English

USA pošlou do Evropy nové atomovky. Moskva: Odpovíme

Týden.cz / Zahraničí 6 sources

Rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě. Uvedl ve středu mluvčí Kremlu

Nové jaderné zbraně USA v Evropě? Rusko rázně odpoví, vyhrožuje Kreml

EuroZprávy.cz

Moskva - Pentagon se údajně chystá poslat do Německa přesnější jaderné bomby, což Moskva nese velmi nelibě. Kreml dnes oznámil, že rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy opravdu rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě.

Na jaderné zbraně v Německu patřičně odpovíme, hrozí Moskva Washingtonu

E15.cz

Rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě. Uvedl to mluvčí Kremlu. Pentagon se totiž prý chystá poslat do Německa přesnější jaderné bomby.

Rusko podle Kremlu odpoví na rozmístění nových amerických jaderných zbraní v Evropě

IHNED.cz / Zahraničí

Ministerstvo obrany Spojených států se údajně chystá poslat jaderné bomby do Německa.

Kyjev: Rusko bude reagovat, pokud USA rozmístí nové jaderné zbraně v Evropě

Deník.cz / Ze světa

Moskva - Rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě. Uvedl to dnes mluvčí Kremlu. Pentagon se totiž prý chystá poslat do Německa přesnější jaderné bomby.

Rusko podle Kremlu odpoví na nové jaderné zbraně USA v Evropě

www.ceskenoviny.cz

Moskva - Rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě. Uvedl to dnes mluvčí Kremlu. Pentagon se totiž prý chystá poslat do Německa...

Top Related Stories
156

Oct 1

Putin: Rusko a USA vytvoří mechanismus, aby sladily vojenské akce v Sýrii

Ruská letadla ve čtvrtek bombardovala údajné pozice povstalců na severozápadě Sýrie. Podle mluvčího Kremlu ruské nálety míří na různé teroristické organizace.

Oct 1

Mrtví civilisté při ruských náletech? Informační útok, reaguje Putin

Moskva - Informace o smrti civilistů při ruských náletech jsou dle Kremlu informačními útoky. Prezident Vladimir Putin dnes také řekl, že USA a Rusko vytvoří mechanismus pro koordinace akcí v Sýrii.

Oct 1

Rusko nebombarduje pouze IS, přiznal Kreml. Přilévání oleje do ohně, tvrdí Pentagon

Damašek - Ruské stíhačky pokračují v náletech proti povstalcům na severozápadě Sýrie. Moskva dosud tvrdila, že se zaměřuje jenom na pozice Islámského státu, dnes přiznala, že stíhačky útočí i na jiné skupiny.

Sep 23

Nové jaderné zbraně USA v Evropě? Rusko rázně odpoví, vyhrožuje Kreml

EuroZprávy.cz open event

Moskva - Pentagon se údajně chystá poslat do Německa přesnější jaderné bomby, což Moskva nese velmi nelibě. Kreml dnes oznámil, že rusko podnikne odvetná opatření, pokud Spojené státy opravdu rozmístí nové taktické jaderné zbraně v Evropě.

Sep 21

Evropa nezvládá migranty. Potřebujeme pomoc USA, vyzvala Merkelová

EuroZprávy.cz open event

Berlín - S přijímáním uprchlíků, kteří se každým dnes valí do Evropy, by měly pomoci Spojené státy. Výzvala k tomu dnes německá kancléřka Angela Merkelová.

Sep 18

USA jsou prý ochotny konzultovat s Ruskem situaci v Sýrii

Washington/Moskva - Spojené státy jsou otevřeny taktickým diskusím s Moskvou o válce v Sýrii, aby se vyhnuly případným nedorozuměním vyvolaným zvýšenou ruskou vojenskou přítomností...

Sep 16

Asad otevřeně promluvil o situaci v Sýrii. Toto se USA a Evropě líbit nebude

EuroZprávy.cz open event

Moskva – Syrský prezident Bašár Asad příliš často rozhovory neposkytuje, tentokrát ale udělal výjimku, a předstoupil hned před několik ruských médií. Promluvil nejen o situaci v zemi, ale i o uprchlické krizi, Západu a svém setrvání ve…

Sep 15

Válečná sekyra zakopána? Kreml nevylučuje dialog s USA o krizi v Sýrii

Moskva - V poslední době se stále částěji hovoří o tom, že by Rusko a USA mohly kvůli vleklé syrské krizi zakopat válečnou sekyru. Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov dnes k tomu řekl, že je dokonce nezbytné, aby obě velmoci spolu jednaly.

Sep 14

Rusko má starší demokracii než USA, tvrdí ruský veřejný činitel

Moskva - Podle šéfa ruské Ústřední volební komise má Rusko delší demokratickou tradici než Spojené státy. Důkazem má být dřívější jmenování prvního generála tmavé pleti.