English

Rosický v útoku? A co Gebre Selassie? Vyberte sestavu na Španělsko

iDNES.cz / Sport

Už týdny se o tom mluví - a teď se přiblížila chvíle pravdy. Jakou sestavu asi trenér české reprezentace Pavel Vrba vybere pro pondělní zahajovací zápas fotbalového Eura proti Španělsku? Na některých pozicích je jasno, ale otazníků zbývá…

More from iDNES.cz / Sport

Jun 10

ZNÁMKOVÁNÍ: Ohodnoťte výkon českých fotbalistů proti Severní Makedonii

www.idnes.cz

Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů v generálce na Euro proti Severní Makedonii? Ohodnoťte reprezentanty jako ve škole - jednička je nejlepší, pětka nejhorší známka. Každý musí odehrát alespoň dvacet minut, aby mohl být hodnocen.

Jun 19

Kdo proti Černé Hoře? Sestava fotbalistů se změní nejméně na sedmi místech

iDNES.cz / Sport

Sedm hráčů ze sobotní základní sestavy na Faerských ostrovech je už na dovolené. V jakém složení může fotbalová reprezentace nastoupit v úterý v Černé Hoře? „Logicky dáme šanci ostatním,“ říká trenér Jaroslav Šilhavý.

Nov 14

Kalas bude českým fotbalistům proti Estonsku chybět, ještě nedoléčil zranění

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté se musí v úterním závěrečném utkání kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa proti Estonsku obejít bez Tomáše Kalase. Osmadvacetiletý stoper anglického druholigového Bristolu nestihl vyléčit zranění, s nímž už…

Jun 18

České házenkářky čeká na ME Rusko, Španělsko a Švédsko

www.idnes.cz

České házenkářky se na prosincovém mistrovství Evropy utkají v základní skupině B s úřadujícími olympijskými vítězkami Ruskami, stříbrnými medailistkami z posledního světového šampionátu Španělkami a Švédskem. Rozhodl o tom dnešní los ve…

Oct 23

České Budějovice po první porážce dál hledají ideální sestavu

iDNES.cz

Nešlo jim vůbec nic, nedostali se pořádně do hry. Volejbalisté českobudějovického Jihostroje v pondělní dohrávce třetího extraligového kola nestačili na domácí Ostravu a prohráli jasně 3:0. Jihočeši ani v jedné sadě nesahali po vítězství,…

Nov 19

ZNÁMKOVÁNÍ: Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů proti Slovensku?

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté si v posledním kalendářním utkání roku 2018 zajistili setrvání v Lize B i druhý koš pro kvalifikaci o Euro 2020 díky vítězství 1:0 nad Slovenskem. Jak se vám jejich výkon líbil? Hlasujte v anketě.

Oct 13

ZNÁMKOVÁNÍ: Ohodnoťte výkon českých fotbalistů proti Slovensku

iDNES.cz / Sport

Oznámkujte české fotbalisty za výkon, který předvedli ve vítězném utkání Ligy národů proti Slovensku (2:1). Hodnotit můžete jako ve škole - jednička nejlepší, pětka nejhorší.

Nov 11

ZNÁMKY: Jak hodnotíte výkon českých fotbalistů proti Kataru

iDNES.cz

Jak se vám (ne)líbil výkon české fotbalové reprezentace v přípravném utkání proti domácímu Kataru Ohodnoťte hráče jako ve škole - nejlepším jedničky, nejhorším pětky. Češi vyhráli 1:0.

Nov 8

ZNÁMKY: Jak hodnotíte výkon českých fotbalistů proti Islandu

fotbal.idnes.cz

Jak se vám (ne)líbil výkon české fotbalové reprezentace v přípravném utkání proti Islandu na turné v Kataru Ohodnoťte hráče jako ve škole - nejlepším jedničky, nejhorším pětky. Češi překvapivě vyhráli 2:1.

Oct 8

ZNÁMKY: Jak hodnotíte výkon českých fotbalistů proti San Marinu

iDNES.cz / Sport

Jak se vám (ne)líbil výkon české fotbalové reprezentace v kvalifikačním duelu proti San Marinu? Ohodnoťte hráče jako ve škole - nejlepším jedničky, nejhorším pětky. Češi vyhráli 5:0.

Feb 25

Nedvěd, Rosický, Čech... Kteří čeští fotbalisté stáli víc než Dočkal

iDNES.cz / Sport

Přestup fotbalového reprezentanta Bořka Dočkala ze Sparty do Che-nan Ťien-jie je patnáctý nejdražší v české historii. Připomeňte si největší transfery.

Nov 15

ZNÁMKOVÁNÍ: Hodnoťte výkon českých fotbalistů proti Dánsku

iDNES.cz / Sport

Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů v úterním přípravném zápase proti Dánsku? Známkujte jako ve škole - jednička nejlepší, pětka nejhorší.

Jul 10

Gebre Selassie: Rosický je jedním z nej fotbalistů, s kterými jsem hrál

iDNES.cz / Sport

Tento víkend končí fotbalové Euro ve Francii. Česká reprezentace už ale domů přiletěla před více než dvěma týdny, to když vypadla hned ze skupiny. Ukázal šampionát něco o stavu českého fotbalu? A koho z dvojice Francie – Portugalsko…

Jun 21

ZNÁMKOVÁNÍ: Ohodnoťte výkon českých fotbalistů v utkání proti Turecku

iDNES.cz / Sport

Jak podle vás hráli čeští fotbalisté v utkání na Euru proti Turecku? Oznámkujte jejich výkony na stupnici od jedničky do pětky jako ve škole.

Jun 17

ZNÁMKOVÁNÍ: Hodnoťte výkon českých fotbalistů proti Chorvatsku

iDNES.cz / Sport

Hodnoťte výkon českých fotbalistů proti Chorvatsku. Dávejte jim známky na školní stupnici od nejlepší jedničky po pětku.

Jun 13

Oznámkujte české fotbalisty za výkon na Euru proti Španělsku

iDNES.cz / Sport

Bojovali, bránili, přežili řadu gólových šancí, ale nakonec to nestačilo. Jaké známky si jednotliví fotbalisté za utkání se Španělskem zaslouží?

Jun 12

Rosický v útoku? A co Gebre Selassie? Vyberte sestavu na Španělsko

iDNES.cz / Sport

Už týdny se o tom mluví - a teď se přiblížila chvíle pravdy. Jakou sestavu asi trenér české reprezentace Pavel Vrba vybere pro pondělní zahajovací zápas fotbalového Eura proti Španělsku? Na některých pozicích je jasno, ale otazníků zbývá…

Jun 5

Hodnoťte výkon českých fotbalistů v generálce na Euro proti Koreji

iDNES.cz / Sport

Jak se vám líbil výkon českých fotbalistů v zápase proti Koreji? Známkujte reprezentační hráče v generálce na Euro jako ve škole - jednička nejlepší, pětka nejhorší.

Sep 25

Proti českým fotbalistům může nastoupit i nizozemský střelec El Ghazi

iDNES.cz / Sport

V širší nominaci nizozemské fotbalové reprezentace na říjnové závěrečné zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Kazachstánem a Českou republikou se objvuje i nováček Anwar El Ghazi. Teprve dvacetiletý útočník Ajaxu je se sedmi góly…

Sep 2

Kazaši si přivezli sebevědomí a proti českým fotbalistům chtějí výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Kazachstánu jsou sice v kvalifikačním utkání s Českou republikou jasným outsiderem, sami si však do Plzně přivezli velké sebevědomí. Berou prý pouze vítězství, které by je ještě udrželo ve hře o postup na mistrovství Evropy.