English

Sokolov po obratu nad Varnsdorfem urval výhru 3:2

Česká televize / ČT sport 4 sources

Praha - Fotbalisté Sokolova zvítězili v devátém kole Fotbalové národní ligy na domácím hřišti nad Varnsdorfem 3:2, přestože museli dvakrát dotahovat. Po bezbrankovém prvním poločase se ve druhé půli strhla gólová přestřelka a sokolovští…

Sokolov vydařeným závěrem otočil bitvu s Varnsdorfem

Deník.cz / Sport

Praha - Fotbalisté Sokolova porazili v 9. kole druhé ligy Varnsdorf 3:2, obrat se jim přitom podařil až v závěrečných sedmi minutách.

Skvělý finiš přinesl Sokolovu tři body, Varnsdorf prohrál 2:3

isport.blesk.cz

Fotbalisté Sokolova vyhráli v 9. kole FNL doma nad Varnsdorfem 3:2, když zápas plný šancí otočili v posledních sedmi minutách. Vyhráli tak už potřetí za sebou a drží se v nejlepší šestici.

Top Related Stories
24

Oct 15

Olomouc dál válí, Varnsdorf prohrál počtvrté v řadě

Znojmo - Fotbalisté Sigmy Olomouc v 11. kole FNL vyhráli 2:1 v Sokolově a osmým vítězstvím v řadě si upevnili vedoucí pozici v druholigové tabulce. Druhá Ostrava ztrácí už pět bodů, ale má k dobru dnešní domácí zápas s Viktorií Žižkov.…

Oct 15

Olomoucký lídr vyhrál v Sokolově, vítkovické trápení pokračuje

Fotbalisté Olomouce osmým vítězstvím za sebou potvrdili vedení ve druhé lize. V 11. kole vyhráli v Sokolově 2:1 a momentálně vládnou v neúplné tabulce o pět bodů. Druhá Ostrava má ale k dobru sobotní domácí zápas s Viktorií Žižkov.

Oct 8

Druhá liga: Třinec ukončil šestizápasovou neporazitelnost Sokolova

iDNES.cz open event

Fotbalisté Sokolova po šesti zápasech prohráli, když v 10. kole druhé ligy podlehli 1:2 Třinci na jeho hřišti. Poprvé od 24. srpna tak Západočeši nezískali ani bod.

Oct 1

Sokolov vydařeným závěrem otočil bitvu s Varnsdorfem

Praha - Fotbalisté Sokolova porazili v 9. kole druhé ligy Varnsdorf 3:2, obrat se jim přitom podařil až v závěrečných sedmi minutách.

Sep 17

Fotbalisté Sokolova po třech remízách zdolali Táborsko

Sport.cz open event

Fotbalisté Sokolova se po třech remízách v řadě dočkali vítězství. V domácím deštivém zápase 7. kola FNL porazili Táborsko 2:1 a dostali se před...