English

Jablonec - Sparta 2:0, domácí přiblížily do finále střely z dálky

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se přiblížili postupu do finále domácího poháru. V úvodním semifinále porazili na svém stadionu Spartu 2:0. Nejdřív se z přímého volného kopu trefil Ján Greguš, potom krásnou střelou zvýšil Michal Trávník.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 29

Dlouhých 383 minut bez gólu. Probudí se fotbalisté Jablonce?

www.idnes.cz

Prolomit střeleckou mizérii a po dlouhé době bodovat. Tak zní úkol fotbalistů FK Jablonec před sobotním duelem 14. kola první ligy, v němž doma na Střelnici vyzvou od 15 hodin tým Českých Budějovic.

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

May 15

Slovácko - Hr. Králové 3:0, domácí se naladili na finále poháru se Spartou

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka v posledním kole ligové nadstavby porazili Hradec Králové 3:0 a naladili se na středeční finále poháru proti pražské Spartě. Duel načal z penalty Daníček, po něm se trefili ještě Kohút a Vecheta.

Mar 2

Sparta - Jablonec 4:3, drama o finále poháru rozhodl Hložek v prodloužení

iDNES.cz / Sport

V šesté minutě nastavení odvrátili blamáž, v prodloužení rozhodli o postupu. Sparťanští fotbalisté jsou prvním finalistou domácího poháru, v dramatickém utkání přetlačili Jablonec 4:3. Rozhodující branka dal po nádherné akci Hložek.

Feb 16

Fotbalisté Jablonce vyzvou v poháru Boleslav, vítěze čeká Sparta

www.idnes.cz

Na Střelnici se ve středu uskuteční čtvrtfinálový souboj domácího poháru MOL Cupu. Fotbalisté Jablonce nastoupí na svém stadionu proti rivalovi z nedaleké Mladé Boleslavi. Výkop je již ve 14 hodin. Utkání se mělo původně odehrát už před…

Nov 11

Jablonec suverénně přehrál Varnsdorf a v domácím poháru je ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Světélko v mizerném období zapálili fotbalisté Jablonce. V osmifinále domácího poháru nedali šanci druholigovému Varnsdorfu a po vítězství 4:0 se stali pátým postupujícím do jarního čtvrtfinále.

May 5

Sparta - Slavia 0:3, boj o finále poháru byl jasnou záležitostí, dva góly Kuchta

iDNES.cz / Sport

I třetí fotbalové derby v soutěžním ročníku, celkově historicky 299., jednoznačně ovládli slávisté. V semifinále domácího poháru vyhráli na Letné 3:0, domácí sparťané chvílemi působili trapným dojmem. Slavia ve finále za dva týdny nastoupí…

Apr 6

Sparta v domácím poháru přivítá Jablonec, Plzeň nastoupí proti Liberci

iDNES.cz / Sport

Ve středu se odehrají tři ze čtyř utkání čtvrtfinále domácího fotbalového poháru. Obhájce trofeje Sparta přivítá Jablonec a další ze spolufavoritů na celkové vítězství v MOL Cupu Plzeň hostí loňského finalistu Liberec. Teplice nastoupí…

Mar 27

Fotbalisté Jablonce přešli v domácím poháru přes Vlašim, čeká je Sparta

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce vyhráli v dohrávce osmifinále domácího poháru MOL Cupu ve Vlašimi 3:2 a stali se posledními čtvrtfinalisty soutěže. Zápas proti druholigovému soupeři rozhodl hattrickem Václav Pilař, který proměnil dvě penalty a jednou…

Mar 26

Jablonec vstupuje do domácího poháru, v sobotu hraje ve Vlašimi

www.idnes.cz

Posledním prvoligovým týmem, který vstoupí do osmifinále Českého poháru MOL Cupu, budou fotbalisté FK Jablonec. V reprezentační pauze je v sobotu čeká duel na stadionu druholigového FC Sellier&Bellot Vlašim.

May 8

Potvrzeno: na finále poháru mezi Slavií a Jabloncem dohlédne videorozhodčí

iDNES.cz / Sport

Na středečním pohárovém finále mezi Slavií a Jabloncem bude přítomný i videorozhodčí. Ligová fotbalová asociace, která celý projekt v Česku řídí, obdržela nezbytný souhlas od Mezinárodní pravidlové federace (IFAB). „Jsem velmi rád, že se…

Feb 5

Fotbalisté Jablonce ve finále turnaje v Algarve prohráli na penalty

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce nedotáhli tažení přípravným turnajem Atlantic Cup v portugalském Algarve do vítězného konce, ve finále podlehli dánskému Aarhusu na pokutové kopy.

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Feb 7

Fotbalisté Jablonce nestačili ve finále turnaje v Portugalsku na Rijeku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce prohráli ve finále turnaje Atlantic Cup v portugalském Algarve s NHK Rijeka 0:3. Chorvatský soupeř měl od začátku více ze hry, svou převahu ale vyjádřil třemi góly až ve druhém poločase.

Sep 20

Fotbalisté Bohemians, Jihlavy a Hradce v domácím poháru nezaváhali

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905, Jihlavy a Hradce Králové postoupili do 4. kola domácího poháru MOL Cupu. Bohemians zvítězili 2:0 na půdě třetiligového Hulína, Východočeši zvítězili 1:0 ve Vlašimi. Jihlava pod vedením nového trenéra Michala…

May 4

Sparta - Jablonec 1:2, domácí mladíci bojovali, ale do finále jde soupeř

iDNES.cz / Sport

Ve finále domácího fotbalového poháru si proti Mladé Boleslavi zahraje Jablonec. Ten porazil Spartu i v odvetě na Letné, tentokrát 2:1. Góly vstřelili Tomáš Wágner a Martin Doležal, za domácí po přestávce snížil Daniel Turyna. Pražané…

Apr 27

Jablonec - Sparta 2:0, domácí přiblížily do finále střely z dálky

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se přiblížili postupu do finále domácího poháru. V úvodním semifinále porazili na svém stadionu Spartu 2:0. Nejdřív se z přímého volného kopu trefil Ján Greguš, potom krásnou střelou zvýšil Michal Trávník.

Mar 31

Plzeň se o finále poháru utká s Boleslaví, Sparta hraje s Jabloncem

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se v semifinále domácího poháru utkají s Mladou Boleslaví. A Sparta, která ve čtvrtfinále vyřadila obhájce z Liberce, si o finále zahraje s Jabloncem. Rozhodl o tom čtvrteční los na Strahově.

Nov 3

Fotbalový Jablonec bezpečně postoupil do čtvrtfinále domácího poháru

fotbal.idnes.cz

Ani gól neinkasoval Jablonec v osmifinále domácího poháru v konfrontaci s druholigovým soupeřem. V odvetě porazili doma Frýdek-Místek 3:0, v prvním zápase zvítězili 2:0 a bez problému prošli mezi osm nejlepších týmů MOL Cupu.

May 13

Ve finále fotbalového poháru dojde na derby Jablonce s Libercem

fotbal.idnes.cz

Ve finále domácího fotbalového poháru se utkají rivalové z libereckého regionu. Jablonec a Liberec v semifinálových odvetách uhájily nadějné pozice z úvodních zápasů. Jablonec nad Mladou Boleslaví vyhrál i druhý zápas, Liberec v Teplicích…