English

Když nebudu připravený, tak v lize narazím, říká Rosický k návratu

iDNES.cz / Sport

Když přicházel na tiskovou konferenci jako hráč fotbalové Sparty, za stadionem zrovna projel osobní vlak. Očima přejel po zcela zaplněném sále, na známé tváře se usmál. "Jsem moc rád, že jsem zpátky. Po odchodu ze Sparty jsem ušel dlouhou…

More from iDNES.cz / Sport

Feb 21

Vindheim odešel ze Sparty, po osmi letech se vrací domů

www.idnes.cz

Norský defenzivní fotbalista Andreas Vindheim odešel ze Sparty na hostování do konce sezony s opcí do Lilleströmu. Pražané o tom informovali na svém webu. Rodák z Bergenu se vrací do vlasti po osmi letech.

Jan 12

Brenda Fruhvirtová si v patnácti letech zahraje na Australian Open

www.idnes.cz

Patnáctiletá tenistka Brenda Fruhvirtová prošla při své grandslamové premiéře mezi dospělými do hlavní soutěže Australian Open. Kvalifikaci v Melbourne zvládli i o rok starší Sára Bejlek a dvacetiletý Dalibor Svrčina, který si grandslamový…

Jan 21

Fotbalisté Bielefeldu překvapili, ve Frankfurtu vyhráli po patnácti letech

iDNES.cz

Fotbalisté Bielefeldu nečekaně v německé lize vyhráli ve Frankfurtu nad Mohanem 2:0. Eintracht porazili na jeho hřišti po 15 letech a před víkendovými zápasy 20. kola opustili 16. příčku znamenající účast v baráži.

Feb 14

Po patnácti letech bez medaile. Sáblíková byla na pětce na MS pátá

iDNES.cz / Sport

V roce 2007 vybojovala na pětikilometrové trati první světový titul. Od té doby si z této vzdálenosti vždy přivezla ze šampionátu medaili. Tentokrát její úchvatná série skončila. Martina Sáblíková v Heerenveenu na nejlepší nestačila a byla…

Jul 4

V patnácti letech v Nymburce. Mistr vsadil na Studnického talent

iDNES.cz / Sport

Jako patnáctiletý se v Nymburce nedávno blýskl Jakub Nečas. Ale to bylo proti mistrovi, v dresu basketbalového Brna. Středočeši si však obdobný talent také hýčkají, Martina Studnického. A nyní s ním podepsali profesionální smlouvu.

Feb 20

Po patnácti letech doma. Světoběžník Weiss se dohodl se Slovanem

iDNES.cz / Sport

Vladimír Weiss mladší se po 15 letech v zahraničí vrací domů na Slovensko. Fotbalový světoběžník, který naposledy působil v katarské Gharráfě, se dohodl se Slovanem Bratislava. K týmu by se měl připojit příští týden.

Apr 22

Berdych po patnácti letech vypadl z první stovky tenisového žebříčku

iDNES.cz / Sport

Tomáš Berdych po 15 letech opustil první stovku světového žebříčku ATP. Třiatřicetiletý tenista kvůli vleklým problémům se zády a po absenci v minulém týdnu na antukovém Masters v Monte Carlu klesl o další tři pozice na 101. místo.

Jul 1

Košťálek neuspěl v Americe, po šesti letech se vrací do Sparty

iDNES.cz / Sport

Jan Košťálek se po šesti letech v zámoří vrací do mateřské Sparty. Třiadvacetiletý hokejový obránce, který v uplynulé sezoně působil na farmách Winnipegu, podepsal s pražským klubem víceletý kontrakt.

Feb 23

První ruské zlato. Zagitovová je v patnácti letech olympijskou vítězkou

iDNES.cz / Sport

Až v patnáctý den olympijských her v jihokorejském Pchjongčchangu se Olympijští sportovci z Ruska dočkali zlaté medaile. Obstarala ji teprve patnáctiletá krasobruslařka Alina Zagitovová, která si zároveň vytvořila osobní rekord se ziskem…

Jan 15

Připomněla Hingisovou. Kosťuková v patnácti letech udivuje Melbourne

iDNES.cz / Sport

Ve věku pouhých 15 let a 201 dní dokázala Marta Kosťuková vyhrát zápas v hlavní soutěži Australian Open, takový kousek se na grandslamu v Melbourne nepovedl 22 let. Ukrajinská tenistka v prvním kole porazila pětadvacátou nasazenou Číňanku…

Oct 8

Rupp vyhrál jako první Američan po patnácti letech Chicagský maraton

iDNES.cz

Galen Rupp je prvním americkým vítězem Chicagského maratonu po 15 letech. Mezi ženami si připsala premiérový maratonský triumf bývalá olympijská vítězka a mistryně světa z dráhy Tiruneš Dibabaová z Etiopie.

Sep 17

Rosický zpátky v derby, po 17 letech. Zelenka: Pořád je stejně výjimečný

iDNES.cz / Sport

V roce 2000 porazil Slavii a věděl: Už musím pryč! Teď se Tomáš Rosický vrací do fotbalového derby.

Sep 11

Z marodky po třech letech do ligy: Fabiánovi pomohl i příběh Rosického

iDNES.cz / Sport

Často ho užíraly černé myšlenky: Má tohle vůbec ještě smysl? Zdraví vzalo záložníkovi Mladé Boleslavi Tomáši Fabiánovi roky fotbalového života, ale vždycky sám sobě odpověděl: Nevzdám to! V sobotu na Spartě se vrátil do ligy po třech…

Sep 10

OBRAZEM: Všechny cesty vedou domů. Rosický po letech nastoupil za Spartu

iDNES.cz / Sport

Sen mnoha sparťanských fanoušků se stal v sobotu skutečností. V rudém dresu se na Letné po téměř šestnácti letech v zahraničí představil hvězdný záložník Tomáš Rosický. K vítězství nad Mladou Boleslaví však nepomohl.

Jul 8

Tomáš Rosický a jeho budoucnost. Návrat do Sparty se blíží

iDNES.cz / Sport

Návrat domů, nebo konec kariéry. To jsou aktuálně dvě varianty pro Tomáše Rosického. Vše směřuje k tomu, že by po letech znovu mohl hrát za Spartu.

May 18

Fotbalový reprezentant Kadlec se po osmi letech vrátil do Sparty

iDNES.cz / Sport

Fotbalový reprezentant Michal Kadlec se po osmi letech v zahraničí vrátil domů. Do Sparty. Jedenatřicetiletý stoper či levý obránce podepsal na Letné smlouvu do léta 2019. Naposled působil ve Fenerbahce Istanbul, kde mu kontrakt vypršel.

Apr 12

Fořt si po patnácti letech zahrál první fotbalovou ligu za Plzeň

iDNES.cz / Sport

S fotbalem sice začínal Pavel Fořt doma v Heřmanově Huti, ale už od 14ti let oblékal dres Viktorie Plzeň. V nejvyšší soutěži ale zatím jen paběrkoval, na jaře 2001 odehrál v pěti zápasech 63 minut.

Oct 24

Motokrosoví freestylisté po patnácti letech: méně flámování, víc risku

iDNES.cz / Sport

Když organizátor motokrosových Gladiator Games Marek Rejman popisuje, jak se pražská exhibice změnila od svých začátků před patnácti lety, vytasí tento příměr: „Triky, které se dřív dělaly kolama dolů, se dneska provádějí kolama nahoru.“

Oct 19

Reprezentace se po patnácti letech vrátí do Ostravy, přivítá tam Srbsko

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace se v listopadu po patnácti letech vrátí do Ostravy. Na městském stadionu ve Vítkovicích v listopadu v přípravném utkání přivítá Srbsko. Vstupenky budou k dostání už za sto korun.

May 25

Montoya po patnácti letech znovu vyhrál 500 mil v Indianapolis

iDNES.cz / Sport

Věhlasný automobilový závod 500 mil v Indianapolis podruhé ve své kariéře ovládl Kolumbijec Juan Pablo Montoya. Někdejší pilot formule 1 zvítězil v 99. ročníku patnáct let po svém prvním triumfu, který získal hned při svém debutu v…