English

Siniaková smetla v Hamburku Pigossiovou a je po 11 měsících ve čtvrtfinále

ČeskéNoviny.cz / Sport 12 sources

Hamburk - Tenistka Kateřina Siniaková smetla dnes na antukovém turnaji v Hamburku Lauru Pigossiovou z Brazílie dvakrát 6:1 a probojovala se poprvé v sezoně do čtvrtfinále dvouhry. Rodačka...

Siniaková potvrdila, že má v Hamburku formu. Pigossiovou porazila dvakrát 6:1 a je ve čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Kateřina Siniaková navázala na turnaji v Hamburku na povedené první kolo, ve kterém zdolala nasazenou dvojku Rusku Darju Kasatkinovou. V osmifinálovém duelu porazila Brazilku Lauru Pigossiovou dvakrát 6:1 a postoupila do…

Krejčíková pokračuje v Hamburku vítězně. Frechovou porazila 6:3 a 6:1 a je ve čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Barbora Krejčíková napodobila svou deblovou parťačku Kateřinu Siniakovou a stejně jako ona postoupila na turnaji v Hamburku do čtvrtfinále. Ve druhém kole zdolala Polku Magdalenu Frechovou poměrem 6:3 a 6:0.

Skvělá Krejčíková vyprovodila Polku kanárem. V Hamburku je už ve čtvrtfinále

Aktuálně.cz / Sport

Barbora Krejčíková zvítězila v Hamburku nad Polkou Magdalenou Frechovou 6:3, 6:0 a zajistila si na tamní antuce postup do čtvrtfinále.

Siniaková si poprvé v sezoně zahraje čtvrtfinále singlu, soupeřce povolila dvě hry

Aktuálně.cz / Sport

Kateřina Siniaková porazila na turnaji v Hamburku Lauru Pigossiovou z Brazílie dvakrát 6:1 a zahraje si poprvé v sezoně čtvrtfinále dvouhry.

Wimbledonské šampionky v Hamburku září, Siniaková i Krejčíková své soupeřky deklasovaly

Sport.cz

Tenistka Kateřina Siniaková smetla na antukovém turnaji v Hamburku Lauru Pigossiovou z Brazílie dvakrát 6:1 a probojovala se poprvé v sezoně do čtvrtfinále dvouhry. Rodačka z Hradce Králové se mezi nejlepších osm hráček na turnaji WTA…

Snadná výhra a první čtvrtfinále v sezoně. Siniaková smetla brazilskou soupeřku

www.idnes.cz

Kateřina Siniaková poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále dvouhry. Česká tenistka na turnaji v Hamburku porazila brazilskou soupeřku Lauru Pigossiovou 6:1, 6:1.

Siniaková soupeřce nedala šanci a hladce prošla do čtvrtfinále

TN.cz / Sport

Česká tenistka Kateřina Siniaková zaznamenala dvě singlové výhry v řadě naposledy v březnu v Miami, teď se jí to konečně podařilo zopakovat na antukovém turnaji v Hamburku, kde v osmifinále vyřadila Brazilku Pigossiovou po 71 minutách hry.

Siniaková si na turnaji v Hamburku poprvé v sezoně zahraje čtvrtfinále dvouhry

www.sport.cz

Tenistka Kateřina Siniaková porazila na turnaji v Hamburku Lauru Pigossiovou z Brazílie dvakrát 6:1 a zahraje si poprvé v sezoně čtvrtfinále dvouhry.

Top Related Stories
55

Jul 21

Krejčíková bez šance, v Hamburku končí ve čtvrtfinále. Do akce půjde Lehečka

Sport.cz open event

Hned tři velká jména měla český tenis ve hře ve čtvrtečním programu turnajů. V Hamburku ve čtvrtfinále dohrála Barbora Krejčíková, když podlehla Rusce Potapovové 1:6, 3:6. Zhruba od 15:00 bude o semifinále usilovat i její deblová parťačka…

Jul 19

Skvělá Krejčíková vyprovodila Polku kanárem. V Hamburku je už ve čtvrtfinále

Barbora Krejčíková zvítězila v Hamburku nad Polkou Magdalenou Frechovou 6:3, 6:0 a zajistila si na tamní antuce postup do čtvrtfinále.

Jul 19

Siniaková poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále singlu, soupeřce povolila dvě hry

Kateřina Siniaková porazila na turnaji v Hamburku Lauru Pigossiovou z Brazílie dvakrát 6:1 a zahraje si poprvé v sezoně čtvrtfinále dvouhry.

Jul 17

Siniaková se ve dvouhře zvedá. Po velkém boji porazila světovou dvanáctku

TN.cz / Sport open event

Česká tenistka Kateřina Siniaková postoupila na turnaji v Hamburku do druhého kola. V neděli večer si poradila s aktuálně dvanáctou nejlepší tenistkou světa Ruskou Darjou Kasatkinovou, kterou porazila po 156 minutách 6:2, 2:6 a 6:4. Do…

Jul 14

Módní policie: Krejčíková a Siniaková slavily vítězství na turnaji ve Wimbledonu v černých róbách. Vypadaly fantasticky

OnlyU open event

Na první pohled dvě půvabné ženy v krásných šatech, které se užívají večeři. Až při druhém pohledu člověku dojde, že se jedná o veleúspěšné tenistky Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou. Holky se v Londýně hodily do gala a vypadaly…

Jul 13

Krejčíková coby jednička selhala s hráčkou ze druhé stovky. Zato Siniaková jde dál

Nejvýše nasazená tenistka turnaje v Budapešti prohrála s Číňankou Wang Si-jü. Její parťačce z úspěšného debla Ukrajinka Kalininová zápas vzdala.

Jul 10

Hra, set, zápas: Krejčíková, Siniaková. Podívejte se na sestřih a předávání trofeje

Aktuálně.cz open event

Takto vypadaly klíčové okamžiky finále ženské čtyřhry.