English

Liberec - Jihlava 2:0, vítězství dvěma góly zařídil Shala

iDNES.cz

Liberečtí fotbalisté vyhráli ve 25. kole nad Jihlavou 2:0. Oba góly vstřelil už v prvním poločase albánský záložník Herolind Shala, jehož tým díky vítězství odskočil na pohárových příčkách páté Slavii.

More from iDNES.cz

Feb 5

Č. Budějovice - Liberec 0:2, domácí prohráli potřetí za sebou, góly v závěrech poločasů

www.idnes.cz

Fotbalisté Českých Budějovic prohráli ve Fortuna lize potřetí za sebou. V 18. kole doma podlehli Slovanu Liberec 0:2. Góly stříleli v závěrech obou poločasů Červ a Rondič z penalty.

Sep 11

Bohemians - Liberec 0:2, rychlé góly a dvě červené, domácí trápení nekončí

www.idnes.cz

Ani ve čtvrtém domácím vystoupení sezony fotbalisté Bohemians neuspěli. Proti Liberci v 8. kole nezvládli vstupy do obou poločasů a záhy inkasovali nejprve od Valenty a po přestávce také od Červa. Slovan se posunul na třetí místo před…

May 2

Bez gólů, bez zájmu. Fotbalisté Liberce zakončili sezonu s pachutí

www.idnes.cz

Jak bídně sezonu začali, tak bídně ji zakončili. Fotbalisté Liberce prohráli v odvetě semifinále skupiny o umístění U Nisy s Olomoucí 0:2 a do souboje o sedmé místo postoupil soupeř. Domácí hráči předvedli před takřka prázdnými tribunami…

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Oct 22

Liberec - Gent 1:0, domácí držel skvělý Nguyen, rozhodl gól Júsufa

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté se vrátili po čtyřech letech do Evropské ligy vítězně. U Nisy v prvním kole základní skupiny porazili belgický Gent díky brance útočníka Júsufa Hilála 1:0. Skvěle se předvedl i brankář Filip Nguyen.

Jul 8

Plzeň - Liberec 4:0, domácí dominovali, dva góly vstřelil Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v posledním domácím zápase sezony 2019/20 hladce zvítězili, Liberec deklasovali 4:0 i díky dvěma trefám Čermáka. Zbylé dva góly přidali Kovařík s Mihálikem. Slovan se propadl na pátou příčku a čeká jej dodatečné utkání…

May 19

Brno - Jihlava 0:0, domácí jsou bez gólu a už bez naděje. Sestupují

fotbal.idnes.cz

Jen druhá liga se bude v příštím soutěžním ročníku hrát v Brně. Domácí fotbalisté ve 29. kole pouze remizovali s Jihlavou 0:0 a nerozhodný výsledek stvrdil jejich pád o soutěž níž, k uchování naděje potřebovali vyhrát. Jsou tak prvním…

May 5

Liberec - Jihlava 1:3, tři góly po půli přiblížily záchranu, domácí ztrácí dál

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Jihlavy po čtyřech remízách po sobě konečně vyhráli. Na hřišti Liberce v 27. kole ligy triumfovali 3:1, byť prohráli první půli. Po přestávce zvrátili výsledek dvěma góly Pavel Dvořák a jedním Davis Ikaunieks. Liberci po pátém…

Aug 6

Jihlava - Slovácko 0:0, bez šancí, bez gólů, čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Mají první bod, ale nadšeni z něj být nemohou. Jihlavští fotbalisté po minulé porážce v Karviné v druhém kole první ligy remizovali se Slováckem 0:0. Jejich nový kouč Ivan Kopecký tak dál čeká na první ligovou výhru v kariéře.

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Apr 1

Liberec - Karviná 2:0, pomohl rychlý gól, domácí udělali krok k záchraně

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté udělali rázný krok k záchraně v první lize. V utkání 22. kola porazila doma Karvinou 2:0 a sestupové příčce se vzdálily na sedm bodů. Nováček nemusel prohrát, ale několik nadějných příležitostí neproměnil, domácí…

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Oct 2

Liberec - Teplice 2:0, dva góly během chvíle, domácí slaví druhou výhru

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé ligové vítězství. V utkání 9. kola porazili Teplice 2:0 a získali čtyřbodový náskok na sestupovou příčku. Zápas rozhodly dvěma góly v rozmezí čtyř minut v úvodu druhé půle. Teplice naopak potřetí za sebou…

Aug 28

Příbram - Liberec 0:1, trápení domácích nekončí, gól nedali 577 minut

iDNES.cz / Sport

Mizérie fotbalistů Příbrami trvá dál. Ani v pátém ligovém kole se nedočkali prvního vstřeleného gólu ani prvního bodu do tabulky. Pod novým trenérem Petrem Radou prohráli s Libercem 0:1.

Jun 1

Albánský záložník Shala si na Euru nezahraje, útočník Balaj ano

fotbal.idnes.cz

Liberecký záložník Herolind Shala si za albánskou reprezentaci na evropském šampionátu ve Francii nezahraje. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který ve Slovanu hostoval v uplynulé sezoně z pražské Sparty, se nedostal do konečné nominace.

Apr 16

Liberec - Jihlava 2:0, vítězství dvěma góly zařídil Shala

iDNES.cz

Liberečtí fotbalisté vyhráli ve 25. kole nad Jihlavou 2:0. Oba góly vstřelil už v prvním poločase albánský záložník Herolind Shala, jehož tým díky vítězství odskočil na pohárových příčkách páté Slavii.

Mar 12

Příbram - Liberec 0:1, vítězství před přestávkou zařídil Shala

fotbal.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté se bodově dotáhli na třetí Mladou Boleslavi. Využili jejího zaváhání a sami naopak vyhráli 1:0 v Příbrami. Jediný gól zápasu vstřelil pár minut před přestávkou Herolind Shala.

Sep 20

Liberec - Příbram 3:0, domácí jasně vyhráli, pomohl jim i vlastní gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce si v sedmém ligovém kole spravili chuť po porážce 0:1 s Bragou v Evropské lize. Doma porazili Příbram 3:0 a v tabulce se posunuli zpátky před Plzeň na druhé místo.

Jul 24

Jihlava - Sparta 0:0, hosté na startu zklamali, chyběly šance i góly

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zakopli hned na ligovém startu. V úvodním utkání nového ročníku se v Jihlavě nebyli schopní pořádně dostat do šancí, proto remizovali 0:0. Jihlava získala doma proti Spartě teprve druhý bod v samostatné české nejvyšší…