English

Zlín - Příbram 2:0, domácí stopeři stříleli góly v závěru obou poločasů

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Zlína si v prvním kole nové sezony připsali do ligové tabulky první tři body a ukončili sérii 15 zápasů bez výhry. Doma díky brance Hájka v závěrečných vteřinách prvního poločasu a trefě dalšího stopera Jugase z předposlední…

More from iDNES.cz / Sport

Dec 13

Bohemians - Liberec 0:0, převaha byla klokanům málo, předtím byl lepší Slovan

iDNES.cz / Sport

Navzdory víc než půl hodiny trvající početní výhodě fotbalisté Bohemians v dohrávce 17. kola remizovali s Libercem 0:0. Do vyloučení Ghaliho měl víc ze hry hostující Slovan, který pak v oslabení podržel brankář Bačkovský.

Jun 17

Faerské o. - Česko 0:3, fotbalisté připsali povinné body, dva góly dal Černý

iDNES.cz

Čeští fotbalisté nástrahy Faerských ostrovů zvládli bez potíží. V třetím utkání v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024 si poradili s houževnatým protivníkem, umělou trávou i chladným počasím a vyhráli 3:0. První gól dal stoper…

Sep 11

Bohemians - Liberec 0:2, rychlé góly a dvě červené, domácí trápení nekončí

www.idnes.cz

Ani ve čtvrtém domácím vystoupení sezony fotbalisté Bohemians neuspěli. Proti Liberci v 8. kole nezvládli vstupy do obou poločasů a záhy inkasovali nejprve od Valenty a po přestávce také od Červa. Slovan se posunul na třetí místo před…

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Nov 29

Frýdek dal gól „své“ Spartě, na body to fotbalistům Liberce ale nestačilo

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce po čtyřech výhrách v řadě padli. V 16. ligovém kole podlehli na Letné pražské Spartě 1:2. Vítěznou branku domácího týmu dal deset minut před koncem po rohu střídající Pulkrab.

May 8

Bohemians - Liberec 3:0, problém pro Slovan, góly dali Pulkrab, Necid a Hronek

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté si komplikují snahu o umístění na pohárových příčkách, ve 31. kole prohráli ve vršovickém Ďolíčku 0:3 a zůstali šestí dva body za Plzní, tři za Slováckem. Bohemians natáhli sérii bez porážky na 11 duelů, duel rozhodli…

Mar 6

Příbram - Liberec 0:2, dva góly za dvě minuty a hosté už jsou čtvrtí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se díky slepeným trefám Peška a Sadílka radují z vítězství 2:0 v Příbrami, které je v ligové tabulce vyneslo na čtvrté místo. Pátý Jablonec má ovšem jeden zápas k dobru.

Dec 6

Bohemians - Baník 0:2, góly po půli, tři body trefili Diop a Kuzmanovič

iDNES.cz / Sport

Když se ve fotbale potkají Bohemians s Baníkem, v poslední době vítězí ostravský klub. Platilo to i v páteční předehrávce 19. kola Fortuna ligy, hosté v Praze vyhráli 2:0, když oba góly dali po půli útočníci Diop s Kuzmanovičem.

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

Feb 9

Liberec - Příbram 4:0, jasná záležitost, návrat do Česka ozdobil gólem Kozák

iDNES.cz

Bez větších problémů si fotbalisté Liberce poradili ve 20. kole Fortuna ligy s Příbramí a zvítězili 4:0. Jednou brankou se na výhře podílel útočník Libor Kozák, pro kterého šlo o vůbec první utkání v české nejvyšší soutěži.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

Nov 3

Příbram - Slovácko 0:3, body po osmi prohrách, góly padaly po půli

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka vyhráli po osmi porážkách vyhráli, ve 14. kole Fortuna ligy zvítězili v Příbrami 3:0 a odlepili se z poslední příčky tabulky. Nováček podlehl počtvrté za sebou, skóre z těchto zápasů má 1:18.

May 19

Liberec - Bohemians 1:0, Pulkrab má desátý gól, tým výhru po šesti kolech

iDNES.cz

Podesáté celkově a podeváté na jaře se prosadil liberecký útočník Matěj Pulkrab. Jeho zásah přinesl týmu ve 29. kole výhru nad Bohemians 1:0 a zařídil vítězné loučení s fanoušky pro končícího trenéra Davida Holoubka, který doplatil na…

Nov 24

Bohemians - Liberec 0:0, svižnému fotbalu chyběly jen góly

iDNES.cz / Sport

Souboj dvou příjemných překvapení fotbalové ligy vítěze neměl. V páteční předehrávce 15. kola domácí Bohemians 1905 remizovali s Libercem 0:0, byť oba týmy měly několik možností ke vstřelení gólu. Liberec zůstal čtvrtý, Bohemians jsou…

Aug 12

Brno - Bohemians 0:0, první bod pro Zbrojovku, klokan Kuchta nedal penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté brněnské Zbrojovky mají premiérový bod v sezoně, ve třetím kole ligy remizovali s Bohemians 1905 0:0. Hosté mohli navázat na domácí výhru nad Karvinou, jenomže Kuchta neproměnil ve 12. minutě penaltu.

Mar 11

Brno - Bohemians 0:0, hosté hráli dlouho o deseti, ale bod ubránili

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 vezou bod z Brna, ačkoli ještě před poločasovým hvizdem přišli o vyloučeného Tomáše Bergera. I když je soupeř ve druhé půli několikrát zatlačil, gól nedal, takže zápas skončil remízou 0:0.

Jan 21

Jablonec smetl Liberec, Bohemians deklasovali Příbram a postupují

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905, druholigových Pardubic a Popradu si zajistili v Tipsport lize vítězství ve svých skupinách a tím postup do Final Four v Mladé Boleslavi. "Klokani" deklasovali ve vyšehradské skupině A Příbram 5:0 a vyhráli v…

Aug 28

Příbram - Liberec 0:1, trápení domácích nekončí, gól nedali 577 minut

iDNES.cz / Sport

Mizérie fotbalistů Příbrami trvá dál. Ani v pátém ligovém kole se nedočkali prvního vstřeleného gólu ani prvního bodu do tabulky. Pod novým trenérem Petrem Radou prohráli s Libercem 0:1.

Feb 27

Příbram - Bohemians 0:0, Pražané své tutovky nevyužili, body se dělí

fotbal.idnes.cz

Jednou za gólmana zaskakoval na čáře obránce, pak Švec netrefil ze dvou metrů odkrytou bránu a třetí tutovku zlikvidoval brankář Hruška. Fotbalisté Bohemians byli v utkání 19. ligového kola v Příbrami třikrát velmi blízko vstřelení gólu,…

Sep 20

Liberec - Příbram 3:0, domácí jasně vyhráli, pomohl jim i vlastní gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce si v sedmém ligovém kole spravili chuť po porážce 0:1 s Bragou v Evropské lize. Doma porazili Příbram 3:0 a v tabulce se posunuli zpátky před Plzeň na druhé místo.