English

Zesnulý herec a bojovník za práva menšin Jiří Hromada (†66): Co prozradilo parte!

Blesk.cz / Celebrity

Minulý týden zemřel herec, dabér a někdejší prezident Herecké asociace Jiří Hromada (†66). Jeho parte prozradilo nejen čas a místo konání posledního rozloučení, ale připomnělo i jeho život, který zasvětil nejen herectví…

More from Blesk.cz / Celebrity

Oct 22

Zesnulý herec a bojovník za práva menšin Jiří Hromada (†66): Co prozradilo parte!

Blesk.cz / Celebrity

Minulý týden zemřel herec, dabér a někdejší prezident Herecké asociace Jiří Hromada (†66). Jeho parte prozradilo nejen čas a místo konání posledního rozloučení, ale připomnělo i jeho život, který zasvětil nejen herectví…

Oct 15

Zemřel herec, dabér a aktivista Jiří Hromada (†66)

Blesk.cz / Celebrity

Bývalý prezident Herecké asociace, ale také herec, dabér a známý aktivista bojující za práva homosexuálů Jiří Hromada je po smrti. Bylo mu 66 let.

Dec 9

Zemřel herec a dabér Ladislav Županič (†80)

Ve věku 80 let zemřel v Praze herec a dabér Ladislav Županič. Blesku tuto smutnou zprávu potvrdil dirigent orchestru Karla Vlacha Dalibor Kapras.

Nov 17

Herec a bývalý vítěz StarDance Jiří Dvořák (56): Těžké deprese!

Blesk.cz / Celebrity

Když musel před sedmi lety Jiří Dvořák (56) zrušit své působení v Divadle na Vinohradech, všichni měli o národem milovaného herce velkou starost. Nyní je už jasné, co za dlouhou divadelní pauzou stálo. Sužovaly ho deprese.

Dec 9

Dabér Jiří Pager (71): Chtěl skočit z okna! Skončil v blázinci

Má za sebou transplantaci jater! Strach však oblíbeného dabéra Jiřího Pragera (71) ovládl natolik, že před samotnou operací chtěl skočit z okna a skončil okamžitě na psychiatrii.

Jul 29

Přiznání herce Jiřího Krampola: 56 let boje s panikou!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by to byl řekl? Herce Jiřího Krampola (84) trápily celých 58 let složité psychické stavy. První panická ataka ho přepadla na zájezdu v Paříži, když mu bylo jen šestadvacet. A vracely se znovu a znovu celý život!

Mar 30

Zadlužený herec a dabér Gustav Bubník (59), co večeřel s Vondráčkovou: Osobní bankrot!

Blesk.cz / Celebrity

Muž, který si minulý týden vyrazil s Lucií Vondráčkovou (42) na večeři, je zadlužený až po uši! Známý dabér Gustav Bubník (59) je podle zjištění Blesku v insolvenci, do které se dostal kvůli dluhům za více než čtyři miliony korun.

Mar 26

Lucie Vondráčková na noční schůzce s mužem! Doprovod jí dělal slavný herec a dabér

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) na tajné noční schůzce. Zatímco na premiéru filmu Známí neznámí ve čtvrtek večer dorazila s kamarádkami, zřejmě z obav před kamerami. V pátek večer si vyrazila ve společnosti muže. A jde o známého herce a…

Jul 7

Zemřel herec a dabér Vladimír Kudla (†74): Namluvil desítky audioknih!

Smutná událost zasáhla český dabing. Zemřel herec a dabér Vladimír Kudla (†74), který namluvil také řadu dokumentů a audioknih. Zpráva se objevila nejprve na sociální síti.

Nov 20

Známý dabér a herec z Hvězdné brány zemřel! Bylo mu jen 47 let

Blesk.cz / Celebrity

Kanadský herec, komik a dabér Kirby Morrow (†47), který svou tvář i hlas propůjčil celé řadě populárních postav, ve středu 18. listopadu 2020 náhle zesnul. Jeho skon byl pro všechny obrovským šokem: bylo mu totiž pouhých 47 let…

Apr 22

Dvorní dabér Dustina Hoffmana Jiří Prager: Natřikrát zlomená ruka!

Blesk.cz / Celebrity

Sázení kytek se mu minulý týden stalo osudným. „Zakopl jsem na zahradě o drát a zlomil si natřikrát levou ruku,“ svěřil Blesku herec a pravnuk Aloise Jiráska Jiří Prager (69).

Oct 1

Herce Jiřího Hromadu trápí srdce, ale… Shodil 60 kilo a je k nepoznání!

Na křtu kalendáře Aleše Cibulky (42) všem vyrazil dech. Herec a bývalý prezident Herecké asociace Jiří Hromada (61) shodil ze 184 kil 60 kg! Jeho srdce totiž poslední roky nepracovalo, jak má, a tělo ve velkém zadržovalo vodu.

Apr 24

Zemřel herec a dabér Kepka! Pohádkový Rumplcimprcampr podlehl dlouhé nemoci

Blesk.cz / Celebrity

Další smutná zpráva zasáhla českou uměleckou scénu. Poté, co loni v červnu zemřela Gabriela Vránová (†78), odešel na věčnost nyní i její švagr Jaroslav Kepka (†83). Jeho skonu, o němž informoval Radiožurnál, předcházela dlouhá nemoc.

May 16

Jiří Hromada složil funkci prezidenta herecké asociace! Nahradí ho Vetchý?

Blesk.cz / Celebrity

Šest let byl Jiří Hromada (58) v čele herecké asociace. Teď přišlo náhlé rozhodnutí funkci položit. Proč? Nejspíš za to mohou zdravotní problémy, se kterými se věčný bojovník s váhou nyní potýká. Na jeho místo se třese několik kandidátů.

Mar 24

Herec Jiří Hromada po zhubnutí 90 kg znovu dramaticky přibral: Chůzi jistí berle!

Blesk.cz / Celebrity

Herec a prezident Herecké asociace Jiří Hromada (58) opět pořádně ztloustl. Před několika lety šel do sebe a podařilo se mu zhubnout, nyní ale opět přibral. Při chůzi se musí dokonce přidržovat berle.

Nov 30

Dabér Jiří Prager je pravnukem Aloise Jiráska: Vím o něm drby, které se nevyučují!

Blesk.cz / Celebrity

Dvorní český dabér Dustina Hoffmana Jiří Prager (65) má hodně slavné kořeny! Jeho pradědečkem byl slavný spisovatel Alois Jirásek (†79)! „Vím o něm věci, které se na školách nevyučují, takové ty drbárny,“ směje se herec.

Jun 2

Herec a dabér Petr Oliva skončil v nemocnici: V divadle už za něj mají náhradu!

Herce a majitele jednoho z nejslavnějších hlasů Česka neopouštějí zdravotní problémy. A to takové, že skončil v nemocnici. A zřejmě se nejedná o nic krátkodobého, protože v Divadle Radka Brzobohatého, kde působí, už za něj našli záskok.

Aug 31

Herec a dabér Martin Sobotka přišel o dítě: Co ho teď drží nad vodou?

Blesk.cz / Celebrity

Známe ho jako český hlas Adama Sandlera. Je ale mnohem víc, než to. Herec a dabér Martin Sobotka vyrůstal mezi baletkami na prknech divadla a také se rozhodl tam zůstat. Jeho životní rolí je pravděpodobně strýček Fester z muzikálu Adamsova…

Feb 20

Kvildští se loučili se šumavským patriotem: Odešel herec a dabér Jan Pohan

www.blesk.cz

Šumavská obec smutní. Odešel herec a dabér Jan Pohan (+84), který měl Kvildu za svůj druhý domov. Na své chalupě trávil každou volnou chvíli.

Feb 13

Zemřel herec a dabér Jan Pohan! Hlas Matlocka a komisaře Navarra

www.blesk.cz

Ve věku 84 let dnes dopoledne zemřel herec a dabér Jan Pohan, který ztvárnil desítky převážně vedlejších filmových a televizních rolí, díky svému mužnému vzhledu často představoval vojáky či kriminalisty. V roce 2001 získal Cenu Františka…