English

Sledujte RADAR: Víkend bude jako žhavá sauna. Pak se prudce ochladí, udeřit mohou silné bouřky

CNN Prima NEWS / Auto

Teploty v Česku o víkendu překročí 30 stupňů. Ojediněle se vyskytnou přeháňky a bouřky. Po víkendu ale přijde ochlazení, teploty klesnou až k 23 stupňům. Bouřky udeří i v novém týdnu. Podle meteorologů Českého hydrometeorologického ústavu…

More from CNN Prima NEWS / Auto

Jun 28

Po celém Česku hrozí silné bouřky, varují meteorologové. Teploty vystoupají až k 34 °C

Poslední červnový víkend se ponese ve znamení silných bouřek, přívalových srážek, silného větru a tropických teplot – ty mohou místy dosáhnout až 34 °C. Před bouřkami varuje i výstraha Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Jun 5

Teploty v Česku vyskočí až k 27 stupňům. Dál se však mohou objevit i bouřky

cnn.iprima.cz

Do Česka se vrací slunečné počasí a s ním i letní teploty. Na východě republiky během týdne naměříme až 27 °C. Místy se může objevit déšť nebo bouřky.

May 26

Česko čeká zatažená neděle, hrozí i bouřky. Teploty vystoupají až k 26 stupňům

cnn.iprima.cz

Neděle kromě přeháněk a ojedinělých bouřek přinese teploty, kterou mohou dosahovat až 26 °C. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) bude pršet i v příštím týdnu.

Feb 29

O víkendu nás čeká až 16 stupňů Celsia, ale ne všude. Podívejte se, kde budou jarní teploty

I po zbytek týdne nás čekají příjemné teploty, rtuť teploměru vyletí k 16 °C. To se týká zejména východní části republiky, počasí na západě totiž ovlivní rozpouštějící se mlhy, takže tam bude o něco chladněji.

Sep 9

Vysoké teploty zasáhnou Česko. Léto skončí po víkendu, vyskytnout se mohou i bouřky

CNN Prima NEWS

Nejvyšší teploty se o víkendu budou pohybovat mezi 25 až 29 °C. V pondělí a úterý by se pak mělo ještě oteplit a nejvyšší teploty překročí i tropickou třicítku. Ve středu ale přijde ochlazení, vyskytnou se přeháňky a ojediněle také bouřky.

Aug 10

Do Česka se vrací vysoké teploty. O víkendu bude až 32 °C, meteorologové předpovídají bouřky

Před víkendem se v Česku začne oteplovat. Nejvyšší teploty ve čtvrtek dosáhnou na 23 °C, v pátek až na 26 °C. Sobota a neděle pak přinesou i teploty nad 30 °C. Meteorologové také předpovídají ojedinělé přeháňky a bouřky.

Feb 5

V Česku udeří extrémní mrazy. Teploty se v noci mohou přiblížit až −15 stupňům Celsia

Teploty se v následujících dnech zvlášť během noci budou při sněhové pokrývce dostávat výrazně pod hranici nuly. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Například v noci z úterý na středu by mohlo být až −15 °C.

Oct 25

V Česku znovu zaúřadují bouřky. Lidé se ale mohou těšit i na příznivé teploty

Úterý se ponese v duchu polojasné až oblačné oblohy. Ani v tento den však nezapomeňte deštníky, očekávají se přeháňky a ojedinělé bouřky. Teploty však budou příznivé. Jak bude v následujících dnech?

Aug 13

Do Česka dorazí přeháňky či bouřky, teploty ale budou stále vysoké. Kdy se konečně ochladí?

V sobotu si užijeme letního počasí, kdy teploměry naměří až 28 °C. Už v neděli ovšem dorazí do Česka přeháňky nebo bouřky, které tu vydrží i v nadcházejících dnech. Ačkoliv v novém týdnu může ojediněle zapršet, teploty budou vesměs vysoké.…

Jun 26

Česko atakují tropické teploty, ženou se ale i další silné bouřky. Co nás čeká v neděli?

CNN Prima NEWS

I v neděli budou teploty v Česku přesahovat tropickou hranici 30 °C. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Podle meteorologů se však nevyhneme ani bouřkám, na některých místech i silným.

Jun 17

Česko čekají tropická vedra i silné bouřky. Mohou padnout i rekordy, říká meteorolog

Denní teploty v Česku budou o víkendu dosahovat až 35 °C. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Meteorolog Josef Hanzlík z ČHMÚ ve vysílání CNN Prima NEWS upozornil, že jde o mimořádně vysoké teploty vzhledem…

Jun 11

Česko čeká slunečný víkend, bude až 29 °C. Místy ale mohou udeřit bouřky

Česko čeká další slunečný víkend. Teploty by podle Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) měly dosahovat až 29 °C. Meteorologové ale varují před ojedinělými přeháňkami, na některých místech dokonce před bouřkami.

Jun 10

Teploty v Česku budou atakovat třicítky. O víkendu se mohou objevit i bouřky

Nadcházející víkend se ponese v duchu příjemných teplot a jasné oblohy. Přeháňky, byť ojediněle, mohou potrápit Česko v pátek. Zpočátku bude zataženo až oblačno, postupně polojasno. Nejvyšší denní teploty vystoupají k 20 až 25 °C, v neděli…

May 31

Do Česka se vrací letní počasí. Vysoké teploty budou doprovázet bouřky

CNN Prima NEWS

Po trochu chladnějším víkendu by se v Česku mělo opět postupně oteplovat. S letním počasím však přijdou i bouřky. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

May 16

Teploty v Česku budou atakovat třicítky. Meteorologové varují před silnými bouřkami

CNN Prima NEWS

Ačkoliv se slunečné počasí v Česku promění v oblačné a Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) upozorňuje na hrozící přeháňky a bouřky, teploty budou v tomto týdnu atakovat i 30 stupňů Celsia.

May 9

Česko čeká extrémně teplý týden. Teploty mohou atakovat až 30 °C

Na začátku týdne bude polojasno až oblačno, ručička teploměru však vystoupá až k 23 °C. Příjemné teploty budou v Česku trvat po celý týden. V pondělí je však mohou narušit ojedinělé bouřky nebo přeháňky.

May 1

Teploty v Česku vystoupají k 20 stupňům Celsia. Meteorologové očekávají i bouřky

První májový den bude lehce zamračený, Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) předpovídá oblačno až zataženo, ojediněle se objeví i přeháňky. Denní teploty dosáhnou ale i 19 °C. Podobné počasí se bude v Česku držet i v následujících dnech.

Dec 1

Česko čeká další sněhová nadílka i deště. Teploty vystoupají až k 7 stupňům Celsia

Také středa a čtvrtek přinese do Česka sněhovou nadílku, kvůli teplotám vysoko nad nulou lze ale očekávat, že postupem dne většina sněhu postupně roztaje. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Ochlazení…

Jul 29

Teploty v Evropě budou atakovat 50 stupňů Celsia. Česku se extrémní vedra vyhnou

Zatímco se státy jižní Evropy chystají na tropické teploty dosahující až 50 stupňů Celsia, počasí v Česku se bude držet spíš při zemi. Po slunečném pátku nastane polojasná sobota s teplotami maximálně 25 stupňů Celsia. V neděli by měly…

Jun 29

Hrozí další ničivé bouřky, varují meteorologové. Do Česka mohou dorazit už večer

CNN Prima NEWS

Teploty na území Česka budou v úterý různé. Zatímco v západních částech dosáhnou 24 °C, na východě vyšplhají i na 34 °C. Večer a v noci se objeví silné bouřky, které budou doprovázeny přívalovými dešti s lokálními úhrny kolem 50 mm,…