z duelu 26. kola nejvyšší soutěže berou jen bod. Po bezgólovém utkání musejí v příštím kole porazit Plzeň, aby alespoň oddálili její mistrovské oslavy.

Aug 6

Jihlava - Slovácko 0:0, bez šancí, bez gólů, čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Mají první bod, ale nadšeni z něj být nemohou. Jihlavští fotbalisté po minulé porážce v Karviné v druhém kole první ligy remizovali se Slováckem 0:0. Jejich nový kouč Ivan Kopecký tak dál čeká na první ligovou výhru v kariéře.

Mar 26

San Marino - Česko 0:6, pět gólů za půli, fotbalisté mají druhou výhru

iDNES.cz / Sport

Zápas, ve kterém mohli jen ztratit, zvládli čeští fotbalisté s přehledem. Proti San Marinu, největšímu outsiderovi v kvalifikačním boji o mistrovství světa 2018 v Rusku, si zastříleli, vyhráli vysoko 6:0. Dvě branky dali Barák a Darida…

Feb 25

Bohemians - Slovácko 0:0, oba týmy na jaře ještě nedaly gól

iDNES.cz / Sport

Ve dvou jarních kolech nedali Bohemians a Slovácko ani gól. Střeleckou nemohoucnost protáhli ve vzájemném zápase v 18. ligovém kole.

Feb 18

Slovácko - Jablonec 0:0, na gól se čekalo marně, padla jen červená karta

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka a Jablonce vstoupili do druhé poloviny sezony bezbrankovou remízou. Ta nakonec mohla o trochu víc vyhovovat domácím, kteří se v závěru museli bránit po vyloučení Daníčka a trenéra Levého rozhodčí vykázal na tribunu.