English

Slavia zakopla, Sparta vyhraje základní část. V elitní skupině bude i Boleslav

iDNES.cz / Sport

I když doma dostali tři góly, sparťanští fotbalisté v sobotu odpoledne v divokém utkání s Baníkem Ostrava (4:3) zvítězili. A po nedělním remízovém selhání Slavie s Olomoucí (2:2) mají kolo před koncem základní části jistotu, že půjdou do…

More from iDNES.cz / Sport

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

May 11

Baník - Ml. Boleslav 0:1, další ztráta. O domácí porážce rozhodl nešťastný gól

iDNES.cz / Sport

Pátá ztráta v řadě. Fotbalisté ostravského Baníku nezvládli klíčový souboj o čtvrté místo a s Mladou Boleslaví padli ve druhém nadstavbovém kole ligové skupiny o titul 0:1. Jediný gól vsítil hostující Júsuf, kterému pomohla nešikovná teč…

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Sep 2

Ostrava - Mladá Boleslav 2:0, Tanko zařídil gól, Baník doma zvítězil i potřetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava potvrdili aktuální dobrou formu a zvítězili i nad Mladou Boleslaví. Výsledek 2:0 v sedmém kole Fortuna ligy zajistili Ewerton a Tanko, jehož trefu nakonec ligoví statistici připsali jako vlastní hostujícímu…

Aug 13

Ml. Boleslav - Slavia 0:1, favorit měl převahu, ale vysvobodil jej vlastní gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražské Slavie vyhráli i čtvrtý ligový zápas v novém ročníku, z Mladé Boleslavi odvážejí tři body po výsledku 1:0. Hosté měli převahu, ale v ofenzivě se jim nedařilo tak hladce, jak by si představovali. Pomohl jim střídající…

Apr 22

Mladá Boleslav - Ostrava 1:0, hosté měli víc ze hry. Rozhodl rychlý gól Kušeje

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi zvítězili nad Baníkem Ostrava 1:0. Na výhru čekali čtyři zápasy, ve 28. kole porazili konkurenta ve středu tabulky. Jediný gól vstřelil v úvodní dvacetiminutovce Vasil Kušej.

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Dec 12

Slavia - Boleslav 2:0, u obou gólů Bah. A Mandous je blíž rekordu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté v předposledním utkání ligového podzimu porazili Mladou Boleslav 2:0 a drží svůj náskok na prvním místě tabulky. Vedoucí gól vstřelil Alexander Bah, který poté připravil také druhou trefu pro Stancia.

Dec 11

Pardubice - Ostrava 0:3, zase výhra o tři góly, Baník se tlačí na Slovácko

iDNES.cz

Fotbalisté Baníku Ostrava podruhé za sebou zvítězili o tři branky, neprohráli už sedmkrát v řadě a po vítězství 3:0 na hřišti Pardubic ztrácejí po 18. kole Fortuna ligy už jen bod na čtvrté Slovácko.

Aug 28

Ostrava - Boleslav 1:0, triumf Baníku zařídil nádherným volejem Fleišman

www.idnes.cz

Fotbalisté ostravského Baníku vyhráli čtvrtý z posledních pěti zápasů, v 6. kole udolali doma Mladou Boleslav 1:0. Rozhodla překrásná trefa obránce Jiřího Fleišmana z první půle.

Aug 22

Slavia - Ostrava 4:0, snadná práce pro mistra, u dvou gólů byl mladík Samek

iDNES.cz / Sport

Jestli si fotbalisté Baníku Ostrava po posledních výkonech a výsledcích troufali na bodový zisk také na stadionu mistra, slávisté je v duelu pátého ligového kola rázně uzemnili. Při výhře 4:0 zářil zejména sedmnáctiletý mladík Daniel Samek.

Mar 14

Mladá Boleslav - Slavia 0:3, krásné góly Stancia, výhru stvrdil Júsuf

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvítězili v rámci 23. kola Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 3:0. V první půli rozhodl dvěma góly Nicolae Stanciu, z pokutového kopu přidal třetí branku střídající Júsuf.

Nov 8

Slavia - Boleslav 1:0, rychlý gól a mnoho šancí, v závěru se mistr bál

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvládli restart ligové soutěže vítězně. Na domácím stadionu porazili Mladou Boleslav 1:0 a vytvořili tlak na Spartu, která hraje večer v Plzni.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Oct 4

Ostrava - Slavia 0:1, rozhodla penalta Stancia, Baník cítí křivdu

iDNES.cz / Sport

Po středečním vypadnutí z kvalifikace Ligy mistrů se fotbalisté Slavie v nejvyšší soutěži přiblížili vedoucí Spartě na dva body, v Ostravě zvítězili 1:0. Jediný gól bojovného zápasu 6. kola vstřelil Nicolae Stanciu.

Sep 28

Slavia - Boleslav 1:0, gól Olayinky, Mešanovič nedal v nastavení penaltu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na středeční utkání Ligy mistrů s Dortmundem naladili vítězstvím. V 11. kole Fortuna ligy zdolali Mladou Boleslav 1:0 díky zásahu Olayinky z úvodu střetnutí. V nastavení pak hostující Mešanovič neproměnil pokutový…

Mar 10

Slavia - Ostrava 4:0, lídr jde do trháku, u všech gólů byl obránce Frydrych

iDNES.cz / Sport

Šest zápasů před koncem základní části vedou slávističtí fotbalisté tabulku o šest bodů. Doma v Edenu porazili čtvrtý Baník 4:0 a odskočili Plzni, která o den dřív dostala čtyři branky na Spartě.

Apr 14

Ostrava - Bohemians 2:0, góly krajních obránců. A Baník už není poslední

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Ostravy už nejsou poslední. Třetí výhru ve čtvrtém zápase trefili ve 24. ligovém kole krajní beci Fleišman s Pazderou. Ode dna se Baník odlepil vítězstvím 2:0 nad Bohemians, na záchranu nyní ztrácí dva body.

Aug 27

Slavia - Boleslav 4:0, jasnou výhru mistra dovršily kuriózní góly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na tři body ani nenadřeli, proti odevzdané Mladé Boleslavi dali už do poločasu dva góly a zápas 5. kola první ligy nakonec vyhráli hladce 4:0. Hrdinou je nizozemský útočník Van Buren, střelec dvou branek. Třetí si…

Feb 14

Boleslav - Baník 3:0, hosty pokořila někdejší ikona, Baroš dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Fotbalový útočník Milan Baroš s klubem svého srdce neměl slitování. Někdejší ikona Baníku podruhé v kariéře nastoupila proti "svým" a v utkání 17. kola první ligy vstřelila dva góly. Díky Barošovi jeho současný zaměstnavatel Mladá Boleslav…