English

Jablonec má jistou záchranu, Zlín zůstal poslední, nepolepšily si ani Budějovice

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má další jistotu. Ve třetím kole nadstavby si definitivní záchranu vybojoval Jablonec, který porazil Pardubice 3:0. Přitom k zachování prvoligové příslušnosti by oběma stačila remíza. Poslední zůstává Zlín, který remizoval s…

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Karviná - České Budějovice 1:0, rozhodl Budinský, oba týmy jdou do baráže

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté do baráže o účast v příštím ročníku první ligy půjdou v dobré náladě. V závěrečném dějství nadstavby porazili České Budějovice 1:0 a obsadili čtrnáctou příčku. V baráži vyzvou Vyškov. Budějovice čeká souboj s Táborskem.

Feb 19

České Budějovice - Bohemians 1:0, domácí zvládli vyrovnaný zápas, rozhodl Potočný

www.idnes.cz

České Budějovice pokořily svou nelichotivou domácí bilanci a na jaře v lize poprvé zvítězily. Šesté Bohemians, kteří prohráli podruhé v řadě, porazily ve 20. kole Fortuna ligy 1:0 a poskočily na dvanácté místo tabulky. Na gól však diváci…

Oct 29

Jablonec - České Budějovice 3:0, domácí konečně prolomili střelecký půst

www.idnes.cz

Jablonečtí prolomili čekání na vstřelený gól, které trvalo čtyři soutěžní zápasy. Ve 14. kole fotbalové Fortuna ligy zvítězili 3:0 proti Českým Budějovicím, které tak prohrály podruhé v řadě. Branky dávali Šulc, Chramosta a Černák.

Mar 21

Sparta deklasovala Liberec sedmi góly, České Budějovice přetlačily Pardubice

iDNES.cz / Sport

Téměř dvoutýdenní příprava na rozhodující fázi sezony Spartě a Českým Budějovicím evidentně prospěla, oba celky vstoupily do play off hokejové extraligy vítězně. Pražané proměnili úvodní utkání série s Libercem v jednoznačnou záležitost a…

Nov 20

Bohemians - České Budějovice 3:1, po třech prohrách venku vítězství

www.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905 po třech porážkách venku zabrali. V 15. kole Fortuna ligy si doma poradili s Českými Budějovicemi a vyhráli 3:1.

May 23

České Budějovice - Slovácko 0:1, v úvodu rozhodl Daníček z penalty

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka podruhé za sebou zvítězili venku, na hřišti Českých Budějovic jim k tomu ve 33. kole stačila jediná branka, kterou brzy vstřelil z pokutového kopu Daníček. Dynamo se v utkání loučilo s dvojicí Kladrubský, Drobný, která…

Apr 24

České Budějovice - Jablonec 0:2, oba góly vítězů dal pohotový Doležal v první půli

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté pokračují v parádních výsledcích, v 29. kole první ligy vyhráli v Českých Budějovicích 2:0 a uhájili druhou příčku tabulky. Oba góly dal útočník Doležal už v první půli.

Nov 11

České Budějovice už vědí, kdy vyzvou Bohemians. Hrát se bude 25. listopadu

www.idnes.cz

Odložený duel 5. kola první ligy mezi Českými Budějovicemi a Bohemians 1905 se odehraje ve středu 25. listopadu od 17 hodin. Informovala o tom Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí profesionální nejvyšší soutěže.

Sep 25

Odloženo kvůli koronaviru. České Budějovice s Bohemians dnes nehrají

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga přišla o tradiční páteční předehrávku. Souboj 5. kola mezi Českými Budějovicemi a Bohemians 1905 byl odložen na neurčito. Důvodem je výskyt onemocnění covid-19 v jihočeském týmu.

Sep 19

Opava - České Budějovice 0:0, oba týmy stále čekají na výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Opavy remizovali ve 4. kole první ligy s Českými Budějovicemi bez branek. Ve vyrovnaném utkání měli blíže k brance domácí, kteří v závěru trefili břevno. Oba týmy stále čekají na první výhru v nové ligové sezoně a na kontě mají…

Jul 20

Hokejisté Liberce, Třince, Pardubic či Českých Budějovic vyjeli na led

iDNES.cz / Sport

Konečně se sklouznou na ledě. Extraligoví hokejisté vstupují do další fáze přípravy na novou sezonu, v pondělí zase začali po krátké přestávce s tréninkovým drilem hráči Liberce, Třince, Pardubic či Českých Budějovic.

May 15

Další přípravy: Baník remizoval v Karviné, Bohemians nadále neporažení

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté ve svém druhém přípravném utkání v přerušené sezoně remizovali v Karviné 2:2. Bohemians 1905 v tréninkovém areálu v Uhříněvsi dvakrát porazili druholigovou Jihlavou 4:1 a 3:0 a po čtyřech testovacích zápasech jsou bez…

Mar 1

Bohemians - Karviná 0:0, bez větších šancí, hosté na jaře poprvé nevyhráli

iDNES.cz / Sport

Velice dobrý vstup do jarní části prožívají fotbalisté Karviné, ve třetím duelu však poprvé zaváhali. V nezáživném utkání 23. kola Fortuna ligy na půdě pražských Bohemians remizovali 0:0.

Feb 27

Čtvrtý s pátým. České Budějovice vyzvou v pátek ostravský Baník

www.idnes.cz

Před rokem se fotbalisté Dynama chystali na první jarní utkání ve druhé lize ve Vlašimi. O dvanáct měsíců později jdou Jihočeši do šlágru 23. kola nejvyšší soutěže proti Baníku Ostrava jako čtvrtý celek tabulky.

Feb 3

Z 0:3 na 4:3. Hokejisté Českých Budějovic zvládli skvělý obrat

www.idnes.cz

Poslední utkání před reprezentační přestávkou hokejisté Českých Budějovic nakonec zvládli, když porazili Chomutov 4:3. Prvoligový lídr se ale na tři body pořádně nadřel.

Sep 15

Karviná - Bohemians 0:0, hosté si po boji připisují první bod zvenku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians poprvé v ročníku bodovali na stadionu soupeře, v devátém kole ligy uhráli v Karviné remízu 0:0. Po bojovném střetnutí tak nadále platí, že domácí tým před vlastními fanoušky ještě nezvítězil. Slezané navíc potřetí za…

Aug 4

České Budějovice - Jablonec 1:1, spousta šancí, spravedlivá remíza

iDNES.cz / Sport

Po vypadnutí z předkola Evropské ligy si chtěli fotbalisté Jablonce spravit chuť ve 4. kole domácí nejvyšší soutěže na hřišti Českých Budějovic. A úspěšní byli tak napůl, z jihu Čech si odvážejí bod po remíze 1:1.

Aug 4

České Budějovice vyzvou Jablonec. Zatím stále bez Sivoka

iDNES.cz / Sport

Pozor na Doležala či Chramostu. Ve čtvrtém kole první fotbalové ligy České Budějovice přivítají Jablonec nad Nisou, jeden z nejútočnějších celků nejvyšší soutěže. Zápas začne v neděli v 16.30 hodin.

Jul 14

České Budějovice - Opava 0:1, úvod nováčkovi nevyšel, rozhodl Jurečka

iDNES.cz / Sport

Fotbalistům Českých Budějovic zhořkl návrat do nejvyšší soutěže – v utkání prvního kola totiž doma podlehli Opavě 0:1. O těsném triumfu hostí rozhodl po půlhodině hry Jurečka.

Apr 7

Jihlava udržela neporazitelnost, Pardubice porazily České Budějovice

iDNES.cz / Sport

Jihlava i napopáté v baráži o extraligu zvítězila a v čele tabulky má čtyřbodový náskok před pronásledovateli. Karlovy Vary porazila 3:2 po samostatných nájezdech. Poprvé za tři body zvítězily Pardubice, které otočily zápas v Českých…