English

Moldavsko dočasně uzavřelo vzdušný prostor

Novinky.cz 18 sources

Moldavsko v úterý na několik hodin uzavřelo svůj vzdušný prostor. Krok úřady zdůvodnily zajištěním bezpečnosti civilní dopravy, informovala moldavská média.

Moldavsko uzavřelo vzdušný prostor. Byly za tím bezpečnostní důvody

TN.cz / Zahraničí

Moldavsko v úterý před polednem zhruba na tři hodiny uzavřelo svůj vzdušný prostor. Podle zdrojů z kišiněvského letiště za tím stály obavy o národní bezpečnost. Provoz na nebi se obnovil přibližně v 15. hodin.

Moldavsko na několik hodin uzavřelo svůj vzdušný prostor

ČeskéNoviny.cz

Kišiněv - Moldavsko na několik hodin uzavřelo svůj vzdušný prostor, krátce před druhou hodinou SEČ pak oznámilo jeho opětovné otevření. Krok úřady zdůvodnily zajištěním bezpečnosti...

Moldavsko po několika hodinách opět otevřelo vzdušný prostor. Uzavírku úřady...

Deník N

Moldavsko po několika hodinách opět otevřelo vzdušný prostor. Uzavírku úřady zdůvodnily zajištěním bezpečnosti civilní dopravy, píší moldavská média. (ČTK)

Moldavsko na několik hodin uzavřelo vzdušný prostor. Kvůli nepřátelskému dronu?

www.blesk.cz

Moldavsko dnes na několik hodin uzavřelo svůj vzdušný prostor, krátce před druhou hodinou SEČ pak oznámilo jeho opětovné otevření. Krok úřady zdůvodnily zajištěním bezpečnosti civilní dopravy, píší moldavská média.

Moldavsko dočasně uzavřelo svůj vzdušný prostor. Důvod zatím není jasný....

Deník N

Moldavsko dočasně uzavřelo svůj vzdušný prostor. Důvod zatím není jasný. Nedávno moldavský vzdušný prostor narušily dvě ruské střely. (UP)

Moldavsko na čas uzavřelo svůj vzdušný prostor. Narušil ho cizí dron

Forum24

Vzdušný prostor Moldavské republiky byl asi na tři hodiny uzavřen. Informaci potvrdili zástupci Státního podniku pro využití vzdušného prostoru a letové provozní služby "MoldATSA".

Moldavsko na několik hodin uzavřelo vzdušný prostor. Příčinou byl objekt podobný balonu

ct24.ceskatelevize.cz

Moldavská republika v úterý na několik hodin uzavřela svůj vzdušný prostor. Úřady krok zdůvodnily zajištěním bezpečnosti civilní dopravy, k opětovnému otevření došlo krátce před druhou hodinou středoevropského času. Úřad pro civilní…

Polský vzdušný prostor včera narušila tři ruská vojenská letadla, oznámilo...

denikn.cz

Polský vzdušný prostor včera narušila tři ruská vojenská letadla, oznámilo nizozemské ministerstvo obrany. Podle něj šlo o průzkumný Iljušin a dvě stíhačky Su-27. Dva nizozemské letouny, které se v NATO podílejí na ochraně Polska a Pobaltí…

Top Related Stories
27

Feb 16

Další, kdo se bojí Rusů. Moldavsko podezírá Kreml z plánování násilného rozvratu za pomoci Bělorusů či Srbů

Lidovky.cz open event

Je to už bezmála rok, co Rusko vtrhlo na Ukrajinu a nedaleký Kišiněv se obává, že Moldavsko bude dalším na řadě. Zemí se šíří strach z chystané destabilizace státu pod taktovkou Ruska.

Feb 14

Moldavsko dočasně uzavřelo vzdušný prostor

Novinky.cz open event

Moldavsko v úterý na několik hodin uzavřelo svůj vzdušný prostor. Krok úřady zdůvodnily zajištěním bezpečnosti civilní dopravy, informovala moldavská média.

Feb 10

"Tak tohle překračuje všechny meze!" Rusy vytočily kroky Moldavska

Moldavská republika se rozhodla zatočit se separatismem na svém území. Nejchudší země Evropy schválila zákon, který bude tvrdě trestat separatistické názory i skutky. Díky tomuto zákonu budou moci moldavské úřady zakročit proti Podněstří,…