English

Jágr s Voráčkem rozhodli o výhře nad Lotyšskem, Česko vede skupinu

hokej.idnes.cz

Hokejová reprezentace po počátečních potížích duel s prvním papírově slabším soupeřem na mistrovství světa zvládla, Lotyšsko porazila 4:2. Rozhodly o tom dvě největší hvězdy týmu: Jaromír Jágr dostal Česko ve druhé třetině do vedení a…

More from idnes.cz

Feb 17

Jaromír Jágr si zatrénoval s Pittsburghem

tv.idnes.cz

Mimořádný moment, mimořádné zpestření. Den před vyvěšením dresu ke stropu haly v Pittsburghu se Jaromír Jágr opět vrhá do akce. Sociálními sítěmi kolují záběry, jak se na ledě připravuje s hráči Penguins. „Na Kladně máme tréninky těžší,“…

Nov 20

Upřímnou soustrast Jaromíru Jágrovi

horner.blog.idnes.cz

Jméno Jágr je v kruzích obdivovatelů ledního hokeje legendou, která již přesahuje samotný lední hokej. Vedle mé osobní soustrasti bych chtěl pomyslně poslat i pár útěšných slov, pokud taková dokážu mít.

Oct 15

Jaromír Jágr fyzioterapeutem

stagl.blog.idnes.cz

Má to zapotřebí? Aby se Jaromír Jágr mohl pohybovat na střídačce, zapsal se v týmu jako fyzioterapeut.

Feb 14

Setkání s Jaromírem Jágrem před jeho 50. narozeninami

tv.idnes.cz

Setkání s hokejovým útočníkem Kladna Jaromírem Jágrem před jeho 50. narozeninami, které oslaví 15. února. Bude představena nová pamětní bankovka s Jágrovou podobiznou, která bude vydána právě k jeho jubileu.

Aug 13

Čeští volejbalisté porazili v přípravě na mistrovství Evropy Lotyšsko

www.idnes.cz

Čeští volejbalisté porazili ve třetím přípravném zápase před domácím mistrovstvím Evropy v Ostravě dalšího účastníka šampionátu Lotyšsko 3:1. Výsledkově tak navázali na dvě vítězství nad Slovenskem v Hradci Králové.

Jun 15

Jaromír Jágr byl rasista a bolševik

knava.blog.idnes.cz

Píše se rok 2081. Na skvostné soše hokejisty, před nově zrekonstruovaným zimním stadionem v Kladně, se nalézají výkaly holubů. Nelítostný úděl mnoha soch, jež zdobí území bývalého Československa resp. České republiky.

Apr 14

" Podvodník" Jaromír Jágr je šokován....

Česko je šokováno spolu s ním. Počet milionářů rychle roste. Pochopitelně bez práce. Obyčejní lidé, kterým Jaromír Jágr otevřel oči a zjevil pravdu konečně bohatnou. Banky nám lžou. Určitě to není podvod. Jsem také šokován....

Jul 30

Bude mít Jaromír Jágr na extraligu? Pokud ano, bude to trochu smutné

trcalek.blog.idnes.cz

Můžeme oslavovat padesátiletého J. Jágra, před čtvrtstoletím snad nejlepšího světového hokejistu, jak to válí v extralize. Nebo si můžeme přiznat holou pravdu, že úroveň extraligy jde dolů každým rokem stejně jako český hokej

Jun 15

Jaromír Jágr potvrdil rozchod s Veronikou Kopřivovou

iDNES.cz

Jaromír Jágr (47) už netvoří pár s Veronikou Kopřivovou (28). Hokejista to potvrdil serveru Expres.cz. Rovněž modelka už přestala tajit nového přítele Miroslava Dubovického.

May 12

Jaromír Jágr vysvětlil, proč letos dáváme tolik gólů

iDNES.cz

„To byl včera kotel, co? A hlavně neskutečna atmosféra, my Češi to fakt dokážeme,“ ozval se před pár hodinami svým fanouškům na Facebooku Jaromír Jágr, který byl včera přímo v dějišti hokejového mistrovství.

May 1

Jaromir Jágr - z Boha nepřítel?

Před dnem práce který jistě budete všichni radostně s mávátky slavit, jen malé zamyšlení nad skandálem, který se týká Jaromíra Jagra, hokejisty, který náhle v nemilost upadl u části obyvatelstva.

Apr 30

Jaromír Jágr, vinen či nevinen?

Návštěva Jaromíra Jágra v Číně byla pochopitelnou aktivitou končící sportovní celebrity nebo tím Jaromír Jágr popřel vše, co kdy vykládal o svém dědečkovi a komunistech? Bylo nutné, aby se rozesmátý fotil s kancléřem Mynářem?

Oct 2

Už i Jaromír Jágr má špatný „kádrový profil“

Na Pražském hradě se minulý týden konala oslava 100. výročí českého sportu. Pozvání na ni přijala řada bývalých českých i československých sportovců, mezi nimi i hokejista Jaromír Jágr.

Jan 1

Jaromír Jágr v exkluzivní společnosti „tisícovkářů“

Jaromír Jágr je bezesporu jedním z nejlepších hokejistů nejen naší, ale i světové historie. Za svou bohatou kariéru překonal řadu milníků. Jak je na tom ve srovnání se svými konkurenty?

Oct 2

KOMENTÁŘ: Přestárlý hamižník Jaromír Jágr? Trochu úcty!

iDNES.cz / Sport

Proč nejsem připraven na konec Jágrovy kariéry v NHL, nazval svůj komentář Kevin Allen, jeden z nejuznávanějších zámořských hokejových reportérů.

Oct 13

Točí se film o Jaromíru Jágrovi, promítat se bude po celém světě

iDNES.cz / Kultura

Příběh Jaromíra Jágra zachytí celovečerní dokument 68, pojmenovaný podle slavného čísla na hokejistově dresu. Jiří Jurtin, producent Lídy Baarové, již získal k projektu Jágrovo svolení, o režii se podle zdrojů iDNES.cz jedná s významným…

Sep 2

Myslím, že jsem našel tu pravou, říká Jaromír Jágr

iDNES.cz

Jaromír Jágr (44) už více než půl roku chodí s modelkou Veronikou Kopřivovou (25). Hokejista věří, že jim společné štěstí vydrží. Přiznal, že nikdy neměl vztah jen proto, aby nebyl sám.

Jun 2

Přítelkyně mi peče bezlepkové bábovky, prozradil Jaromír Jágr

iDNES.cz

Hokejista Jaromír Jágr (44) je známý jedlík. Má rád řízky, těstoviny a sladkosti, především tatranky a polomáčené sušenky. Naopak mu nechutnají papriky. V rozhovoru pro magazín Forbes přiznal, že po čtyřicítce musel upravit jídelníček.…

May 13

Napište vzkaz Jaromíru Jágrovi, největší hvězdě šampionátu

hokej.idnes.cz

Je největší hvězdou šampionátu, říká o něm někdejší reprezentační brankář Milan Hnilička, další hokejové hvězdy mluví podobně. Vzkažte Jágrovi i vy, co byste mu chtěli říci.