English

Sparta vyžehlila další Bičíkův malér a Příbram doma udolala

Sport.cz

Fotbalisté Sparty byli posledním týmem, který v ligové sezóně ještě doma neztratil ani bod. V dohrávce 24. kola jejich série po hrubce brankáře Bičíka visela na vlásku. Letenští však přece jen Příbram udolali. Po výhře 2:1 zachovali…

More from Sport.cz

Aug 21

Fotbalisté Arsenalu ve 2. kole anglické ligy zvítězili 1:0 na hřišti Crystal Palace

Sport.cz

Fotbalisté Arsenalu ve 2. kole anglické ligy zvítězili 1:0 na hřišti Crystal Palace. Londýnské derby rozhodl v 54. minutě z penalty Martin Ödegaard.

Apr 8

Fotbalisté Příbrami vyhráli a vrátili se do čela druhé ligy

Sport.cz

Fotbalisté Příbrami zvítězili po obratu na hřišti pražské Dukly 2:1 a vrátili se do čela druhé ligy o dva body před Karvinou. Třinec remizoval v dalším utkání 21. kola s olomouckým B-týmem 1:1.

Mar 19

Fotbalisté Sparty už jsou podle sázkových kanceláří největším favoritem ligy

Sport.cz

Fotbalisté Sparty, kteří v sobotu bodově dotáhli vedoucí tým tabulky Slavii, už jsou podle sázkových kanceláří největším favoritem první ligy. Zatímco před startem jarní části sezony byl na titul Letenských vysoký kurz 11:1, aktuálně se…

Mar 5

Fotbalisté Liverpoolu v 26. kole anglické ligy deklasovali na svém hřišti 7:0 Manchester United

www.sport.cz

Fotbalisté Liverpoolu v 26. kole anglické ligy deklasovali na svém hřišti 7:0 Manchester United. Dvakrát se trefili Gakpo, Núňez i Salah.

Mar 1

Fotbalisté Arsenalu v dohrávce 7. kola anglické ligy porazili 4:0 Everton

www.sport.cz

Fotbalisté Arsenalu v dohrávce 7. kola anglické ligy porazili 4:0 Everton a po třetí výhře za sebou vedou tabulku před Manchesterem City o pět bodů.

Feb 15

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 21. kole španělské ligy nad posledním Elche 4:0

www.sport.cz

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 21. kole španělské ligy nad posledním Elche 4:0. Obhájce titulu ztrácí na vedoucí Barcelonu osm bodů.

Feb 5

Fotbalisté Neapole vyhráli v 21. kole italské ligy na hřišti Spezie 3:0

www.sport.cz

Fotbalisté Neapole vyhráli v 21. kole italské ligy na hřišti Spezie 3:0 a upevnili si suverénní vedení. Dva góly dal nejlepší střelec Serie A Osimhen.

Feb 2

Fotbalisté Realu Madridu zvítězili v dohrávce španělské ligy nad Valencií

www.sport.cz

Fotbalisté Realu Madridu zvítězili v dohrávce španělské ligy nad Valencií 2:0 a v tabulce snížili ztrátu na vedoucí Barcelonu na pět bodů.

Dec 12

Dohrávka 12. kola první hokejové ligy:

www.sport.cz

Sokolov - Kolín 6:0 (4:0, 1:0, 1:0). Branky: 13., 16. a 34. Švec, 7. Kofroň, 13. Kružík, 43. D. Zeman. Rozhodčí: Wagner, Jaroš - Horažďovský, Štěpánek. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:0.

Nov 6

Fotbalisté Arsenalu v 15. kole anglické ligy porazili Chelsea 1:0 a vrátili se na první místo

www.sport.cz

Fotbalisté Arsenalu v 15. kole anglické ligy porazili Chelsea 1:0 a vrátili se na první místo. Londýnské derby rozhodl gólem brazilský stoper Gabriel.

Oct 29

Fotbalisté Příbrami porazili Jihlavu a udrželi se v čele druhé ligy před Líšní

www.sport.cz

Fotbalisté Příbrami porazili ve 14. kole druhé ligy 2:0 Jihlavu, kterou poprvé vedl trenér Ondřej Smetana. Středočeši se tak udrželi v čele tabulky o skóre před Líšní, která zvítězila 4:0 na hřišti oslabeného Třince. V dalším sobotním…

Oct 8

Fotbalisté Almeríe v osmém kole španělské ligy vyhráli

www.sport.cz

Fotbalisté Almeríe v osmém kole španělské ligy porazili 3:1 Vallecano a po čtyřech porážkách bez vstřelené branky za sebou v La Lize poprvé zvítězili.

Aug 20

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0

www.sport.cz

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0. V 64. minutě rozhodl rekordním 185. ligovým gólem za klub Harry Kane.

Aug 7

Fotbalisté Marseille v prvním kole francouzské ligy vysoko vyhráli

www.sport.cz

Toulouse - Nice 1:1, Angers - Nantes 0:0, Lens - Brest 3:2, Lille - Auxerre 4:1, Montpellier - Troyes 3:2, Rennes - Lorient 0:1, Marseille - Remeš 4:1.

May 19

Fotbalisté Evertonu zdolali v dohrávce anglické ligy Crystal Palace

www.sport.cz

Fotbalisté Evertonu zdolali v dohrávce anglické ligy Crystal Palace 3:2 a kolo před koncem sezony si zajistili záchranu v Premier League.

Feb 9

Dohrávka 38. kola první hokejové ligy:

www.sport.cz

Branky: 5. Kucharczyk, 35. R. Pšurný - 25. Vachovec, 35. Bitten z tr. střílení, 44. Korkiakoski, 45. R. Toman, 59. Jenyš. Rozhodčí: Wagner, Micka - Konvička, Blažek. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:1. Diváci: 1000 (omezený počet).

Feb 1

Fotbalisté Lyonu vyhráli v dohrávce francouzské ligy nad velkým rivalem

www.sport.cz

Francouzská fotbalová liga - 14. kolo:; Lyon - Marseille 2:1 (76. Shaqiri, 89. Dembélé - 10. Guendouzi).

Mar 17

Fotbalisté Sevilly v dohrávce španělské ligy zabrali

Sport.cz

Fotbalisté Sevilly zvítězili v dohrávce 2. kola španělské ligy nad Elche 2:0 a v tabulce si upevnili čtvrté místo zajišťující postup do Ligy...

Dec 15

Trápení Sparty pokračovalo i v Příbrami. Nejlepší střelec ligy má další gól

Sport.cz

Loučení s podzimní sezonou je tady. Fotbalisté Sparty v 19. kole Fortuna liga jen remizovali v Příbrami 1:1 a počtvrté za sebou nezvítězili. Bezbrankový výsledek se zrodil v Ďolíčku mezi domácími Bohemians 1905 a Libercem. Slovácko díky…

Aug 10

Fotbalisté Liberce remizovali v dohrávce ligy s Duklou

Sport.cz

Fotbalisté Liberce remizovali v dohrávce 3. kola první ligy s Duklou 1:1. Domácí poslal do vedení ve 45. minutě Josef Šural, za hosty srovnal po pauze z penalty Tomáš Berger. Deset minut před koncem neproměnil pokutový kop Šural. Slovan…