English

Autobusem do Ázerbájdžánu. Klub je pro fanoušky PAOK náboženstvím

iDNES.cz / Sport

Liberec se chystá na další velký večer v Evropské lize. Jeho prvním domácím soupeřem v základní skupině bude ve čtvrtek od 19 hodin řecký PAOK Soluň, který U Nisy podpoří i téměř dvě tisícovky jejich divokých fanoušků.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Nov 10

Zpackaná poslední čtvrtina. Nymburk v Lize mistrů nestačil na PAOK Soluň

iDNES.cz / Sport

Basketbalisté Nymburka ztratili výborně rozehraný zápas a ve 4. kole Ligy mistrů na pražské Královce prohráli s PAOK Soluň 71:75. Na začátku poslední čtvrtiny přitom vedli o patnáct bodů.

Jun 4

Volejbalistky na závěr skupiny Evropské ligy podlehly Běloruskám

iDNES.cz / Sport

Volejbalistky na závěr skupiny Evropské ligy prohrály v obměněné sestavě s Běloruskami 2:3 po setech 22:25, 18:25, 25:20, 25:21 a v tie breaku 8:15. Češky měly už před zápasem jisté prvenství ve skupině C a postup do Final Four.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Jan 22

Fotbalisté Liberce hrají v Brně. Získají první jarní vítězství?

iDNES.cz / Sport

Vstup do druhé části ligy fotbalistům Liberce moc nevyšel. Domácí remízu s Bohemians 1:1 mohou napravit už v páteční předehrávce 16. kola, ve které od 18 hodin nastoupí na hřišti Zbrojovky Brno.

Sep 17

Boj o Evropskou ligu. Fotbalisté Liberce a Jablonce chtějí přivézt postup

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce i Jablonce ve čtvrtek vstupují do kvalifikace Evropské ligy. Oba týmy se ve 2. předkole soutěže představí na hřištích soupeřů: Liberečtí nastoupí od 18 hodin v litevském Vilniusu proti místnímu FK Riteriai, Jablonečtí…

Aug 29

Slovan Bratislava vyřadil PAOK Soluň a zahraje si skupinu Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovanu Bratislava si po pěti letech a potřetí v historii zahrají skupinu Evropské ligy. Slovenští šampioni v odvetě 4. předkola sice v Soluni prohráli s domácím PAOKem 2:3, ale díky úvodnímu vítězství 1:0 a většímu počtu gólů…

May 7

Šéf fotbalistů Ústí nad Labem: Porveme se o postup do ligy

iDNES.cz

Zatím si o tom jen šuškali, po poslední výhře 3:2 na půdě Táborska už ale fotbalové Ústí říká nahlas: chceme do baráže a porveme se o postup do ligy! „Do konce 2. ligy zbývají čtyři kola a postavení v tabulce nás k tomu zavazuje. Oficiálně…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Apr 21

Titul po 34 letech. PAOK Soluň se raduje z prvenství v řecké lize

iDNES.cz

Fotbalisté PAOK Soluň získali po 34 letech mistrovský titul v řecké lize. Loňští vítězové národního poháru deklasovali v předposledním kole Levadiakos 5:0 a mají v čele tabulky nedostižný náskok pěti bodů před druhým Olympiakosem Pireus.

Nov 6

Skvělý start, bídný závěr. Opavští nedokázali s PAOK Soluň držet krok

iDNES.cz

Opava počtvrté za sebou v Lize mistrů prohrála, v 5. kole doma nestačila na PAOK Soluň 69:94. Čeští vicemistři přitom předvedli v úvodu skvělý basketbal, proměnili úvodních devět trojek, ale v oslabené sestavě bez zraněných Rostislava…

Mar 11

PAOK Soluň uspěl s odvoláním a má zpět tři body

iDNES.cz

Po necelém týdnu získali fotbalisté PAOK Soluň zpátky tři body, o které přišli kvůli výtržnostem fanoušků ve šlágru řecké ligy proti Olympiakosu. Odvolací komise klubu zrušila odpočet bodů i nařízení odehrát dvě domácí utkání bez diváků.

Sep 13

Šilhavý před startem Evropské ligy: Naším cílem je postup ze skupiny

iDNES.cz / Sport

Hru izraelského soupeře detailně sledovali, rozebírali. „Jejich poslední ligový zápas jsme viděli naživo, takže víme, že nás nečeká jednoduchý soupeř,“ upozorňuje trenér Jaroslav Šilhavý před vstupem do Evropské ligy proti Maccabi Tel Aviv…

Dec 8

PAOK Soluň - Liberec 2:0, porážka rozmetala naděje na postup

iDNES.cz / Sport

Šanci na postup do jarní fáze Evropské ligy liberečtí fotbalisté promarnili. Na hřišti jedenáctého týmu řecké ligy PAOK Soluň prohráli 0:2 a v tabulce své základní skupiny skončili na posledním místě. Naději jim přitom dávalo jen případné…

Sep 29

Liberec - PAOK Soluň 1:2, soupeř otočil skóre po rychlém gólu domácích

iDNES.cz / Sport

Znovu dali rychlý gól už v první minutě, ale vedení opět neudrželi a tentokrát navíc nemají ani bod. Liberečtí fotbalisté prohráli v Evropské lize doma s PAOK Soluň 1:2. V úvodu se trefil Nikolaj Komličenko, ale soupeř zásluhou dvou branek…

Sep 28

PAOK Soluň: nikdy nesestoupil z řecké ligy a šéfuje mu Slovák

iDNES.cz / Sport

Existují devadesát let a za celou tu dobu ani jednou nesestoupili z první ligy. Řeč je o řeckém fotbalovém týmu PAOK Soluň, který se ve čtvrtek představí na libereckém stadionu U Nisy v Evropské lize.

Sep 27

Fotbalisté Liberce už nejsou karanténě, mohou vyzvat Soluň

iDNES.cz / Sport

Karanténa kvůli epidemii v týmu skončila, fotbalisté Liberce mohou ve čtvrtek nastoupit do svého druhého zápasu v základní skupině Evropské ligy proti řeckému celku PAOK Soluň.

Aug 23

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do druhé ligy

iDNES.cz

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do Fotbalové národní ligy. Ve 3. kole porazili doma Táborsko 1:0. Jediný gól dal už v 10. minutě Marián Kovařík.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

Jan 13

Sparta bojuje o Kadlece se Sportingem, Turínem, Hamburkem i PAOK Soluň

fotbal.idnes.cz

O českého fotbalistu Václava Kadlece se vedle Sparty uchází několik evropských zájemců. Hráčův agent Pavel Paska potvrdil zájem FC Turín, podle německého deníku Bild se přidaly také Sporting Lisabon, Hamburk, Norimberk či PAOK Soluň.