English

Jak zamotat závěr ligy. Boleslav a Liberec útočí na druhou příčku

iDNES.cz / Sport

Narůstající výsledková i herní mizérie sparťanských fotbalistů vyvolává otázku: Uhájí mužstvo v lize druhou příčku? Mladá Boleslav s Libercem vycítili šanci. "V žádném případě si nemůžeme dovolit neskončit druzí," prohlásil sparťanský kouč…

More from iDNES.cz / Sport

Jun 19

Fotbalisté Mladé Boleslavi nastříleli v přípravě Novému Boru 28 gólů

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi v úvodním přípravném zápase na novou sezonu deklasovali Nový Bor 28:1. Středočeši nasázeli soupeři z krajského přeboru 11 gólů už v prvním poločase, po změně stran přidali zbytek.

Jul 21

Jihlavští fotbalisté na úvod druhé ligy zdolali Opavu gólem v nastavení

www.idnes.cz

Jihlavští fotbalisté na úvod druholigové sezony doma zdolali Opavu po obratu v závěrečné desetiminutovce 2:1. O vítězství Vysočiny rozhodl až v páté minutě nastaveného času střídající Tomáš Franěk.

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Jan 8

Osm gólů Plzně, sedm od Boleslavi. Liberec i Jablonec v přípravě prohrály

iDNES.cz

Na úvod přípravy na jarní část sezony si fotbalisté Plzně zastříleli, třetiligovému Písku nasázeli osm branek. Dařilo se i Mladé Boleslavi, která v zimní Tipsport lize deklasovala Táborsko z druhé nejvyšší soutěže 7:0. Bohemians zdolali…

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

May 23

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3, góly si rozdělili Klíma, Drchal a Škoda

iDNES.cz

O vítězství 3:0 Mladé Boleslavi v Olomouci ve 33. kole fotbalové Fortuna ligy rozhodli útočníci. V prvním poločase se prosadil Jiří Klíma, po změně stran na něj navázali Václav Drchal a střídající Michal Škoda. Hanáci od 82. minuty…

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Jan 31

Slavia - Jablonec 3:0, mezi prvním a druhým byl rozdíl třídy, gólů mohlo být víc

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté už vedou ligovou tabulku o dvanáct bodů – a to ještě neskončila ani první polovina soutěže. V 17. kole mistr doma porazil druhý Jablonec rozdílem třídy 3:0.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Jul 2

Fotbalisté Vítkovic nasázeli v dohrávce druhé ligy Třinci pět gólů

iDNES.cz

Fotbalisté Vítkovic porazili v dohrávaném duelu 25. kola druhé nejvyšší soutěže Třinec 5:2, ale i tak zůstávají v tabulce poslední, pět bodů za patnáctým Varnsdorfem. Utkání se nemohlo odehrát v původním termínu kvůli nákaze koronavirem u…

Mar 24

Fotbalisté Jablonce se vzdají části platu, přidala se i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s majitelem klubu Miroslavem Peltou domluvili na dočasném snížení platů v době pandemie nového typu koronaviru, bližší podmínky dohody však klub neuvedl. To Mladá Boleslav byla konkrétnější: hráči budou po dobu…

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Nov 5

Liberec - Boleslav 1:0, zahozená penalta, šance. Gól padl až na konci

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté měli dlouho převahu, spoustu příležitostí promarnili, penaltu jim Šeda chytil. Až dvě minuty před koncem mladoboleslavský brankář zaváhal a domácí rozjásal střídající Oršula. Slovan díky vítězství 1:0 ve 14. kole…

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Jul 31

Mladá Boleslav - Liberec 3:0, vítězství zařídil hattrickem Chramosta

iDNES.cz / Sport

V minulé sezoně dal jen pět branek, po prvním zápase nového ročníku už má tři. Jan Chramosta, útočník Mladé Boleslavi, zařídil svému týmu hattrickem výhru 3:0 nad Libercem a zastínil Milana Baroše, který poprvé nastoupil v základní sestavě…

Apr 28

Jak zamotat závěr ligy. Boleslav a Liberec útočí na druhou příčku

iDNES.cz / Sport

Narůstající výsledková i herní mizérie sparťanských fotbalistů vyvolává otázku: Uhájí mužstvo v lize druhou příčku? Mladá Boleslav s Libercem vycítili šanci. "V žádném případě si nemůžeme dovolit neskončit druzí," prohlásil sparťanský kouč…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.