English

Do Česka vtrhly silné bouřky: Hrozí kroupy jako golfové míčky, potom přijde hrozný pařák

eXtra.cz

Českou republiku znovu potrápí bouřky. Meteorologové dokonce vydali výstrahu, v níž varují nejen před bouřkami, ale také přívalovými srážkami a kroupami o velikosti až dvou centimetrů. Výstraha je platná od čtvrtka 27. do pátku 28. června.

More from eXtra.cz

Jun 2

Ženou se silné bouřky s kroupami: Meteorologové vydali výstrahu, hrozí velké povodně

eXtra.cz

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal výstrahu před silnými bouřkami s kroupami a zároveň výstrahu před povodněmi. Ty hrozí zejména v Plzeňském kraji, který je v extrémním ohrožení.

May 23

Na Česko se ženou extrémní bouřky. Meteorologové vydali výstrahu, hrozí povodně i kroupy

eXtra.cz

Do Česka vtrhnou silné bouřky. Český hydrometeorologický ústav vydal na oficiálních stránkách výstrahu, která se týká celé země. Vyloučit nelze ani menší kroupy do dvou centimetrů a přívalové srážky.

Jun 30

Do Česka dorazí silné bouřky a přívalové srážky: Meteorologové vydali výstrahu

eXtra.cz

Do Česka dorazí silné bouřky. Meteorologové proto vydali na svých oficiálních stránkách výstrahu. Ta platí hlavně pro Karlovarský, Ústecký a Liberecký kraj.

Jun 22

Ženou se další silné bouřky, hrozí ničivé supercely: Meteorologové vydali výstrahu

www.extra.cz

Na Česko v pondělí udeřily intenzivní bouřky, které podle meteorologů budou pokračovat i v úterý. Během odpoledne zasáhnou Moravu, v noci pak i Čechy. Do středečního rána tak platí výstraha a meteorologové varují i před vznikem…

Jun 10

Výstraha meteorologů: Na Česko se řítí silné bouřky, k bleskům se přidá krupobití

eXtra.cz

Na Česko se ženou silné bouřky. Podle Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) dnes zasáhnou sedm krajů velmi vydatné srážky. Výstraha potrvá od pravého poledne do devíti hodin večer.

Jul 9

Výstraha meteorologů: Na Česko se valí úděsné vedro a silné bouřky s kroupami

eXtra.cz

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek varoval, že Česko zasáhnou silné bouřky a zároveň vysoké teploty. S vysokými teplotami musíme počítat v pátek na většině území republiky, kdy se odpolední maxima dostanou až ke 33 stupňům.

Jan 27

Týdenní předpověď počasí: Meteorologové vydali výstrahu před ledovkou a silným větrem

eXtra.cz

Začátek nového týdne nám přinese do České republiky chladnější počasí. Budou tudy přecházet frontální systémy a nejvýraznější změnu pocítíme v úterý, kdy k nám pronikne chladnější vzduch. Na horách by mělo napadnout až 20 cm nového sněhu.…

Aug 26

Výstraha meteorologů: Česko bičují silné bouřky, hrozí i povodně

eXtra.cz

Až do úterní půlnoci platí v Česku výstraha před silnými bouřkami. Vydal ji Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) s tím, že mohou padat kroupy a hrozí i povodně. Pro Královéhradecký kraj platí dokonce výstraha s vysokým stupněm nebezpečí.

Aug 24

Výstraha meteorologů: Do Česka se přiženou silné bouřky, pozor na blesky a kroupy

eXtra.cz

I přesto, že o víkendu k nám opět zavítají tropy, nebude to jen tak. S tropickým počasím se v Česku vyskytnou i bouřky. Český hydrometeorologický ústav vydal v platnost výstrahu před silnými bouřkami.

Aug 20

Výstraha meteorologů: Do Česka se ženou silné bouřky, přívalový déšť a krupobití

eXtra.cz

Meteorologové varují, že do Česka znovu vtrhnou silné bouřky. Budou doprovázeny silným deštěm a místy se mohou objevit i kroupy... Stane se tak v úterý odpoledne v Čechách a poté se budou přesouvat dále na východ.

Aug 12

Výstraha meteorologů: Po bouřkách hrozí lokální povodně

eXtra.cz

Meteorologové ČHMÚ vydali výstrahu před silnými bouřkami, která platí od pondělního večera. Týká se zejména východních Čech, Moravy a Slezska... Silné bouřky, které mohou být doprovázeny kroupami, mohou způsobit lokální povodně. Lidé by se…

Jul 29

Na Česko udeřily silné bouřky, meteorologové rozšířili výstrahu

eXtra.cz

V průběhu pondělí v Česku udeřily silné bouřky. Už kolem poledne řádily v Plzeňském a Karlovarském kraji, okolo 14. hodiny se pak bouřky vyskytly i v kraji Středočeském, Jihočeském, Olomouckém, Královéhradeckém a na Vysočině. Český…

Jul 26

Česko zasáhnou silné bouřky, přijít mohou už dnes, meteorologové vydali výstrahu

eXtra.cz

Po vlně extrémně vysokých teplot se Česko dočká mírného ochlazení a bouřek. Ačkoliv teploty budou stále stoupat mírně nad 30 stupňů, naše území svlaží déšť který bouřky přinesou. Výstrahu před nimi vydal Český hydrometeorologický ústav,…

Jul 1

Výstraha meteorologů: Česko bičují silné bouřky s obřími kroupami a přívalovými dešti

eXtra.cz

Po tropických dnech, kdy byla v neděli naměřena průměrná teplota 30,6 stupně, má do Česka přijít ochlazení. Nadprůměrné teploty srazí silné bouřky, před kterými varuje Český hydrometeorologický ústav. Bouřky s krupobitím v odpoledních…

Jul 17

Velká výstraha meteorologů: Silné deště zasáhnou Česko a hrozí i POVODNĚ!

eXtra.cz

Silné deště zasáhnou Česko, nekritičtější situace bude na severu a severovýchodu země. Až do čtvrtečního večera platí výstraha, kterou vydali meteorologové. Na některých místech hrozí i povodně.

May 23

SILNÉ BOUŘKY S KROUPAMI: Meteorologové rozšířili výstrahu! PŘEDPOVĚĎ

eXtra.cz

Těšili jste se na vysoké teploty a slunečné počasí? Tak na to zřejmě můžete hned zapomenout. Podívejte se, jak to na území Česka bude vypadat až do konce týdne!

Aug 3

Česko zasáhnou silné bouřky a kroupy! Meteorologové vydali výstrahu

eXtra.cz

Čtvrteční odpoledne přinese kromě vysokých teplot ještě silné bouřky a krupobití! Meteorologové vydali výstrahu a přidali varování před vysokými teplotami.

Jul 27

VÝSTRAHA METEOROLOGŮ: Pozor na velmi silné bouřky! Do Česka dorazí už za pár hodin

eXtra.cz

V pondělí Česko zasáhly velmi silné bouřky a vypadá to, že nás čekají dnes i zítra další. Meteorologové totiž vydali dvoudenní výstrahu před bouřkami. Přijít můžou i přívalové deště.

Jul 20

VÝSTRAHA METEOROLOGŮ: Ženou se na nás silné bouřky. Udeří už ve čtvrtek!

eXtra.cz

Počasí nám tedy dává pěkně zabrat. Nejdřív tropy, potom zima, teď zase déšť. Pokud jste si mysleli, že už nás bouřky na nějaký čas definitivně opustily, musíme vás zklamat. Na Česko se žene další vlna silných bouřek. A udeří už zítra!

Jun 15

VÝSTRAHA METEOROLOGŮ: Na Česko se ženou silné bouřky. Kdy nás zasáhnou?

eXtra.cz

Počasí je jako na houpačce. Jednou je zima, pak zase teplo a občas zaprší. Bouřky už nás sice potrápily, ale pořád ještě nemají dost. Na Česko se totiž žene další vlna silných bouřek a udeřit by měly už dnes odpoledne.