English

Pryč z EU, je to seskupení zmaru. Hloupá hazardérská imigrační politika západních vlád. Mezi lidmi se vytrácí soucit. A kariérista Babiš... Klausův Jakl promluvil

ParlamentniListy.cz

ROZHOVOR Podle bývalého tajemníka prezidenta Klause Ladislava Jakla demokracie a svoboda je spíše nechtěným, skoro náhodným důsledkem toho, že zájmy lidí jsou velmi rozdílné, takže se jejich střet ustálí v jisté křehké rovnováze. Ale ve…

More from ParlamentniListy.cz

Jan 26

Ladislav Jakl: Vyhraje muž, nebo nůž?

Čtvrteční glosa Ladislava Jakla

Sep 9

Ladislav Jakl: A dál už nic

Dnes mají české dálnice kulaté narozeniny. Je to totiž zrovna 55 let, co se započalo s výstavbou naší dálniční sítě.

May 26

Ladislav Jakl: Energetická kocovina

Co je moc, to je moc. I otrlého čtenáře musela ohromit kombinace titulků včerejších Lidových novin. Na jedné straně čteme „Energie opět zdraží. Rekordně“. A hned naproti stojí „Válka by měla Green Deal urychlit“.

Feb 8

Ladislav Jakl: Politická nemoc

Slýcháme, že restrikce, zákazy, omezení, povinnosti či lockdowny jsou ryze odbornou záležitostí, která nesporně plyne z charakteru viru SARS CoV – 2. Ale je tomu opravdu tak?

Mar 6

Ladislav Jakl: Jsme ve válce s Íránem?

Vypadá to, že do takové války jsme zatahováni. Dnes jsou v módě silácké výroky, že s „lumpy“ se nevyjednává, s těmi se prý bojuje. Odhlížím od toho, že se to snadno říká z tepla domova tisíce kilometrů daleko, dokonce se to snadno říká i…

Nov 9

Ladislav Jakl: Více kohoutů více ví

Na cedulích před mnoha podniky vídáme pyšný nápis: u nás máme 8 druhů piv (nebo pět, nebo patnáct, prostě víc než dva). Co to vůbec znamená? A je taková prezentace vůbec správně?

Oct 21

Hnus a kreatura. Po pěsti dostal Jakl Fendrychem. Jak to bylo s útokem v metru?

ParlamentniListy.cz

Komentátor Martin Fendrych se pustil do Ladislava Jakla, bývalého tajemníka prezidenta Václava Klause, a označil ho za lháře. To vše kvůli květnové kauze, kdy Jakl informoval o svém napadení v pražském metru, které podle něj bylo politicky…

Aug 20

Ladislav Jakl: Nová doba

Za poslední roky se s podnebím na Zemi nic zvláštního nestalo. Přitom hlasitost hysterického alarmismu se zvýšila několikanásobně. O čem to svědčí?

Jul 21

Napadení v metru: Jakla čeká výslech na policii

ParlamentniListy.cz

Člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Ladislav Jakl se podle všeho bude muset dostavit k výslechu kvůli rvačce v metru. On sám však neví, že je podezřelý z přestupku. Píše o tom server Aktuálně.cz.

Jul 1

Zmlácený Jakl v metru: Promluvila policie

ParlamentniListy.cz

Kauza napadení člena Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Ladislava Jakla má po měsíci a týdnu své rozuzlení, policie předala případ do přestupkového řízení. Tento případ spolu s napadením Dominika Feriho svého času živil debatu o tom,…

May 31

Ladislava Jakla znovu napadli!

ParlamentniListy.cz

Ladislav Jakl byl znovu napaden! Bývalý tajemník exprezidenta Klause a nyní člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání byl během jediného týdne podruhé zmlácen. Informaci ParlamentnímListům.cz potvrdil sám Jakl.

May 28

Zmlácení Ladislava Jakla: Láska se vyznal, že ho nesnáší, Tabery peskoval Klause za komentář

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek razantně odsoudil útok na spolupracovníka exprezidenta Klause Ladislava Jakla. Ke Kalouskovi se přidali i bezpečnostní expert Andor Šándor, senátor Václav Láska i šéfredaktor Respektu…

May 28

Institut Václava Klause: Prohlášení k brutálnímu fyzickému napadení Ladislava Jakla

Tak ohavný čin by se nestal, kdyby v České republice nebylo soustavně a cíleně zvyšováno politické napětí těmi, kteří si jiný než svůj vlastní názor neumí představit.

May 28

Zmlácení Jakla: Darebáci, co politicky školíte mládež! zuří Klaus ml. Ozbrojte se, padlo. Idiot Jakl, napsal novinář

ParlamentniListy.cz

Jak jsme vás již informovali, v sobotu došlo v metru k napadení člena RRTV Ladislava Jakla. Reakce už se množí a také i srovnání s útokem na Dominika Feriho z TOP 09. Kdo za to může? Podle Václava Klause mladšího je to „tisk, média a…

May 27

Ladislav Jakl byl brutálně napaden v pražském metru

ParlamentniListy.cz

Server Echo24.cz informoval o tom, že někdejšího blízkého spolupracovníka bývalého prezidenta Václava Klause a publicistu Ladislava Jakla napadli v metru neznámí útočníci. Důvodem útoku měla být podle někdejšího politika jeho stranická…

Feb 8

Ladislav Jakl: Proč zrovna Venezuela?

Pustíte si zprávy: Venezuela. Posloucháte rádio: Venezuela. Kouknete do novin, na zpravodajské weby: Venezuela. Kde to je? Někde v Latinské Americe. Mají tam velikou řeku - Orinoko. A ropu.

Dec 13

Ladislav Jakl: Pivní módy

Módě podléhá úplně vše, oblečení, účesy, nábytek, karosérie aut. A nutně tedy i piva. I když u piv jsou ty módní vlny poněkud specifické.

Sep 30

Ladislav Jakl se rozpovídal u piva. O slibech ostatních stran voličům, ale i o práci pro Klause

Kandidát do Senátu Ladislav Jakl se sešel s Alenou Hájkovou, aby jí poskytl rozhovor před nadcházejícími volbami. Video je sdíleno na serveru YouTube.

Apr 11

Ladislav Jakl: Zastavte to

Už se zase řinčí zbraněmi. A nejen řinčí, nejspíše opět poteče krev. To jde v dnešní době velice snadno, jen se mačkají knoflíky, jako v nějaké počítačové hře.

Mar 31

Ladislav Jakl: Vítejte v Bělorusku

Prý nás nikdo netahá na východ. Prý je člověk, který prosazuje naši orientaci na východ, cosi jako yetti: všichni o něm mluví, ale nikdo ho neviděl. Není to pravda. Takoví lidé opravdu existují. A dokonce mají moc. Vládnou času.