English

Hübschman: Na trofeje jsem byl zvyklý. Teď ji chci pro Jablonec

iDNES.cz / Sport

Ve Spartě a hlavně během desetiletého angažmá v ukrajinském velkoklubu Šachtaru Doněck slavil jeden úspěch za druhým, teď chce Tomáš Hübschman zvednout nad hlavu trofej v Poháru FAČR v roli kapitána fotbalistů Baumitu Jablonec.

More from iDNES.cz / Sport

Jun 18

Hübschman ukončil ve 42 letech profi kariéru, v Jablonci ho čeká jiná role

iDNES.cz / Sport

Jablonecký fotbalista Tomáš Hübschman končí ve 42 letech profesionální kariéru. S reprezentací získal bronz na mistrovství Evropy v roce 2004, se Šachtarem Doněck vyhrál Pohár UEFA. Severočeský celek na svém webu oznámil, že Hübschman bude…

Oct 24

Králem fotbalového derby je Liberec, jablonecké trápení nekončí

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce po pěti letech ovládli domácí bitvu s rivalským Jabloncem. V 59. podještědském derby v sobotu U Nisy díky gólům Rabušice a van Burena zvítězili 2:0.

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

Jun 8

Čtyřicátník Hübschman nekončí. V Jablonci prodloužil smlouvu o další rok

iDNES.cz / Sport

Kapitán jabloneckých fotbalistů Tomáš Hübschman ani ve 40 letech nekončí s kariérou. Bývalý reprezentační záložník se severočeským prvoligovým klubem prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2023. Jablonečtí o tom informovali na svých…

Jun 21

Proč končit? Hübschman prodloužil v Jablonci smlouvu o další rok

iDNES.cz / Sport

Tomáš Hübschman ani v 39 letech nekončí s fotbalovou kariérou. Bývalý český reprezentant s Jabloncem na startu letní přípravy prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2022. Severočeši o tom informovali na sociální síti Twitter.

Feb 10

Liberec hraje pohár se Žižkovem ve čtvrtek, Jablonečtí hledají termín

www.idnes.cz

Fotbalisté prvoligových týmů Slovanu Liberec a FK Jablonec vstupují vzhledem k účasti v Evropské lize do domácího poháru MOL Cupu až ve 3. kole. Se soupeři z druhé ligy se měli utkat ve středu, ovšem kvůli sněhovým přívalům se oba duely…

Jul 10

Kapitán Hübschman zůstává, s Jabloncem prodloužil smlouvu o rok

iDNES.cz / Sport

Tomáš Hübschman prodloužil s fotbalovým klubem z Jablonce smlouvu o další rok. Na severu Čech působí od roku 2014, působí v roli kapitána. O pokračování spolupráce s osmatřicetiletým defenzivním záložníkem informoval klub na svém webu.

Jun 24

Jablonec - Liberec 1:1, domácí využili tlak po půli, v závěru srovnal Hübschman

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté uhájili před rivalem čtvrtou příčku. V druhém kole nadstavbové části pět minut před koncem srovnali souboj proti Liberci, který na ně dál ztrácí dva body. Hosté vedli gólem Kuchty ze 24. minuty.

May 27

Kapitán Hübschman prodloužil smlouvu v Jablonci o další rok

iDNES.cz / Sport

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman i v 37 letech pokračuje ve fotbalové kariéře. Bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 2004 prodloužil se čtvrtým týmem končícího ročníku první ligy smlouvu o další rok.

Jul 19

Jablonecký kapitán Hübschman se těší na Evropskou ligu a přeje si Arsenal

fotbal.idnes.cz

Kapitán Tomáš Hübschman se rozhodl pokračovat v kariéře i kvůli tomu, že s fotbalisty Jablonce díky třetímu místu v uplynulém ligovém ročníku postoupil přímo do skupiny Evropské ligy a čeká ho tak návrat do pohárů.

Jun 6

Jablonecký kapitán Hübschman: Láká mě Evropská liga i domácí nový model

iDNES.cz / Sport

Fotbalisty Jablonce přivedl zkušený Tomáš Hübschman s kapitánskou páskou na ruce po parádní jarní jízdě k ligovému bronzu a lukrativnímu postupu do skupiny Evropské ligy. Boje s elitními soupeři si nenechá ujít a v klubu podepsal nový…

May 5

Generálka na finále poháru? Jablonečtí fotbalisté vyzvou v lize Brno

fotbal.idnes.cz

Generálku na středeční finále domácího poháru MOL Cupu, ve kterém vyzvou pražskou Slavii, odehrají fotbalisté Jablonce v sobotním utkání 27. kola první ligy na stadionu poslední Zbrojovky Brno. Jablonečtí bojují o Evropskou ligu kromě…

Apr 3

Fotbalisté Liberce i Jablonce šlapou dál a útočí na evropské poháry

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Liberce se po výhře 1:0 na Slovácku udrželi na 3. místě ligy a na druhou Slavii už ztrácejí jen bod. Jablonec domácí výhrou 2:1 nad Bohemians potvrdil svou neskutečnou jarní fazonu: šest zápasů, šest výher, 5. příčka v tabulce.

Feb 16

Hlavní cíl? Vyhrát domácí pohár, říká jablonecký Hübschman

fotbal.idnes.cz

V týmu fotbalistů prvoligového FK Jablonec absolvoval už čtvrtou zimní přípravu a pokaždé pod vedením jiného trenéra. Po Jaroslavu Šilhavém, Zdenku Frťalovi a Zdeňku Kluckém musel jeden z nejzkušenějších ligových hráčů Tomáš Hübschman…

Nov 2

Slavia bez kapitána. Fotbalista Bílek po podzimu ukončí kariéru

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Slavia si bude v zimě volit nového kapitána. Jiří Bílek po podzimní části ukončí profesionální kariéru, ve čtyřiatřiceti letech. V klubu zůstane jako jeden z členů vedení.

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Oct 11

Ligovým týmům se v poháru nedařilo. Končí Jablonec i Slovácko

iDNES.cz / Sport

Pro fotbalisty Jablonce a Slovácka zmizela jedna z možností jak se protlačit do pohárové Evropy. Oba ligové týmy ve 3. kole MOL Cupu nestačily na soupeře z nižších soutěží.

May 13

Ve finále fotbalového poháru dojde na derby Jablonce s Libercem

fotbal.idnes.cz

Ve finále domácího fotbalového poháru se utkají rivalové z libereckého regionu. Jablonec a Liberec v semifinálových odvetách uhájily nadějné pozice z úvodních zápasů. Jablonec nad Mladou Boleslaví vyhrál i druhý zápas, Liberec v Teplicích…

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

fotbal.idnes.cz

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. Rozhodl o tom páteční los v pražském sídle asociace na Strahově.

Apr 14

Mátožná Sparta končí v poháru, dál jdou Jablonec, Liberec a Boleslav

fotbal.idnes.cz

Sparťanští fotbalisté pohárovou trofej neobhájí. Ve čtvrtfinálové odvetě po mizerném vystoupení prohráli v Jablonci 0:2, což přebilo její výhru z prvního zápasu 2:1. Do semifinále postoupily také Mladá Boleslav, která si poradila se…