English

Maďarsko zvažuje, že také napadne systém kvót u soudu

Novinky.cz / Zahraniční 6 sources

Vedle Slovenska také Maďarsko zvažuje, že napadne u soudu systém přerozdělování uprchlíků podle povinných kvót. Na čtvrteční tiskové konferenci v Budapešti to řekl šéf úřadu vlády János Lázár.

Také Maďarsko zvažuje soudní žalobu proti kvótám

Deník.cz / Ze světa

Budapešť – Také Maďarsko vedle Slovenska uvažuje o tom, že u soudu napadne systém kvót pro rozdělení migrantů schválený většinou ministrů vnitra členských zemí Evropské unie. Podle agentury Reuters to dnes v Budapešti řekl šéf úřadu…

Žalobu proti povinným kvótám zvažuje i Maďarsko

Budapešť - Slovensko možná ve svém tažení proti vnuceným kvótám nezůstane osamoceno. Žalobu na systém pro rozdělení migrantů schválený většinou ministrů vnitra EU zvažuje i Maďarsko.

Soudní žalobu proti kvótám migrantů prý zvažuje i Maďarsko

www.ceskenoviny.cz

Budapešť - Také Maďarsko vedle Slovenska uvažuje o tom, že u soudu napadne systém kvót pro rozdělení migrantů schválený většinou ministrů vnitra členských zemí Evropské unie. Na...

Žalobu na rozhodnutí o uprchlických kvótách zvažuje i Maďarsko

E15.cz / Zprávy

Také Maďarsko vedle Slovenska uvažuje o tom, že u soudu napadne systém kvót pro rozdělení migrantů schválený většinou ministrů vnitra členských zemí Evropské unie. Podle agentury Reuters to dnes v Budapešti řekl šéf úřadu maďarského…

Žalobu proti uprchlickým kvótám zvažuje i Maďarsko

www.ceskatelevize.cz

Také Maďarsko vedle Slovenska uvažuje o tom, že u soudu napadne systém kvót pro rozdělení migrantů schválený většinou ministrů vnitra členských zemí Evropské unie. Úmysl podat žalobu už ve středu ohlásil slovenský premiér Robert Fico,…

Top Related Stories
48

Sep 29

V Maďarsku a Chorvatsku klesá počet nových migrantů, už druhý den po sobě

Budapešť/Záhřeb - Do Maďarska přišlo v pondělí 5335 uprchlíků, už druhým dnem tak jejich počet klesá. Podle záznamů úřadů na cestě do Německa prošlo Maďarskem od začátku roku už 280.720 migrantů. Nižší číslo hlásí také chorvatská policie.

Sep 24

Maďarsko zvažuje, že také napadne systém kvót u soudu

Vedle Slovenska také Maďarsko zvažuje, že napadne u soudu systém přerozdělování uprchlíků podle povinných kvót. Na čtvrteční tiskové konferenci v Budapešti to řekl šéf úřadu vlády János Lázár.

Sep 23

Slovensko chce na hranicích s Maďarskem bariéru, která chrání základny USA

Přechodu migrantů z Maďarska na Slovensko má zabránit mobilní bariéra Hesco, kterou používají Spojené státy k ochraně svých základen. Podle serveru pluska.sk to uvedl slovenský ministr vnitra Robert Kaliňák.

Sep 18

NATO chce nová velitelství na Slovensku a Maďarsku

Brusel - Severoatlantická aliance se chystá rozšířit svou vojenskou přítomnost o Slovensko a Maďarsko, kde plánuje vybudovat nová regionální velitelství.