English

Příbram - Mladá Boleslav 0:1, vítězství krásnou střelou trefil Rada

iDNES.cz / Sport

Postavil se k přímému volnému kopu a pak míč zakroutil kolem zdi přesně k tyči. Tak vypadal jediný gól ligového fotbalového zápasu v Příbrami, který rozhodl mladoboleslavský záložník Jakub Rada.

More from iDNES.cz / Sport

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Aug 28

Slavia přehrála Brno, Bohemians trápili Spartu. Plzeň spasil gól v nastavení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie v posledním zápase 5. kola Fortuna ligy zvítězili i přes početní nevýhodu na hřišti Brna 4:0 a posouvají se do čela neúplné tabulky. Bohemians pokračují v solidním vstupu do sezony, na Spartě získali bod za remízu 1:1.…

Jan 22

Sparta zdolala Rostov, Kuchta dal gól Jablonci. Plzeň prohrála s Boleslaví

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sparty na soustředění ve Španělsku porazili ruský Rostov 2:0 díky gólu Haraslína a vlastenci soupeře. Plzeň v přípravě na jarní část sezony poprvé prohrála, Mladé Boleslavi podlehla 0:1. Svěřenci kouče Jarolíma naopak zůstávají…

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Jan 17

Příbram - Plzeň 0:0, další ztráta favorita, hosté nedali gól ani z penalty

iDNES.cz / Sport

I po startu ligového jara platí, že fotbalová Plzeň venku v aktuální sezoně vyhrála jen jednou. V 15. kole nedala gól v Příbrami, kde remizovala 0:0.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Sep 28

Slavia - Boleslav 1:0, gól Olayinky, Mešanovič nedal v nastavení penaltu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na středeční utkání Ligy mistrů s Dortmundem naladili vítězstvím. V 11. kole Fortuna ligy zdolali Mladou Boleslav 1:0 díky zásahu Olayinky z úvodu střetnutí. V nastavení pak hostující Mešanovič neproměnil pokutový…

Sep 14

Boleslav - Příbram 6:0, jasná záležitost, o góly se podělili tři střelci

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté i popáté v ročníku doma zvítězili. Díky dvěma zásahům Komličenka, Mešanoviče a Buchy deklasovali Příbram 6:0.

Jun 2

Příbram - Brno 0:0, domácí slaví záchranu, rozhodly góly venku

iDNES.cz / Sport

Brněnští fotbalisté v odvetě baráže o účast v příštím ročníku Fortuna ligy potřebovali vyhrát, dávat góly, ale to se jim v Příbrami nepovedlo. Po bezbrankové remíze domácí slaví záchranu. Rozhodl první utkání v Brně, které skončilo 3:3.

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Aug 20

Fotbalová Boleslav sází na mladé a baví fůrou gólů

fotbal.idnes.cz

Když Ladislav Takács v březnu 2014 debutoval ve fotbalové lize, bylo mu teprve sedmnáct let. Od té chvíle až do víkendu stihl nastřádat 84 startů, v nichž měl na kontě pouze tři vstřelené branky. V sobotu proti Opavě přidal rovnou dvě,…

Mar 10

Brno - Mladá Boleslav 0:3, do půlhodiny hotovo, dva góly dal Valenta

fotbal.idnes.cz

Po šesti porážkách se mladoboleslavští fotbalisté dočkali vítězství. A velmi důležitého. V utkání 20. kolo první ligy v přímém souboji dvou týmů bojujících o záchranu vyhráli v Brně 3:0, hotovo bylo už v 29. minutě.

Feb 17

Mladá Boleslav - Karviná 0:1, hosté se bránili, pak udeřili v nastavení

iDNES.cz

Většinu zápasy se bránili, při mnoha nadějných možnostech soupeře podržel karvinské fotbalisty brankář Le Giang. A v nastaveném čase Mladou Boleslav šokovali, když se po centru z přímého kopu trefil někdejší boleslavský útočník Wágner.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Aug 12

Příbram - Plzeň 0:3, první gól z penalty, pak měli hosté lehkou práci

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň sehrála nejlepší zápas podzimu, v předehrávce 3. kola první ligy vyhrála v Příbrami 3:0 po celkem jednoznačném průběhu. Spravila si náladu před cestou ke středečnímu úvodnímu utkání 4. předkola Ligy mistrů, v němž narazí v…

Aug 7

Příbram - Mladá Boleslav 0:1, vítězství krásnou střelou trefil Rada

iDNES.cz / Sport

Postavil se k přímému volnému kopu a pak míč zakroutil kolem zdi přesně k tyči. Tak vypadal jediný gól ligového fotbalového zápasu v Příbrami, který rozhodl mladoboleslavský záložník Jakub Rada.

Oct 3

Boleslav - Příbram 4:0, k výhře přispěl i Baroš, přihrál na dva góly

iDNES.cz / Sport

Nejlépe skórující tým fotbalové ligy zase řádil. Skvělou formu Mladé Boleslavi odnesl středočeský rival z Příbrami a v 9. kole Synot ligy podlehl venku 0:4. Za domácí se dvakrát trefil Zahustel, dva góly připravil střídající Baroš po dvou…

Sep 13

Příbram - Plzeň 0:4, snadné vítězství orámovaly dva góly Limberského

iDNES.cz / Sport

Už jen tři body dělí v tabulce fotbalové ligy vedoucí Spartu a obhájce titulu z Plzně. Viktoria stáhla náskok poté, co vyhrála v Příbrami suverénně 4:0 díky dvěma gólům Davida Limberského a dalším trefám Michala Ďuriše s Janem Kovaříkem.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.