English

Euro je blízko. Česko už v neděli může slavit, na úkor Nizozemska

iDNES.cz / Sport

Český fotbal může už v neděli, tedy dvě kola před koncem kvalifikace, rozjet oslavy postupu na mistrovství Evropy 2016. Potřebuje, aby reprezentace zvítězila v Lotyšsku a Nizozemsko zároveň nevyhrálo v Turecku.

More from iDNES.cz / Sport

May 28

PŘEHLED: Vizitky českých fotbalistů, kteří pojedou na Euro 2024 v Německu

iDNES.cz / Sport

Tři brankáři, devět obránců, devět záložníků a pět útočníků. Reprezentační trenér Ivan Hašek vybral šestadvacet jmen pro blížící se Euro v Německu, kde se čeští fotbalisté v základní skupině postupně utkají s Portugalskem, Gruzií a…

May 14

Reeperbahn, hotel, stadiony. Fukal nám ukázal zázemí českých fotbalistů pro Euro

iDNES.cz / Sport

Dvoumetrová prosklená vitrína zlehka zavrže, okno se pootevře a odbarvená blondýnka v letech (a prakticky bez prádla) vystrčí ukazováček, kterým dvakrát vyzývavě zatočí: „Co bys rád?“ Spíš nic, děkuju.

Mar 27

Děkuji za důležité vítězství a postup na Euro, vzkázal Zelenskyj fotbalistům

iDNES.cz / Sport

Ukrajinští fotbalisté věnovali postup na evropský šampionát krajanům a vojákům, kteří už více než dva roky čelí ruské vojenské agresi. Svěřenci kouče Serhije Rebrova v úterním finálovém utkání play off zdolali v polské Vratislavi 2:1…

Sep 5

Stačí tři výhry doma a Euro fotbalistům neunikne. Kdo je blízko postupu?

iDNES.cz / Sport

Když angličtí fotbalisté v sobotu ve Vratislavi zvítězí nad Ukrajinou, mohou být prvním postupujícím z kvalifikace na mistrovství Evropy, které příští rok pořádá Německo. Blízko účasti budou i Češi, pokud ve čtvrtek v Praze porazí Albánii.

Aug 16

České pozemkáře čekají kvalifikace o postup na mistrovství Evropy

www.idnes.cz

České pozemkáře čekají kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Muži si o účast na šampionátu v roce 2023 zahrají od středy v Ourense s domácím Španělskem, Polskem a Portugalskem, ženy v Dublinu narazí na Irsko, Polsko a Turecko.

Sep 1

České florbalové juniorky na úvod MS rozdrtily Lotyšsko

www.idnes.cz

České florbalové juniorky při vstupu do mistrovství světa ve švédské Uppsale rozdrtily Lotyšsko 16:0. Obhájkyně bronzu z roku 2018 čeká další zápas v základní skupině B ve čtvrtek od 14:00 proti Slovensku a mohou si v něm zajistit postup…

Aug 13

Čeští volejbalisté porazili v přípravě na mistrovství Evropy Lotyšsko

www.idnes.cz

Čeští volejbalisté porazili ve třetím přípravném zápase před domácím mistrovstvím Evropy v Ostravě dalšího účastníka šampionátu Lotyšsko 3:1. Výsledkově tak navázali na dvě vítězství nad Slovenskem v Hradci Králové.

Jun 20

ONLINE: Ukrajina - Rakousko, fotbalisté hrají o premiérový postup

www.idnes.cz

Fotbalisté Ukrajiny a Rakouska hrají v pondělí na Euru od 18 hodin o druhé místo ve skupině C. Obě země bojují o vůbec první postup do vyřazovací části. Utkání hrané v rumunské Bukurešti sledujte v podrobné online reportáži.

Feb 23

České fotbalistky si zahrají baráž o postup na mistrovství Evropy

iDNES.cz

České fotbalistky skončily v kvalifikační skupině o mistrovství Evropy druhé a v dubnu si zahrají baráž o premiérový postup na šampionát. Svěřenkyním trenéra Karla Rady pomohla ke třetí účasti v play off v historii dnešní porážka třetího…

Jun 14

České basketbalistky prohrály na turnaji v Praze s Lotyšskem

iDNES.cz / Sport

České basketbalistky prohrály na turnaji v Praze v hale Královka s Lotyšskem 63:69 a utrpěly v přípravě na mistrovství Evropy v Rize a Bělehradu třetí porážku ze šesti zápasů.

Jun 15

Makedonci českým házenkářům nepomohli, postup na Euro stále není jistý

iDNES.cz / Sport

Na dálku fandili balkánským rivalům, aby jim přihráli jistotu účasti na mistrovství Evropy. Jenže čeští házenkáři budou muset o postup na šampionát, který hostí v příštím roce Chorvatsku, bojovat až do nedělního posledního zápasu…

Jan 26

Fotbalisté do 21 let o postup na další Euro budou bojovat i s Chorvaty

iDNES.cz

Nejbližší šampionát fotbalistů do 21 let se uskuteční až v červnu, ale nová reprezentační generace už zná, s kým se utká o postup na mistrovství Evropy v roce 2019 v Itálii. Češi mají ve skupině Chorvatsko, Řecko, Moldavsko, Bělorusko a…

Jul 8

Českým fotbalistům opět kraluje Čech, podesáté získal Zlatý míč

iDNES.cz / Sport

Nejlepším českým fotbalistou v uplynulé sezoně 2015/2016 byl Petr Čech. Čtyřiatřicetiletý brankář vyhrál už podesáté v kariéře anketu Zlatý míč. Druhý skončil Vladimír Darida, třetí David Lafata.

Jun 5

Hodnoťte výkon českých fotbalistů v generálce na Euro proti Koreji

iDNES.cz / Sport

Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů v zápase proti Koreji? Známkujte reprezentační hráče v generálce na Euro jako ve škole - jednička nejlepší, pětka nejhorší.

Nov 11

VIDEO: Fotbalisté oslavili postup na Euro zpěvem, Čech si zabubnoval

iDNES.cz / Sport

Nevšední formu oslavy postupu na mistrovství Evropy předvedli čeští fotbalisté. Společně nazpívali píseň, jejímž mottem je mušketýrské heslo Jeden za všechny, všichni za jednoho. To už je provázelo celou úspěšnou kvalifikaci.

Sep 6

OBRAZEM: Osm kroků k postupu. Jak fotbalisté dokráčeli na Euro 2016

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace slaví postup na mistrovství Evropy 2016. Zajistila si ho dvě kola před koncem kvalifikace. Připomeňte si, jak cesta na šampionát vypadala.

Sep 6

Oznámkujte české fotbalisty za jejich výkon v Lotyšsku

iDNES.cz / Sport

Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů v kvalifikačním zápase proti Lotyšsku? Oznámkujte hráče jako ve škole - jednička nejlepší, pětka nejhorší.

Sep 6

Lotyšsko - Česko 1:2, fotbalisté s předstihem postoupili na Euro

iDNES.cz

Vrcholný turnaj fotbalistů bude po čtyřech letech zase s českou účastí. Národní mužstvo s předstihem vybojovalo postup na mistrovství Evropy, které příští rok hostí Francie. Vyhrálo v Lotyšsku 2:1 a Nizozemci, jejichž ztrátu potřebovalo,…

Sep 5

Fotbalisté Anglie si zajistili postup na Euro, Slováci poprvé padli

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Anglie mají po výhře 6:0 v San Marinu jako první tým jistý postup na mistrovství Evropy 2016, které se uskuteční ve Francii. Poprvé v kvalifikaci nebodovalo Slovensko, které po porážce 0:2 ve Španělsku kleslo ve své skupině na…

May 2

Oznámkujte české hokejisty za jejich výkon proti Lotyšsku

hokej.idnes.cz

Jak se vám líbil výkon českých hokejistů proti Lotyšsku? Který hráč vás zaujal nejvíc? Dejte jim své hodnocení tak, jako byste známkovali ve škole.