English

Bývalý reprezentační kapitán Suchý prodloužil smlouvu s Mladou Boleslaví

Sport.cz 3 sources

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Marek Suchý prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i na příští sezonu. Šestatřicetiletý obránce působí v klubu od roku 2021. Středočeský celek informoval o podpisu na svém webu.

Mladá Boleslav si pojistila služby Suchého, prodloužil smlouvu na další sezónu

EuroFotbal.cz

Bývalý kapitán české reprezentace Marek Suchý prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i na příští sezonu. Šestatřicetiletý obránce působí v klubu od roku 2021. Středočeský celek informoval o podpisu na svém webu.

Suchý cítí ze současného týmu Mladé Boleslavi sílu, i proto prodloužil smlouvu

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Marek Suchý prodloužil s Mladou Boleslaví kontrakt i na příští sezonu. Šestatřicetiletý obránce působí v klubu od roku 2021.

Suchému se líbí, kam Mladá Boleslav směřuje a těší se na příští sezonu: Ze současného týmu cítím sílu

www.efotbal.cz

Česká liga > Bývalý kapitán české reprezentace Marek Suchý prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i na příští sezonu. Šestatřicetiletý obránce působí v klubu od roku 2021. Středočeský celek informoval o podpisu na svém webu.

Marek Suchý: Ze současného týmu cítím sílu, neměl jsem nad čím přemýšlet

/OSOBNOST DENÍKU/ Stoper Mladé Boleslavi Marek Suchý prodloužil ve středočeském klubu i na další sezonu. Ta by mohla být pro boleslavské barvy pohárová.

Suchý o rok prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi. Líbí se mi, kam klub směřuje, říká

www.livesport.cz

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Marek Suchý (36) prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i na příští sezonu. Zkušený obránce působí v klubu od roku 2021. Středočeský celek informoval o podpisu na svém webu.

Top Related Stories
24

May 18

Sparta porazila Mladou Boleslav 5:0 a slaví už 38. titul. Čtyřikrát se trefil Kuchta

Fotbalisté Sparty vyhráli díky čtyřem gólům Jana Kuchty v předposledním 4. kole ligové nadstavbové skupiny o titul v Mladé Boleslavi 5:0 a poprvé od roku 2001 obhájili trofej. Pražané udrželi před městským rivalem Slavií, která třetí…

May 18

Mladá Boleslav - Sparta 0:0. Domácí mohli vést, Sakala ale rozvlnil jen boční síť

Aktuálně.cz open event

Sledujte on-line přenos z utkání čtvrtého kola nadstavbové skupiny o titul ve fotbalové Fortuna:Lize mezi Mladou Boleslaví a Spartou Praha.

May 7

Bývalý reprezentační kapitán Suchý prodloužil smlouvu s Mladou Boleslaví

Sport.cz open event

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Marek Suchý prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i na příští sezonu. Šestatřicetiletý obránce působí v klubu od roku 2021. Středočeský celek informoval o podpisu na svém webu.

May 5

Plzeň - Ml. Boleslav 3:0, Šulc v roli nahrávače už v úvodu zařídil výhru

V rozmezí 10. a 12. minuty si Pavel Šulc dvakrát naběhl z pravého křídla, dal míč pod sebe a pak se běžel se spoluhráči radovat. Plzeňští fotbalisté i díky němu na úvod nadstavby porazili Mladou Boleslav 3:0, na slepené góly Cadua a…

May 5

ONLINE: Plzeň - Ml. Boleslav 2:0, dva slepené góly, po Caduovi jásá Souaré

Už na začátku nadstavby mají třetí místo jisté a jejich šance na lepší postavení jsou minimální. Plzeňští fotbalisté své první utkání ve skupině o titul hrají doma s Mladou Boleslaví. Od 15 hodin ho můžete sledovat v podrobné online…