English

Ronaldo před startem s Čechy: Cílem je vyhrát trofej, náš tým je nesmírně talentovaný

Aktuálně.cz

"Máme vše potřebné k tomu, abychom vyhráli. Půjdeme ale postupně a s přesvědčením, že můžeme zvítězit," slíbil rodák z Madeiry.

More from Aktuálně.cz

Jun 11

Ronaldo před startem s Čechy: Cílem je vyhrát trofej, náš tým je nesmírně talentovaný

Aktuálně.cz

"Máme vše potřebné k tomu, abychom vyhráli. Půjdeme ale postupně a s přesvědčením, že můžeme zvítězit," slíbil rodák z Madeiry.

Aug 12

Brazilský fotbalista Ronaldo byl hospitalizován na Ibize

Aktuálně.cz

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo Nazario byl hospitalizován na Ibize s dýchacími potížemi.

Mar 1

Hvězdný Ronaldo se omluvil spoluhráčům. WhatsAppem

Portugalský fotbalista prohlásil, že pokud by všichni v týmu byli na jeho úrovni, "Bílý balet" by mohl vést španělskou ligu.

Feb 21

Ronaldo nedal penaltu a Real v Málaze pouze remizoval

Aktuálně.cz

Málaga - Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize pouze remizovali na stadionu Málagy 1:1 a po 25. kole ztrácejí na první Barcelonu už devět bodů. Ztratilo i druhé Atlético, které na domácím hřišti remizovalo 0:0 s Villarrealem.

Jan 3

Až skončím s fotbalem, chci žít jako král, prohlásil Ronaldo

Po skončení kariéry vidí dvojnásobný držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo svou budoucnost jinde než ve fotbale.

Dec 30

Ronaldo opět úřadoval a Real tak porazil San Sebastian

Aktuálně.cz

Madrid - Barcelona, Real Madrid i Atlético Madrid zvítězily v dnešních zápasech 17. kola španělské fotbalové ligy. Real si zásluhou dvou branek Ronalda poradil 3:1 se San Sebastianem, Atlético v závěru dvěma góly udolalo Rayo Vallecano a…

Dec 9

Ronaldo po rekordu popřel odchod z Realu a zastal se Beníteze

Úřadující držitel Zlatého míče prohlásil, že je ve španělském velkoklubu spokojený a také se zastal kritizovaného trenéra Rafaela Beníteze.

Nov 15

#PrayForParis. Podporu vyjádřili Jágr, Djokovič, Ronaldo i Bolt

Aktuálně.cz / Sport

Celý sportovní svět se v posledních dnech sjednotil, aby vyjádřil podporu obyvatelům Paříže a celé Francii, která se stále vzpamatovává z pátečního teroristického útoku.

Oct 21

Hvězdné pušky mlčely, Ibrahimovič ani Ronaldo se neprosadili

Aktuálně.cz

Praha - V očekávaném šlágru středečního programu 3. kola Ligy mistrů se fotbalisté Paris St. Germain a Realu Madrid rozešli smírně, když se neprosadili domácí v čele se Zlatanem Ibrahimovičem, ani hostující "Bílý balet" vedený Cristianem…

Oct 17

Ronaldo je s 324 góly novým rekordmanem Realu

Aktuálně.cz

Madrid - Cristiano Ronaldo je novým rekordmanem Realu Madrid v počtu vstřelených gólů. V dnešním zápase s Levante přispěl jednou brankou k vítězství 3:0 a s bilancí 324 zásahů překonal Raúla, s nímž se dosud o prvenství dělil.

Oct 1

Ronaldo přiznal, že po Raúlově rekordu hodně toužil

Portugalec Cristiano Ronaldo včera v lize mistrů dvěma brankami vyrovnal klubový rekord Raúla Gonzáleze. Za Real už oba dali 323 branek. "Jsem opravdu šťastný. Nejdůležitější je výhra týmu, ale nebudu lhát. Opravdu jsem toužil po Raúlově…

Sep 16

Ronaldo hattrickem v LM vyzval Messiho. Těší mě to, říká

Aktuálně.cz / Sport

Cristiano Ronaldo v zápase proti Šachtaru Doněck zaznamenal tři branky a v historických tabulkách fotbalové Ligy mistrů se opět posunul před svého úhlavního rivala Lionela Messiho z Barcelony. Toho...

Aug 12

Nejlepším fotbalistou Evropy bude Ronaldo, Messi nebo Suárez

Aktuálně.cz / Sport

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu UEFA za sezonu 2014/15 kandiduje obhájce trofeje Cristiano Ronaldo z Realu Madrid a barcelonská dvojice Lionel Messi, Luis Suárez.

May 9

Barcelona odskočila Realu. Ronaldo a spol. selhali doma

sport.aktualne.cz

Barcelona - Fotbalisté Barcelony zvítězili v 36. kole španělské ligy nad San Sebastianem 2:0 a znovu nedali šanci druhému Realu Madrid zlikvidovat ztrátu. "Bílý balet" navíc pouze remizoval doma s Valencií 2:2 a Barca tak vede tabulku o…

Mar 16

VIDEO Bale skóroval, Ronaldo znechuceně mávl rukou

sport.aktualne.cz

Podle trenéra "Bílého baletu" Carla Ancelottiho nebyl hvězdný portugalský fotbalista otrávený, ale jen hodně temperamentní.

Feb 18

Ronaldo v Gelsenkirchenu roztančil "Růžový balet"

sport.aktualne.cz

Více o středečních utkání Ligy mistrů čtěte ZDE

Feb 8

VIDEO Ronaldo a spol. naštvali fanoušky: po debaklu slavili

sport.aktualne.cz

Utrpěli debakl 0:4, navíc s nesmiřitelným městským rivalem Atléticem, přesto šli fotbalisté Realu Madrid v sobotu večer prakticky rovnou ze stadionu slavit.

Jan 24

Ronaldo byl vyloučen, spasitelem Realu se stal Bale

sport.aktualne.cz

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid i po vyloučení Cristiana Ronalda zvítězili ve španělské lize na hřišti Córdoby 2:1. O výhře rozhodl v 89. minutě z penalty Gareth Bale. Barcelona vyhrála 6:0 v Elche, v tomto kalendářním roce si s dnešním…

Jan 12

Zlatý míč FIFA obhájil kanonýr Cristiano Ronaldo

sport.aktualne.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo ve službách Realu Madrid vyhrál tradiční anketu Zlatý míč FIFA, obhájil tak triumf z předchozího roku a celkově vyhrál potřetí v kariéře.

Dec 30

Podle agentů a funkcionářů je fotbalistou roku Ronaldo

sport.aktualne.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo z Realu Madrid byl vyhlášen nejlepším hráčem roku 2014 v anketě Globe Soccer Awards.