English

Teplice - Příbram 1:1, v souboji o páté místo srovnává domácí Potočný

fotbal.idnes.cz

Jedni z nich by v příští sezoně mohli hrát Evropskou ligu - fotbalisté Teplic jsou šestí, hosté z Příbrami pátí. Jak dopadne jejich duel ve 28. kole české nejvyšší soutěže? Sledujte od 15 hodin podrobnou on-line reportáž.

More from idnes.cz

Dec 13

Bohemians - Liberec 0:0, převaha byla klokanům málo, předtím byl lepší Slovan

iDNES.cz / Sport

Navzdory víc než půl hodiny trvající početní výhodě fotbalisté Bohemians v dohrávce 17. kola remizovali s Libercem 0:0. Do vyloučení Ghaliho měl víc ze hry hostující Slovan, který pak v oslabení podržel brankář Bačkovský.

Feb 15

Teplice získaly posilu z Jablonce, zraněný Shejbal odchází do Bohemians

www.idnes.cz

Last minute změny ve fotbalových Teplicích. Prvoligový klub v ohrožení, kterému se po třech jarních prohrách přiblížily barážové příčky, získal na hostování Dominika Pleštila z Jablonce a naopak momentálně zraněného Jana Shejbala poslal do…

Nov 12

Fotbalisty Jablonce čeká v podzimním loučení Boleslav, Liberec zase Teplice

www.idnes.cz

Fotbalisté FK Jablonec se v závěru podzimní části první ligy představí doma. V utkání 16. kola nastoupí v sobotu v 15 hodin na stadionu Střelnice proti soupeři z nedaleké Mladé Boleslavi. „Není to sice tak prestižní jako s Libercem, ale…

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Jan 27

Jablonec a Bohemians remizovali, Liberec slavil v přípravě výhru

iDNES.cz

Fotbalisté Jablonce uzavřeli soustředění ve Španělsku remízou 2:2 s norským Stavangerem. Nerozhodně skončila i generálka Bohemians s rakouským Wolfsbergerem (1:1). Výhru slavil Liberec, který na soustředění v Turecku zdolal tým Škendija…

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

Jun 26

Fotbalový obránce Krob je blízko přestupu z Teplic do Jablonce

iDNES.cz / Sport

Fotbalový obránce Jan Krob je blízko přestupu z Teplic do Jablonce. Oba severočeské kluby jsou již podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Global Sports dohodnuté na přestupové částce a dvaatřicetiletý levý bek podepíše se čtvrtým…

Apr 27

Teplice - Příbram 0:0, domácí ztratili, ale desítku nakonec udrželi

iDNES.cz

Tepličtí fotbalisté navzdory bezbrankové remíze s Příbramí budou hrát nadstavbovou skupinu o Evropu. Domácí v lize bodovali po třech zápasech.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

Nov 24

Bohemians - Liberec 0:0, svižnému fotbalu chyběly jen góly

iDNES.cz / Sport

Souboj dvou příjemných překvapení fotbalové ligy vítěze neměl. V páteční předehrávce 15. kola domácí Bohemians 1905 remizovali s Libercem 0:0, byť oba týmy měly několik možností ke vstřelení gólu. Liberec zůstal čtvrtý, Bohemians jsou…

Sep 15

Teplice - Bohemians 0:0, v nudném souboji chyběly šance i góly

iDNES.cz / Sport

V sázce byl posun do špičky tabulky, ale Teplice ani Bohemians lákavou nabídku v předehrávce 7. kola fotbalové ligy nevyužily. Zápasu chyběly šance, i proto skončil bezbrankovou remízou.

Jan 21

Jablonec smetl Liberec, Bohemians deklasovali Příbram a postupují

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905, druholigových Pardubic a Popradu si zajistili v Tipsport lize vítězství ve svých skupinách a tím postup do Final Four v Mladé Boleslavi. "Klokani" deklasovali ve vyšehradské skupině A Příbram 5:0 a vyhráli v…

Feb 27

Příbram - Bohemians 0:0, Pražané své tutovky nevyužili, body se dělí

fotbal.idnes.cz

Jednou za gólmana zaskakoval na čáře obránce, pak Švec netrefil ze dvou metrů odkrytou bránu a třetí tutovku zlikvidoval brankář Hruška. Fotbalisté Bohemians byli v utkání 19. ligového kola v Příbrami třikrát velmi blízko vstřelení gólu,…

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Apr 28

Liberec má blízko do finále fotbalového poháru, Teplice smetl 3:0

fotbal.idnes.cz

Tepličtí fotbalisté nezachytili začátek obou poločasů, proto v úvodním semifinále domácího poháru prohráli v Liberci 0:3. Vítězové potvrdili formu z posledních ligových zápasů, kdy porazili Spartu či Slovácku. Odveta se hraje za dva týdny.

Apr 28

Je tu semifinále poháru: Liberec vs. Teplice, Boleslav vs. Jablonec

fotbal.idnes.cz

Úvodními zápasy začne v tomto týdnu semifinále fotbalového Poháru FAČR. Liberec v úterý řivítá Teplice, ve středu pak dojde na reprízu předloňského finále mezi čtvrtým týmem ligové tabulky Mladou Boleslaví a třetím Jabloncem.

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

fotbal.idnes.cz

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. Rozhodl o tom páteční los v pražském sídle asociace na Strahově.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.