English

Na Slovensku zatkli tři muže. Jsou podezřelí z terorismu

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 2 sources

Bratislava - Po pátečních teroristických útocích začaly země více dbát na bezpečnost obyvatel a snaží se monitorovat každou podezřelou činnost. Bezpečnostní podmínky zpřísnilo i Slovensko. To ve středu zadrželo tři muže podezřelé z…

Top Related Stories
9

Nov 19

Slovensko zadrželo dvacet cizinců včetně Araba, který sestavoval drony

Od zavedení přísnějšího bezpečnostního režimu po pařížských teroristických útocích zadrželi na Slovensku dvacet cizinců. Většinou se jednalo o nelegální migranty, byl mezi nimi i občan Saúdské Arábie, který na Slovensku zkoušel drony. Ve…

Nov 19

Slovensko zadrželo 20 osob, je mezi nimi podezřelý Arab

Bratislava - Po pátečních teroristických útocích začaly země více dbát na bezpečnost obyvatel a snaží se monitorovat každou podezřelou činnost. Bezpečnostní podmínky zpřísnilo i Slovensko. Zadrželo dvacet osob, jsou podezřelé z terorismu.

Nov 19

Teror na Slovensku: Policie zatkla dvacet lidí, plánovali útok?

Blesk.cz open event

Chystal se na Slovensku teroristický útok jako v Paříži? Slovenská policie zadržela dvacet lidí, které podezřívá z terorismu. Potvrdil to ministr vnitra Robert Kaliňák. Šestnácti lidem byla nařížena deportace.

Nov 18

Slovensko kvůli terorismu zpřísní zákony, obvinění přijdou o část práv

Slovensko po teroristických útocích v Paříži zpřísní zákony ohledně terorismu a posílí stavy policie. Kriminalisté by měli mít více pravomocí a obvinění pak méně práv.

Nov 16

Slovensko monitoruje každého muslima v zemi, připustil Fico

Novinky.cz open event

Slovenský premiér Robert Fico v diskusním pořadu televize TA3 v neděli uvedl, že slovenské bezpečnostní složky monitorují každého muslima, přičemž ve většině případů jde o legální obyvatele země.