English

Zeman jmenuje Dědka a Moru novými členy bankovní rady ČNB

ČeskéNoviny.cz 22 sources

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes odpoledne jmenuje novými členy Bankovní rady České národní banky (ČNB) Oldřicha Dědka a Marka Moru. V sedmičlenné radě nahradí Pavla Řežábka a Lubomíra...

Zeman jmenoval nové členy rady ČNB. Dva zkušení ekonomové budou rozhodovat i o konci intervencí

Analytici nečekají, že by noví členové - Oldřich Dědek a Marek Mora - znamenali podstatnou změnu pro případný konec devizových intervencí.

Prezident Zeman jmenoval novými členy rady ČNB Dědka a Moru

E15.cz / Zprávy

Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval novými členy bankovní rady České národní banky Oldřicha Dědka (63) a Marka Moru (45). V sedmičlenné radě nahradí Pavla Řežábka a Lubomíra Lízala, kterým v únoru vyprší mandát.

Zeman jmenoval Dědka a Moru novými členy ČNB. Oba jsou příznivci eura

Novinky.cz / Ekonomika

Prezident Miloš Zeman jmenoval v úterý odpoledne do bankovní rady České národní banky (ČNB) Marka Moru a Oldřicha Dědka. Oba od poloviny února ve funkci nahradí dva dosluhující členy Lubomíra Lízala a Pavla Řežábka. Mora i Dědek jsou…

Bankovní rada ČNB má dva nové členy jmenované prezidentem Zemanem

Deník.cz / Ekonomika

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval novými členy bankovní rady České národní banky Oldřicha Dědka (63) a Marka Moru (45). V sedmičlenné radě nahradí Pavla Řežábka a Lubomíra Lízala, kterým v únoru vyprší mandát.

Zeman jmenoval dva nové radní ČNB. Intervence skončí v létě

iDNES.cz

V sedmičlenné radě České národní banky zasedli Oldřich Dědek, koordinátor pro zavedení eura a ekonom Marek Mora. Z původní sestavy, která nebyla nakloněna prezidentu Miloši Zemanovi, zůstali v radě dva lidé.

Prezident Zeman jmenoval novými členy rady České národní banky Dědka a Moru

IHNED.cz

Oldřich Dědek a Marek Mora se v úterý stali novými členy bankovní rady České národní banky.

Zeman jmenoval dva nové členy rady ČNB, mají bohatou zkušenost s EU

Praha - Novými členy bankovní rady České národní banky se dnes stali Oldřich Dědek (63) a Marek Mora (45). Jmenoval je prezident Miloš Zeman, který ocenil, že mají bohatou zkušenost s EU a její finanční politikou.

Prezident Zeman jmenoval Dědka a Moru novými členy rady ČNB

Lidovky.cz / Byznys

Prezident Miloš Zeman v úterý jmenoval novými členy bankovní rady České národní banky Oldřicha Dědka (63) a Marka Moru (45). V sedmičlenné radě nahradí Pavla Řežábka a Lubomíra Lízala, kterým v únoru vyprší mandát.

Top Related Stories
272

Feb 13

Noví členové Rady ČNB už vědí, co budou dělat. Dědek dohlédne na rozpočet, Mora na řízení rizik

Na mimořádném zasedání Bankovní rady České národní banky se rozhodovalo nejen o novém rozdělení kompetencí, ale i o úpravě těch stávajících.

Jan 31

Zeman jmenoval nové členy rady ČNB. Dva zkušení ekonomové budou rozhodovat i o konci intervencí

Analytici nečekají, že by noví členové - Oldřich Dědek a Marek Mora - znamenali podstatnou změnu pro případný konec devizových intervencí.

Jan 31

Zeman pošle v úterý do vedení centrální banky dva nové členy: Dědka a Moru

Prezident Miloš Zeman dnes odpoledne jmenuje novými členy Bankovní rady České národní banky Oldřicha Dědka a Marka Moru. V sedmičlenné radě nahradí Pavla Řežábka a Lubomíra Lízala, kterým v únoru vyprší mandát.

Jan 19

Větší šance na přijetí eura? Zeman vybral do ČNB eurofily

Echo24.cz open event

Kritika Evropské unie, která často zaznívá z úst prezidenta Miloše Zemana, je jen divadlem pro média a voliče. Myslí si to ekonomický expert ODS Jan Skopeček, podle kterého český prezident svými praktickými kroky posouvá Česko k eurozóně.…