English

Skladatel Lešek Wronka: Třetí svatba! S o 27 let mladší fešandou z Ulice

Blesk.cz / Celebrity

Česko-polský hudební skladatel, textař, producent a duchovní otec a objevitel Ewy Farné (30) do toho praštil. Ale nebylo to poprvé! Lešek Wronka (63) si vzal o 27 mladší herečku Vendulu Fialovou (36).

More from Blesk.cz / Celebrity

TODAY

Kariérní zlom Ewy Farné? Zazpívá si s Edem Sheeranem!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvák Ed Sheeran (33) se vrací do České republiky spolu se svou jedinečnou show a po jeho boku vystoupí česká zpěvačka Ewa Farna (30). Ta se údajně Edovým manažerům zalíbila.

Jul 26

Skladatel Lešek Wronka: Třetí svatba! S o 27 let mladší fešandou z Ulice

Blesk.cz / Celebrity

Česko-polský hudební skladatel, textař, producent a duchovní otec a objevitel Ewy Farné (30) do toho praštil. Ale nebylo to poprvé! Lešek Wronka (63) si vzal o 27 mladší herečku Vendulu Fialovou (36).

Apr 17

Trapas Ewy Farne: Odmítli ji pustit na Anděly!

Blesk.cz / Celebrity

Bez vstupenky do sálu na ceremoniál udělování cen Anděl 2022 neproklouzla ani myš. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Ewa Farna (29).

Mar 6

Klára (†26) z klipu Ewy Farne: Poslední slova před smrtí!

Zpěvačku Ewu Farnou (29) i její fanynky nyní zasáhla smutná zpráva - jedna z žen, co se objevily ve videoklipu k písni Tělo, zemřela. Jaká byla Klářina (†26) poslední slova světu?

Dec 19

Tragédie v rodině Ewy Farne: Sebevražda a domácí násilí!

Blesk.cz / Celebrity

Až po 20 letech muzikant Martin Chobot (32) našel sílu podívat se na dokument To všechno z lásky, kde se jeho maminka Eva Chobotová Suchánková (†41) zpovídá z toho, jak roky trpěla po boku jeho otce násilníka a posléze dalšího partnera.

May 28

Objevitel Ewy Farne Wronka: Těhotná exmanželka 9 měsíců po rozvodu a nová láska s hvězdou Ulice!

Blesk.cz / Celebrity

Loni na své šedesátiny producent a stvořitel Ewy Farne (27) Lešek Wronka oznámil, že už je rozvedený s polskou zpěvačkou Halinou Mlynkovou (43). Jejich manželství, které odsvědčil Karel Gott (✝80) trvalo pět let.

Apr 4

Domácí katastrofy Ewy Farne: První větší „bum“ syna a jsou bez vody!

V módě je teď otužování a lidé dobrovolně lezou do ledové vody, ale Ewa Farna (27) to v plánu neměla a stalo se. Nedobrovolně bude doma minimálně 14 dní bez teplé vody!

Mar 10

Z proměněné Ewy Farne vám spadne brada: Černé body a vosí pas v korzetu!

Blesk.cz / Celebrity

Focení pro časopis Dieta si Ewa Farna (27) náramně užila a je zřejmé, že je nadšená i podobou snímků, které pořídila Lucie Robinson. Každou chvíli se tak zpěvačka pochlubí novou a víc odvážnou fotkou.

Jan 23

Vymazlená proměna podkroví Ewy Farne: Ze skladu luxusní pracovna i s hernou pro syna!

Blesk.cz / Celebrity

Jak se říká, nejlepší dárky dává člověk sám sobě. A potvrzuje to i zpěvačka Ewa Farna (27), která před Vánoci zainvestovala do své pracovny / beauty koutku, tedy místa, jaké doma potřebuje snad každá žena. Na sociální síti nyní ukázala…

Nov 16

Hudební producent Lešek Wronka (60) oznámil rozvod! S polskou zpěvačkou (43) to nevyšlo

Blesk.cz / Celebrity

Ani stvrzení sňatku samotným Mistrem Karlem Gottem (†80) jim štěstí nezaručilo! Hudební producent Lešek Wronka (60) nyní oznámil, že se s Halinou Mlynkovou (43) rozvedli! A kdo podal žádost?

May 30

Nela Slováková se konečně vyjádřila ke kauze Ewy Farne: Odpornými urážkami nešetřila!

Blesk.cz / Celebrity

Brněnská podnikatelka Nela Slováková (30) se opět kaje. Tentokrát však nejde o stále nedodané certifikáty na její roušky s ionty stříbra nebo jakoukoliv formu omluvy zákazníkům, kteří si zakoupili neexistující gely, ale o opožděnou lítost…

Mar 26

Divoká hádka Ewy Farne s Radkou Třeštíkovou: Zasloužíme si utrpení a smrt?!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Ewa Farna (26) se dostala do ostrého konfliktu se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (38). Tu totiž nadzvedlo ze židle mnoha lidmi - a mimo jiné i právě Ewou - přeposílané moudro v tom znění, že lidstvo si koronavirus zasloužilo.…

Nov 10

Osudová chvíle Ewy Farné: Když se to stalo, chtěla jsem vidět mámu!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Ewa Farna (26) se před nějakým časem stala maminkou malého Artura (4 měsíce), a stejně jako svou veselku, tak i těhotenství a vlastně i datum narození svého uzlíčku štěstí si nechala čistě pro sebe. Nyní v rozhovoru pro rádio…

Oct 4

Životní šok Ewy Farne: Nevím, kde se to ve mně vzalo! Jako bych to nebyla já

Ewa Farna (26) je od začátku června maminkou, což je pro každou ženu sám o sobě velký životní zlom. Kromě mateřství se ale ve zpěvačce probudila ještě jedna vlastnost, kterou do té doby v sobě neobjevila.

Aug 8

Velkolepá grilovačka Ewy Farne: Neuvěříte, koho si pozvala domů!

U jídelního stolu ve vilce za Prahou, kde žije Ewa Farna (25) s manželem Martinem Chobotem (30) a jejich dvouměsíčním synem Arturem, se sešla zajímavá partička. Hostem číslo 1 nebyl nikdo jiný, než sám hokejový bůh a hráč Kladna Jaromír…

Jul 8

Z novopečené mámy macechou? Pletky Ewy Farne se Standou Majerem (41) v novém filmu!

Zatím se prosadila především jako zpěvačka, ale poslední rok pro ni byl na více frontách přelomový. Kromě toho, že se Ewa Farna (25) stala maminkou, dostala také příležitost ve filmu. A rovnou po boku charismatického Stanislava Majera (41).

Jun 6

Tajemství jména syna Ewy Farne! Co ho pojí s dítětem Meghan a Harryho?

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna (25) se stala před několika dny maminkou a na svém instagramu se pochlubila nejenom fotkou se svým novorozeným chlapečkem, ale i s jeho jménem. Pojmenovala ho totiž Artur, v polštině Artuś. Co tohle jméno…

Apr 14

Zpověď Ewy Farne před porodem: O malé holčičce, plastikách a víře v Boha

Blesk.cz / Celebrity

Za pár týdnů ji čeká další životní etapa. Ewa Farna (25) se co nevidět stane matkou. Teď ale zavzpomínala na své začátky kariéry, kdy jí bylo pouhých 12 let a nevěděla, co ji čeká.

Oct 10

Podpásovka fanoušků Ewy Farne: Zveřejnili fotku, která zpěvačku hodně zamrzí!

Blesk.cz / Celebrity

Ewa Farna (24) svá kila navíc vůbec neřeší a leckdy je velmi chytře zakryje. Její fanoušci ale na sociální síť umístili fotku, která jí vůbec nelichotí. Vystrčená nožka z vysokého rozparku dlouhých šatů ve stylu Angeliny Jolie vypadá jako…

Aug 19

Smutné tajemství přítele Ewy Farné: Matka spáchala sebevraždu!

Blesk.cz / Celebrity

Přítele Ewy Farné (23) lidé znají jako sympatického mužského s kudrnatými vlasy a kytarou v ruce. Málokdo však ví, že se v dětství musel Martin Chobot (27) vyrovnat s tvrdou ranou osudu. Jeho matka totiž spáchala sebevraždu a zanedlouho…