English

Latka nehraje, Škoda jedná o přestupu do Číny. Odejdou ze Slavie?

iDNES.cz / Sport

Ještě před startem sezony mohou fotbalovou Slavii opustit kapitán i jeho zástupce. Zkušený obránce Martin Latka se doposud nezapojil do přípravy a útočník Milan Škoda jedná o přestupu do Číny. Definitivně jasno bude začátkem příštího týdne.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 15

První ženské derby roku. Namlsaná Slavia, obrozená Sparta i fanzóna

www.idnes.cz

Možná si ten gól vybavíte. Tři týdny nazpět, reprezentační příprava proti Jižní Koreji. Eva Bartoňová, hráčka Sparty, si naběhla na centr slávistky Kateřiny Svitkové a vstřelila nejhezčí gól své kariéry. Patičkou ve výskoku zády k brance.…

Jul 10

Bem-vindo, Jurásek! Přestup stvrzen, Benfica vítá dalšího fotbalistu ze Slavie

iDNES.cz / Sport

Fotbalový reprezentant David Jurásek už patří Benfice Lisabon. Portugalský klub i Slavia očekávaný přestup potvrdily, levý bek podepsal v novém působišti smlouvu do roku 2028.

Sep 9

Fotbalisté Pardubic lovili před koncem přestupů ve Slavii a v Baníku

www.idnes.cz

Původně měl FK Pardubice eminentní zájem o návrat Brazilce Cadua, jenž se po přestupu do Plzně na západě Čech neprobojoval do základní sestavy, a na mušce byl i Srb Srdjan Plavšič. Nakonec nedopadl příchod ani jednoho, oba zmínění hráči…

May 25

Milan Škoda pokračuje v Mladé Boleslavi. Smlouvu podepsal znovu na rok

www.idnes.cz

Zkušený útočník Milan Škoda bude nadále působit v Mladé Boleslavi. Šestatřicetiletý fotbalista a autor stovky branek v české lize po ročním angažmá ve středočeském klubu prodloužil kontrakt o další rok.

Feb 9

Milán vs. Řím 2:0. Fotbalisté AC v poháru zdrtili Lazio a čeká je derby

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán smetli ve čtvrtfinále Italského poháru Lazio 4:0, dvakrát se trefil Olivier Giroud. Jeho tým vyzve v semifinále městského rivala Inter, jenž v úterý vyřadil jiný římský celek AS po vítězství 2:0.

May 29

Fotbalista Provod prodloužil se Slavií smlouvu do roku 2026

iDNES.cz / Sport

Nejlepší hráč této sezony první fotbalové ligy záložník Lukáš Provod prodloužil s mistrovskou Slavií smlouvu až do roku 2026. Čtyřiadvacetiletý reprezentant, který v úterý podstoupí operaci poraněného kolena, věří, že po uzdravení pomůže…

Sep 2

Proč nehrál Hora? Jedná o přestupu do Slavie, potvrdily Teplice

iDNES.cz / Sport

K nedělnímu zápasu 8. kola Fortuna ligy s Karvinou (0:0) fotbalové Teplic nenominovaly svého nejlepšího střelce loňské sezony Jakuba Horu. Vyjednávají o jeho odchodu do pražské Slavie, která o ofenzivního záložníka projevila zájem.

Jul 4

Přestup léta za 100 milionů. Exsparťan Stanciu se upsal Slavii na čtyři roky

iDNES.cz / Sport

Dlouho očekávaný transfer je hotový! Rumunský fotbalový reprezentant Nicolae Stanciu už patří Slavii, která by za něj saúdskoarabskému Al Ahlí měla zaplatit lehce přes sto milionů korun. Bývalý hráč Sparty dostal v Edenu čtyřletou smlouvu.

May 3

Prožívám krásné chvíle, lebedí si Masopust po přestupu do Slavie

iDNES.cz / Sport

Nemůže o tom být pochyb. Šestadvacetiletý fotbalový záložník Lukáš Masopust zažívá v posledních měsících nejlepší období své dosavadní kariéry. Odchovanec FC Vysočina si po zimním přestupu z Jablonce do pražské Slavie zahrál v Evropské…

Dec 12

Posunul jsem se hodně vysoko, říká Ševčík o přestupu do Slavie

iDNES.cz / Sport

Odchovanec olomouckého fotbalu Petr Ševčík udělá v zimě další krok v kariéře. Z Liberce čtyřiadvacetiletého rodáka ze Supíkovic koupila bohatýrská Slavia Praha, lídr ligy.

May 31

Přestup do Slavie a konečně titul. To jsou plány šampionek pro Primátorky

iDNES.cz

Sotva oslavily jeden triumf, už myslí na další. Lenka Antošová s Kristýnou Fleissnerovou, zlatý český dvojskif z mistrovství Evropy v Račicích, ovšem tentokrát své síly rozdělí. Na Primátorkách, které začínají už tento pátek, pojede…

May 11

Obránce Lüftner je na odchodu ze Slavie, jedná o přestupu do Kodaně

iDNES.cz / Sport

Aktuální ročník ještě neskončil a fotbalová Slavia už se musí chystat na první letní odchod. Střední obránce Michael Lüftner má podle informací iDNES.cz blízko k přestupu do FC Kodaň, což mu umožňuje klauzule ve smlouvě.

Jan 11

Slávista Škoda z Číny: o přestupech, smlouvě, gólech i boji o titul

iDNES.cz / Sport

Přestup do Číny sice před časem padl, ale Milan Škoda se tam teď stejně podíval. Na soustředění fotbalové Slavie plánuje útok na český titul.

Jan 9

Přestup Sýkory z Liberce do Slavie je už definitivně stvrzen

iDNES.cz / Sport

Fotbalový reprezentant Jan Sýkora se stal definitivně posilou Slavie, kam minulý týden zamířil z Liberce. Severočeský klub v pondělí potvrdil, že byl přestup administrativně stvrzen.

Jul 16

Škoda zůstává ve Slavii. Podepsal smlouvu na tři roky, oznámil Tvrdík

iDNES.cz / Sport

Žádná Čína, ale další tři roky v Edenu. Milan Škoda, útočník fotbalové Slavie, podepsal s pražským klubem smlouvu na další tři roky. Na svém twitterovém účtu to oznámil předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.

Jul 2

Latka nehraje, Škoda jedná o přestupu do Číny. Odejdou ze Slavie?

iDNES.cz / Sport

Ještě před startem sezony mohou fotbalovou Slavii opustit kapitán i jeho zástupce. Zkušený obránce Martin Latka se doposud nezapojil do přípravy a útočník Milan Škoda jedná o přestupu do Číny. Definitivně jasno bude začátkem příštího týdne.

Jan 8

Chtěl jsem se posunout dál, vysvětloval Barák přestup do Slavie

iDNES.cz / Sport

Na podzim na sebe vydařenými výkony výrazně upozornil, takže o Antonína Baráka stály kluby ze špičky fotbalové ligy. Jedenadvacetiletý příbramský záložník nakonec zamířil do Slavie. „Moc se na nové angažmá těším,“ řekl.

Sep 28

Slavia se zvedá. Výhra v derby je takové razítko, řekl kanonýr Škoda

iDNES.cz / Sport

Když odcházel Milan Škoda po derby se Spartou od novinářů, zastavil ho cestou do kabiny jeden z nových vlastníků Slavie, miliardář Jiří Šimáně. Ten Škodu objal a chválil: „Výborný výkon!“ Ač slávistický kanonýr tentokrát gól nedal,…

Jun 17

Chci, aby Slavia byla zase Slavií, řekl Uhrin. Se Škodou počítá dál

iDNES.cz / Sport

S novým trenérem, ale zatím bez posil zahájili přípravu fotbalisté Slavie. Ve středu před desátou hodinou je přivítal v kabině v Horních Počernicích kouč Dušan Uhrin mladší, který nahradil odvolaného Miroslava Beránka. Tým se však sešel…

Jun 4

Třaskavý přestup funkcionáře padl, Horník do Slavie nejde

fotbal.idnes.cz

Zkušený fotbalový funkcionář Ivan Horník do Slavie nepřijde. Vedení vršovického klubu v čele s majitelem Alešem Řebíčkem s ním sice jednalo, ale nakonec se obě strany nedohodly.